Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorzucam 15 miesiecznie jako dek stala. dajcie prosze znak na priva jak uzbieracie i trzeba bedzie zrobic przelew. propnuje tez wrzucic info o Korze na face booka, moze sie cos wiecej uzbiera. jesli sliczna! przytulilabym ja chetnie :(

Posted

Paula03 napisał(a):
Ja niestety nie mam konta na face booku...

ja mam konto na FB i z chęcią bym tam Kore umieściła, ale konto mam dopiero od kilku dni i oprócz wysyłania zaproszeń do znajomych i przyjmowania, to jeszcze nie ogarnęłam tego "jak i co się z czym je"...

Posted

kameralna napisał(a):
Przybywam na zaproszenie Paulii03. Jak w chwili obecnej wygląda sytuacja Kory?

75zł deklaracji stałych i kilka nieokreślonych jednorazowych (to pewnie będzie na karmę)

Figa, możesz wpisać do tytułu, że brakuje 125zł deklaracji stałych?

Posted

Deklaruję 20 zł miesięcznie stałej deklaracji.Informuję,ze skarbnikiem Kory jest ta sama osoba co i u Antka czyli Argusiowa,która jutro będzie na forum.Hotelik takze ten sam czyli u UMilki.Korusia dzieliłaby boks z Antkiem .A ja raz w tygodniu wyprowadzłabym psiaki na dłuugi spacer.

Posted

Romka napisał(a):
Deklaruję 20 zł miesięcznie stałej deklaracji.Informuję,ze skarbnikiem Kory jest ta sama osoba co i u Antka czyli Argusiowa,która jutro będzie na forum.Hotelik takze ten sam czyli u UMilki.Korusia dzieliłaby boks z Antkiem .A ja raz w tygodniu wyprowadzłabym psiaki na dłuugi spacer.

Ty raz w tygodniu, ale UMilki swoja drogą, też chodzi na spacery każdego dnia, bo zabrzmiało to tak, jak spacer raz w tygodniu i koniec ;-)

Posted

mamanabank napisał(a):
Ty raz w tygodniu, ale UMilki swoja drogą, też chodzi na spacery każdego dnia, bo zabrzmiało to tak, jak spacer raz w tygodniu i koniec ;-)

Tak oczywiście,zapominam,że nie wszyscy znają nasze realia i piszę tak jakby były tu same dziewczyny z Łowicza.Na wątku Antosia jest hotelik i tereny spacerowe Antosia i być moze Kory.Psiaki maja duzo ogłoszeń i tylko trzeba im pomóc zapomnieć o schronisku.Korusia jest bardzo subtelna psinką.

Posted

__Lara napisał(a):
Jestem u malutkiej, narazie chociaż podniosę. Jak będą już fajne zdjęcia z hotelu to mogę porobić ogłoszenia ;)

Wejdz na pierwszą stronę i zobacz ile ogłoszeń ma Kora.Ale bardzo dziękujemy za dobre chęci.

Posted

Romka napisał(a):
Wejdz na pierwszą stronę i zobacz ile ogłoszeń ma Kora.Ale bardzo dziękujemy za dobre chęci.

Widziałam. Ale jak będą ładniejsze zdjęcia to chętnie pomogę.