Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulinken napisał(a):
Jestem na zaproszenie i zapisuję. Nie mogę sobie pozwolić na stałe deklaracje, póki co, niestety... Ale jednorazowo coś mogę wspomóc, jeśli trzeba. No i będę podnosić.

ja również mogę coś jednorazowo wpłacić ...

Posted

Ja niestety finansowo nie mogę pomóc, ale będę zaglądać do słodkiej Kory. Narazie przeczytałam tylko pierwsze strony, ale w wolnej chwili doczytam do końca. W sumie to troszkę się dziwię, że Kora nie znalazła jeszcze domku, bo pomimo, że jest 'zwyczajna' to jest ślicznym pieskiem.

Posted

Monika.D napisał(a):
Ja niestety finansowo nie mogę pomóc, ale będę zaglądać do słodkiej Kory. Narazie przeczytałam tylko pierwsze strony, ale w wolnej chwili doczytam do końca. W sumie to troszkę się dziwię, że Kora nie znalazła jeszcze domku, bo pomimo, że jest 'zwyczajna' to jest ślicznym pieskiem.

Dokładnie, ma taki szelmowski pychol ;)

Posted

jestem na zaproszenie Paula03, ale niestety finansowo nie mogę pomóc, mam już dużo psiaków na deklaracjach stałych...
jedynie duchowo mogę was wspierać i obecnością na wątku....
tak myślę jeszcze, bo jakiś czas temu Poker wyadoptowała kruszynkę rudą Dosieńkę, i potem jeszzcze z ogłoszeń do niej ludzie dzwonili, ale kurcze Dosieńka była mikrusem, ważyła ok 5 kg, a tutaj Kora widzę, że jest większa... można by ją podesłać tym zainteresowanym domkom, jeśli Poker ma jeszcze namiary, ale to pewnie dopiero we wrześniu, bo Poker się urlopuje teraz...
pokombinuje jeszcze coś...

Guest Elżbieta481
Posted

Jesteśmy na zaproszenie-niestety nie mamy możliwości pomóc.Będziemy zaglądać do psiny.Jest śliczna.
Elżbieta

Posted

jagnes napisał(a):
ok jak Wam można pomóc?

Najlepiej by było zadeklarować jakąś kwotę na hotelik, można też pomóc rozgłaszać wątek, żeby inni powchodzili ;)

lika1771 napisał(a):
Sliczna sunia nie czytałam całego watku,czy sa jakies deklaracje?I jaki hotelik?

Jak na razie jest jedna deklaracja stała i chyba będzie kilka jednorazowych.
Hotelik prawdopodobnie UMilki :)