Romka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 mamanabank napisał(a):Czy Ty nie byłaś czasem na łące u Figi? Liczysz jak szalona :-D Sama się dziwię!:lol: Quote
Romka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Figa to zmień jeszcze kwotę deklaracji w pierwszym poście!Jest już 140zł. Quote
Havanka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Romka napisał(a):Hawanka,wielkie dzięki!DZIĘKUJEMY! Romeczko, sorry, ale na dogomanii jest też Hawanka, a ja jestem przez "v". Dziękuję Wam dziewczyny, że walczycie o Korunię. Quote
Romka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Havanka napisał(a):Romeczko, sorry, ale na dogomanii jest też Hawanka, a ja jestem przez "v". Dziękuję Wam dziewczyny, że walczycie o Korunię.Oczywiście,będę pamiętać to jest bardzo ważne ,nawet przy deklaracjach!Dziękujemy Havanko! Quote
Figafiga Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Romka już zmieniłam, pisałam na poprzedniej stronie ;-) Quote
Romka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Figafiga napisał(a):Romka już zmieniłam, pisałam na poprzedniej stronie ;-) Nie wpisałaś Havanki!Oto mi chodziło! Quote
Figafiga Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 aaa, bo myślałam, że Argusiowa to rozpisze na te pięć miesięcy. Już wykonuję rozkaz sierżancie ;-) Quote
Romka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Figafiga napisał(a):aaa, bo myślałam, że Argusiowa to rozpisze na te pięć miesięcy. Już wykonuję rozkaz sierżancie ;-) Lepiej wygląda jak w pierwszym poście jest jak trzeba!:lol: Quote
Havanka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Dziewczyny, tak sobie myślałam; jak mogłabym jeszcze pomóc. Wymyśliłam bazarek. Mam trochę rzeczy, które mogłabym przeznaczyć do sprzedaży. Może jeszcze któraś z Was miałaby coś, to chętnie się podejmę, żeby jak najszybciej wyciągnąć Korę ze schronu. Co Wy na to? Quote
mamanabank Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 każdy sposób jest dobry, a pieniądze z bazarku mogłyby się przydać na karmę i opiekę weterynaryjną, popieram! Quote
Havanka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 mamanabank napisał(a):każdy sposób jest dobry, a pieniądze z bazarku mogłyby się przydać na karmę i opiekę weterynaryjną, popieram! Romka napisał(a):Ja też jestem za! Ok, to może uda mi się przygotować bazar w niedzielę. Quote
Akrum Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 dzień dobry Kora :) jeszcze tylko 60 zł ci brakuje do szczęścia - uda się, zobacz jak ciocie o ciebie walczą :) Quote
sylwija Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 10 PLN - stałej deklaruje, zawsze.. to mniej będzie brakować :) Quote
Monika.D Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Jeszcze chwilka i Kora będzie miała lepsze życie! Quote
Havanka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 sylwija napisał(a):10 PLN - stałej deklaruje, zawsze.. to mniej będzie brakować :) Każda dyszka przybliża Korę do lepszego życia ! Już tak niewiele brakuje.... Quote
Figafiga Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Dziś wysłałam kasę 5 zł na Korę ;-) jutro pewnie dojdzie łącznie z Farowymi ;-) w tytule przelewu wszystko rozpisałam Quote
Havanka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Nie dostałam jeszcze danych do wpłaty na Korunię. W wolnej chwili proszę mi przesłać. Quote
Recommended Posts