Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest ulubione miejsce Kory,tuz przy kratach.Siedzi i patrzy i czeka.Dziś było tak samo.Biegała z Rebusem a kiedy wszyscy już wyszli ze schroniska usiadła w tym własnie miejscu i wyciągnęła do mnie łapkę z prośbą o drapanie .Kiedy odchodziłam ona nadal wyciągała łapkę ,więc wracałam tak ze 4 razy.Powiedziałam,ze szukamy jej domku.Zauważyłam,ze odpowiada jej spokój w schronisku,kiedy psiaki nie szczekają i mozna poleżeć w słońcu.Kochana mała.

Posted

Tak mi jej szkoda...
Dziewczyny tak sobie myślałam, że jeśli Tola będzie już w domku, może warto rozejrzeć się za hotelikiem dla Kory, ja bym mogła porozsyłać wątek, pozbierałoby się deklarację! Co wy o tym myślicie?

Posted

Paula jestem za możesz zacząć to robić,dziewczyny pewnie się zgodzą.Mogłaby być z Antosiem i jak mogłabym odwiedzać ich co niedziela.Dziewczyny napiszcie,ze się zgadzacie!

Posted

A kto będzie skarbnikiem Kory? I ile trzeba zebrać pieniędzy?
Figuś mogłabyś zmienić tytuł wątku, że potrzebne deklaracje?
Dziewczyny ustalcie wszystko, ja niestety muszę kończyć, jutro rano porozsyłam wątek :)

Posted

Potrzebujemy 200zł jeśli Umilki zdecyduje się przyjąć Korę do boksu Antosia.Zaraz wyślę PW do UMilki.A skarbnika wybierzemy.Może Figa zgodzi się.Figus daj znać!I zmień tytuł wątku!