Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gorzej zapakowałam ją do samochodu bo próbowała dominować Korę,zazdrośnica.Kora chodziła ze mną i z Karoliną.Romka po długim spacerku z Antkiem odpoczywała w samochodzie,a ja poszłam na drugi spacerek.I" pacz pan,pacz pan" nie mogę schudnąć...:p

Posted

[quote name='Havanka']Wpłaciłam dziś na konto Kory swoją deklarację za wrzesień - 10 zł i 121 zł z bazarku. Proszę o potwierdzenie wplaty na wątku bazarkowym kiedy pojawia sie juz na koncie.
http://www.dogomania.pl/threads/191144-ROZLICZAMY-!*-srebra-i-nie-tylko*-dla-trzech-su%C5%84-do-25.08
Puk, puk.... Cisza na wątku nastała.
Podrzucę więc i jeszcze raz proszę o potwierdzenie otrzymania pieniędzy na wątku bazarkowym. Wplata dokonana 9.09.

Posted

mamanabank napisał(a):
Potwierdzenie na bank będzie, w imieniu księgowej ;-) proszę o chwilkę cierpliwości, albowiem ta zacna kobieta wyjechała na spóźnione wakacje, wróci lada chwila, z tego co pamiętam.

To jak ksiegowa wroci z wakacji poprosze o konto na pw...na Kore.

Posted

mamanabank napisał(a):
Potwierdzenie na bank będzie, w imieniu księgowej ;-) proszę o chwilkę cierpliwości, albowiem ta zacna kobieta wyjechała na spóźnione wakacje, wróci lada chwila, z tego co pamiętam.

Sorry, nie wiedziałam. Pewnie, że poczekam.

Posted

Księgowa jeszcze nie wróciła ale ja już wróciłam.Korusiu wybieram się do ciebie i Antosia w tym tygodniu,pójdziemy na spacerek.Coronaaj cieszę się ,ze jesteś na wątku Kory,dzięki za dotrzymanie słowa:lol:

Posted

Paula,może mogłabyś pojechać ze mną do hoteliku u UMilki,np: w sobotę to zrobiłybyśmy zdjęcia Korze do ogłoszeń?Tzn Ty byś zrobiła a ja wiozę Cie samochodem.