paulinken Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jestem na zaproszenie i zapisuję. Nie mogę sobie pozwolić na stałe deklaracje, póki co, niestety... Ale jednorazowo coś mogę wspomóc, jeśli trzeba. No i będę podnosić. Quote
wujek & ciocia Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 paulinken napisał(a):Jestem na zaproszenie i zapisuję. Nie mogę sobie pozwolić na stałe deklaracje, póki co, niestety... Ale jednorazowo coś mogę wspomóc, jeśli trzeba. No i będę podnosić. ja również mogę coś jednorazowo wpłacić ... Quote
Monika.D Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ja niestety finansowo nie mogę pomóc, ale będę zaglądać do słodkiej Kory. Narazie przeczytałam tylko pierwsze strony, ale w wolnej chwili doczytam do końca. W sumie to troszkę się dziwię, że Kora nie znalazła jeszcze domku, bo pomimo, że jest 'zwyczajna' to jest ślicznym pieskiem. Quote
ciapuś Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Dziękuję za zaproszenie niestety sama zbieram deklaracje na pogryzionego Miśka z mojego podpisu Quote
Mysza2 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jestem, na zaproszenie Pauli03. Mogę tylko zaglądać , sama też żebram o deklaracje :) Quote
paulinken Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Monika.D napisał(a):Ja niestety finansowo nie mogę pomóc, ale będę zaglądać do słodkiej Kory. Narazie przeczytałam tylko pierwsze strony, ale w wolnej chwili doczytam do końca. W sumie to troszkę się dziwię, że Kora nie znalazła jeszcze domku, bo pomimo, że jest 'zwyczajna' to jest ślicznym pieskiem. Dokładnie, ma taki szelmowski pychol ;) Quote
polubek Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 stawiam się na wezwanie ale niestety pustki w kieszeni. ale będę zaglądać i trzymać kciuki o tak :thumbs: Quote
Akrum Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 jestem na zaproszenie Paula03, ale niestety finansowo nie mogę pomóc, mam już dużo psiaków na deklaracjach stałych... jedynie duchowo mogę was wspierać i obecnością na wątku.... tak myślę jeszcze, bo jakiś czas temu Poker wyadoptowała kruszynkę rudą Dosieńkę, i potem jeszzcze z ogłoszeń do niej ludzie dzwonili, ale kurcze Dosieńka była mikrusem, ważyła ok 5 kg, a tutaj Kora widzę, że jest większa... można by ją podesłać tym zainteresowanym domkom, jeśli Poker ma jeszcze namiary, ale to pewnie dopiero we wrześniu, bo Poker się urlopuje teraz... pokombinuje jeszcze coś... Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jesteśmy na zaproszenie-niestety nie mamy możliwości pomóc.Będziemy zaglądać do psiny.Jest śliczna. Elżbieta Quote
ewatonieja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 moge pomóc tylko tak: bo ogłoszeń jak widzę ma masę Quote
joanna83 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 I ja jestem, ale pomóc za wiele nie mogę :( Będę zaglądać. Quote
asik007 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Dzięki za zaproszenie, niestety nie mogę w tej chwili pomóc. Quote
paros Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jestem na zaproszenie Paula03 zaznaczam wątek, później przeczytam :lol: Widziałam, że Kora ma mnóstwo ogłoszeń w necie Quote
Hanna 1 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 na razie nie mogę pomóc finansowo ale jestem duchowo z Korunią. Ona jest śliczna, napewno znajdzie domek. Kora głowa do góry będzie dobrze. Hanna Quote
Paula03 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Dziękuję wszystkim za przybycie! ewatonieja śliczne banerki, bardzo dziękuję! Quote
_Goldenek2 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jestem na zaproszenie Paula03 , ale finansowo nie pomogę.... mam stałych deklaracji na prawie 500 zł. Niedługo na mnie będziecie się cioteczki zbierały :( Quote
oska1983 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Mogę zadeklarować 10zł/ miesiąc. Jeszcze 19 osób:) i się uzbiera Quote
milka74 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jestem i ja.Na razie nic nie obiecuję, bo czekam na wyklarowanie sytuacji z innym psiakiem....ale będę pamiętała Quote
Nastkak Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Trzymam kciuki za te suczkę,o takim ładnym imieniu:) Quote
lika1771 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Sliczna sunia nie czytałam całego watku,czy sa jakies deklaracje?I jaki hotelik? Quote
Paula03 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 jagnes napisał(a):ok jak Wam można pomóc? Najlepiej by było zadeklarować jakąś kwotę na hotelik, można też pomóc rozgłaszać wątek, żeby inni powchodzili ;) lika1771 napisał(a):Sliczna sunia nie czytałam całego watku,czy sa jakies deklaracje?I jaki hotelik? Jak na razie jest jedna deklaracja stała i chyba będzie kilka jednorazowych. Hotelik prawdopodobnie UMilki :) Quote
Recommended Posts