mamanabank Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Właśnie, nie bądź taka skromna Kora :-) Lansuj się :-D Quote
Romka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Nie ma Antosia, ze starych psiaków zajmę się teraz Korą i Laseczką! Quote
Figafiga Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Namawiałam pewną osobę na Korę, ale boi się brać kolejnego psa, bo niedawno odszedł stary psiak....i boi się powtórki... Quote
bahlsa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Figuś, namawiaj dalej, kobietom w ciąży nie wolno odmawiać :) Quote
Figafiga Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 A wiesz, że tym się nie sugerowałam ;-) muszę nastraszyć, bo Ją myszy zjedzą!!dobry pomysł Bahlsa Quote
Paula03 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Tak bym chciała, żeby Kora poszła do domku! Figuś namawiaj! Quote
Romka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 To jest ulubione miejsce Kory,tuz przy kratach.Siedzi i patrzy i czeka.Dziś było tak samo.Biegała z Rebusem a kiedy wszyscy już wyszli ze schroniska usiadła w tym własnie miejscu i wyciągnęła do mnie łapkę z prośbą o drapanie .Kiedy odchodziłam ona nadal wyciągała łapkę ,więc wracałam tak ze 4 razy.Powiedziałam,ze szukamy jej domku.Zauważyłam,ze odpowiada jej spokój w schronisku,kiedy psiaki nie szczekają i mozna poleżeć w słońcu.Kochana mała. Quote
Romka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Tak dziś siedziała,w schronisku byłam już tylko ja i p.Damian.Kora wyciągała łapki przez kraty. Quote
Paula03 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Tak mi jej szkoda... Dziewczyny tak sobie myślałam, że jeśli Tola będzie już w domku, może warto rozejrzeć się za hotelikiem dla Kory, ja bym mogła porozsyłać wątek, pozbierałoby się deklarację! Co wy o tym myślicie? Quote
Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Paula jestem za możesz zacząć to robić,dziewczyny pewnie się zgodzą.Mogłaby być z Antosiem i jak mogłabym odwiedzać ich co niedziela.Dziewczyny napiszcie,ze się zgadzacie! Quote
Paula03 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Jeśli się zgadzacie to ja mogę porozsyłać wątek jutro z rana! Quote
mamanabank Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Oczywiście, że tak! Kora jest taka biedna w schronisku i całkowicie wyjątkowa, nie powinna siedzieć taka zapomniana... Quote
Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Paula rozsyłaj ,ciekawe jak długo będziemy zbierac deklaracje! Quote
Paula03 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 A kto będzie skarbnikiem Kory? I ile trzeba zebrać pieniędzy? Figuś mogłabyś zmienić tytuł wątku, że potrzebne deklaracje? Dziewczyny ustalcie wszystko, ja niestety muszę kończyć, jutro rano porozsyłam wątek :) Quote
Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Potrzebujemy 200zł jeśli Umilki zdecyduje się przyjąć Korę do boksu Antosia.Zaraz wyślę PW do UMilki.A skarbnika wybierzemy.Może Figa zgodzi się.Figus daj znać!I zmień tytuł wątku! Quote
Figafiga Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Jeśli chodzi o hotel to jestem za, ale nie wiem czy mogę być skarbnikiem Kory. Chyba nie za bardzo, w mojej obecnej sytuacji. A tytuł już zmieniam. Quote
Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Popytamy zaraz ,może ktoś się zgodzi,zobaczymy jak pójdą deklarację! Quote
Recommended Posts