Akrum Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 podesłałam Kore tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/190176-Suczka-nieszczekliwa-%C5%9Bredniej-wielko%C5%9Bci-powy%C5%BCej-roku-Sosnowiec-lub-okolice?p=15128993#post15128993 Quote
kmurdz Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 dorzucam 15 miesiecznie jako dek stala. dajcie prosze znak na priva jak uzbieracie i trzeba bedzie zrobic przelew. propnuje tez wrzucic info o Korze na face booka, moze sie cos wiecej uzbiera. jesli sliczna! przytulilabym ja chetnie :( Quote
Paula03 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Dziękuję! :) Ja niestety nie mam konta na face booku... Quote
mamanabank Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Myślę, że nieśmiało możemy zaproponować jako deklarację stałą 50zł ze skarpety łowickiej. Więcej na razie nie damy rady. Quote
Akrum Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 o widze, że się zaczynają zbierać deklarowiczę - super, byle tak dalej :) Quote
Akrum Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Paula03 napisał(a):Ja niestety nie mam konta na face booku... ja mam konto na FB i z chęcią bym tam Kore umieściła, ale konto mam dopiero od kilku dni i oprócz wysyłania zaproszeń do znajomych i przyjmowania, to jeszcze nie ogarnęłam tego "jak i co się z czym je"... Quote
kameralna Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Przybywam na zaproszenie Paulii03. Jak w chwili obecnej wygląda sytuacja Kory? Quote
ewatonieja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Akrum zaloguj sie na facebooka a potem wejdz tutaj: http://lodz.szerlok.pl/oferta/kora-porzucona-ruda-suczka-prosi-o-dom-IDIMZ.html obok opisu Kory masz ikonke szarą z F kliknij i dodaj do facebooka Quote
Akrum Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='ewatonieja']kameralna zaloguj sie na facebooka a potem wejdz tutaj: http://lodz.szerlok.pl/oferta/kora-porzucona-ruda-suczka-prosi-o-dom-IDIMZ.html obok opisu Kory masz ikonke szarą z F kliknij i dodaj do facebooka haha udało mi się :) dzięki za podpowiedź :) Quote
kameralna Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='ewatonieja']kameralna zaloguj sie na facebooka a potem wejdz tutaj: http://lodz.szerlok.pl/oferta/kora-porzucona-ruda-suczka-prosi-o-dom-IDIMZ.html obok opisu Kory masz ikonke szarą z F kliknij i dodaj do facebooka Nie mam konta na facebooku ale coś wymyślę ;) Quote
ewatonieja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 bo ja gapa jestem pisałam do Akrum ale ty bardziej wpadłas mi woko :) ja sobie tez tak dodałam Korę do fejsbuka Quote
kameralna Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 A ja zaraz poproszę, żeby ktoś doda Korę :) Podeślę linka. Quote
mamanabank Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 kameralna napisał(a):Przybywam na zaproszenie Paulii03. Jak w chwili obecnej wygląda sytuacja Kory? 75zł deklaracji stałych i kilka nieokreślonych jednorazowych (to pewnie będzie na karmę) Figa, możesz wpisać do tytułu, że brakuje 125zł deklaracji stałych? Quote
Romka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Deklaruję 20 zł miesięcznie stałej deklaracji.Informuję,ze skarbnikiem Kory jest ta sama osoba co i u Antka czyli Argusiowa,która jutro będzie na forum.Hotelik takze ten sam czyli u UMilki.Korusia dzieliłaby boks z Antkiem .A ja raz w tygodniu wyprowadzłabym psiaki na dłuugi spacer. Quote
Romka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 A tu jest wątek Antka: http://www.dogomania.pl/threads/174602-ANTEK-staruszek-w-hotelu-szukamy-sta%C5%82ego-domku!!! Quote
mamanabank Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 W tej sytuacji brakuje 100zł Stałych jest już 95zł + ja deklaruję 5zł, niestety więcej nie dam rady... :-( Quote
mamanabank Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Romka napisał(a):Deklaruję 20 zł miesięcznie stałej deklaracji.Informuję,ze skarbnikiem Kory jest ta sama osoba co i u Antka czyli Argusiowa,która jutro będzie na forum.Hotelik takze ten sam czyli u UMilki.Korusia dzieliłaby boks z Antkiem .A ja raz w tygodniu wyprowadzłabym psiaki na dłuugi spacer. Ty raz w tygodniu, ale UMilki swoja drogą, też chodzi na spacery każdego dnia, bo zabrzmiało to tak, jak spacer raz w tygodniu i koniec ;-) Quote
Romka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 mamanabank napisał(a):Ty raz w tygodniu, ale UMilki swoja drogą, też chodzi na spacery każdego dnia, bo zabrzmiało to tak, jak spacer raz w tygodniu i koniec ;-) Tak oczywiście,zapominam,że nie wszyscy znają nasze realia i piszę tak jakby były tu same dziewczyny z Łowicza.Na wątku Antosia jest hotelik i tereny spacerowe Antosia i być moze Kory.Psiaki maja duzo ogłoszeń i tylko trzeba im pomóc zapomnieć o schronisku.Korusia jest bardzo subtelna psinką. Quote
__Lara Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jestem u malutkiej, narazie chociaż podniosę. Jak będą już fajne zdjęcia z hotelu to mogę porobić ogłoszenia ;) Quote
Romka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 __Lara napisał(a):Jestem u malutkiej, narazie chociaż podniosę. Jak będą już fajne zdjęcia z hotelu to mogę porobić ogłoszenia ;) Wejdz na pierwszą stronę i zobacz ile ogłoszeń ma Kora.Ale bardzo dziękujemy za dobre chęci. Quote
__Lara Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Romka napisał(a):Wejdz na pierwszą stronę i zobacz ile ogłoszeń ma Kora.Ale bardzo dziękujemy za dobre chęci. Widziałam. Ale jak będą ładniejsze zdjęcia to chętnie pomogę. Quote
_Goldenek2 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 mamanabank napisał(a):i żadnego odzewu.... Ale wakacje kiedyś się skończą :cool3: Quote
Recommended Posts