Figafiga Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 mamanabank zda relację obszerną, ja właśnie zrzucam zdjęcia z aparatu (dopiero wróciłam do domu) Dom wspaniały, ludzie z sercem do zwierzaków! Dziękujemy Camisiowej, która pokazała Pani Koruni ten wątek. Jak uporam się ze zdjęciami od razu wrzucę :-) Quote
Figafiga Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 (edited) Co do kwestii finansowej, uzbierane dotąd pieniążki chcemy przeznaczyć na karmę i utrzymanie dla 5 piesków pozostałych pod naszą opieką. Prosimy o wyrażenie sugestii deklarujących w kwestii podziału pozostałych środków w skarbonce Kory. Zdjęcia paragonów będą przedstawione po jej zakupie na wątku ogólnym http://www.dogomania.pl/threads/211540-7-Ps%C3%B3w-z-%C5%81owicza-POTRZEBUJE-KARMY-i-DS!-Prosimy-o-Pomoc!!! Dziękujemy bardzo wszystkim deklarującym za pomoc. Deklaracje od: - P. Moniki - P. Paulimy - P. Kasi - P. Magdy - P. Dominiki będą kontynuowane i przekazywane dla pozostałych przeze mnie i mamanabank wybranych psiaków będących pod naszą opieką. P. Kasia zaoferowała dodatkowe 10 zł na Antka, a deklarację Koruni dla Fary Edited February 25, 2012 by Figafiga Quote
Romka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ja chyba mam nadpłatę za marzec,20zł! :lol:Chciałabym,żeby otrzymał ją Loluś z tego samego hoteliku,można przekazać ją bezpośrednio na konto UMilki.:lol: Quote
Figafiga Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='Romka']Ja chyba mam nadpłatę za marzec,20zł! :lol:Chciałabym,żeby otrzymał ją Loluś z tego samego hoteliku,można przekazać ją bezpośrednio na konto UMilki.:lol: W związku, że Kora nie przebywała pełnego miesiąca w hoteliku, pozostałą nadpłatę w kwocie 27,58 zł w ramach twojej nadpłaty 20 zł przekazujemy dla Lolka. UMilki potwierdź proszę. Quote
Figafiga Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Kora pięknie nas przywitała, po wyjściu z samochodu, szczekała jako jedyna najgłośniej pierwsze chwile z cudownymi osobami ostatnie kroki za UMilki... i znów głaski i zachwyty jak zamknę oczęta to gdzie się znajdę???? jutro część dalsza mojego snu, który się spełnił :lol::lol::lol::lol: Quote
oska1983 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Jezu jak się cieszę :) ostatnie zdjęcie jest świetne i takie wymowne. Wszystkiego najlepszego Koruniu!! Quote
Romka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Figafiga']W związku, że Kora nie przebywała pełnego miesiąca w hoteliku, pozostałą nadpłatę w kwocie 27,58 zł w ramach twojej nadpłaty 20 zł przekazujemy dla Lolka. UMilki potwierdź proszę. Dziękuję,już są zapisane u Lolka:lol: Quote
UMilki Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Jak dla mnie za szybkie tempo.... Tak, potwierdzam. Koruśka, ja dziś Ci jeść wieczorem niosłam i zatkało mnie jak stanęłam przed pustą budą. Pustka taka i ... eh, Koruśka ile Ty się naczekałaś. Dobrze, że grzejesz dupeczkę w domeczku. Super. Quote
oska1983 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 A ja zaproszę wszystkich na bazarek ciuszkowo-książkowy tym razem dla pabianickich psiaków http://www.dogomania.pl/threads/223694-Ksi%C4%85%C5%BCeczki-i-ciuszki-rozm.-36-dla-pabianickiej-Dosi-i-Rudolfa-.-Do-06.03.2012 Quote
rotek_ Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 wow, takie wieści!!!!!!!!!!!!!! fantastycznie! Quote
sylwiaso Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Najlepsza Wiadomość jaką mogłam usłyszeć!!Koruniu jestem szczęśliwa,że znalazłaś domek! Quote
mamanabank Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 http://img16.imageshack.us/img16/2918/dsc1798r.jpg Czy trzeba coś więcej pisać, gdy patrzy się na to zdjęcie? Od samego początku, gdy tylko Pani zobaczyła Korę na zdjęciach, nie mogła przestać o niej myśleć i coś ją do Kory strasznie ciągnęło, myślę, że to coś to przeznaczenie. W hoteliku Kora przywitała nas najpiękniej jak potrafiła, biegała od jednej osoby do drugiej, tuliła się, cieszyła z obecności ludzi i zainteresowania skupionego na niej. A kiedy zapadła ostateczna decyzja, można było zobaczyć coś niesamowitego - piejącą z zachwytu i skaczącą do nieba UMilki, tulącą na zmianę Korę - widok bezcenny! Dziękujemy UMilki za czas poświęcony Korze, za opiekę, za spacery, za serce. Dziękujemy wszystkim, którzy od samego początku wspierali Korę swoją obecnością na wątku, głoszeniami, deklaracjami i nadzieją, że ten wymarzony dom się znajdzie. rotek_ nie mogłam się oprzeć wrażeniu, że obroża od Ciebie przyniosła jej szczęście, oczywiście zabrała ją ze soba na nową drogę życia. Kora czekała tak długo i udało się!!! Nadal trzymajcie kciuki, choć jestem jak najlepszej myśli. Kora wsiadła do samochodu sama i wysiadła pełna zaciekawienia w mieście, bez lęku i przerażenia nowymi okolicznościami. Do domu weszła śmiało, tylko my byłyśmy lekko spięte, bo w domu Państwa już od parteru można spotkać koty, których w domu w sumie jest 5. Pięć wspaniałych, zadbanych, cudownych kotów. Ale Korze zupełnie nie w głowie było ganianie za kotami, nadal celebrowała bliskość z człowiekiem i to było dla niej najważniejsze. Najmłodsza kotka, bardzo ciekawa podeszła bliżej i przyglądała się zaciekawiona. Dla Kory jakby nie istniała. Po 10 min. w domu na widok Pana stojącego w drzwiach zaczęła donośnie szczekać, alarmując Panią, od której otrzymała pochwałę, głaski i zachwyt, jaka jest piękna i mądra. Państwo marzyli o psie towarzyszu, chodzącym za człowiekiem krok w krok, znaleźli się z Korą jak w korcu maku, bo nie dość, że przyciągały ich pewne cechy zewnętrzne - umaszczenie i imię przypominające poprzednie psiaki Państwa, to jeszcze ten cudowny charakter. Nareszcie wszystkie domowe kanapy stoją i tylko czekają na Korę. Cały dom stoi otworem, a oprócz domu ogródek. Czasem na takie szczęście trzeba czekać długo, ale warto było czekać. Jeszcze raz DZIĘKUJEMY wszystkim, którzy przyczynili się do szczęścia Kory!!! Quote
Figafiga Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Kora otworzyła oczęta, bardzo szeroko..i...znalazła się w cudownym domu... widzicie jak się śmieję :-) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaso Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Opowieść jak z bajki!!Koruniu,aż mi się łezka w oku zakręciła! Quote
Figafiga Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Każdy kąt zwiedziłam... A cóż to za postać przemyka po pokoju... Quote
sylwiaso Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 A jakie piękne fotki i ten uśmiech mówi sam za siebie!! Quote
Figafiga Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Reakcja na kotka idealna, pozostałe 4 czmychnęły :-) najmłodsza koteczka najodważniejsza :-) jaki ładny orzeszek :evil_lol: skończyła się moja bezdomność... Kora Quote
mamanabank Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Kora pasuje do swojego domu nawet kolorystycznie :-) Quote
UMilki Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='mamanabank']Kora pasuje do swojego domu nawet kolorystycznie :-)[/QUOTE] To samo pomyślałam. Jak cudnie widzieć jej uśmiechnięty pychol. To ja dziękuję, że mogłam opiekować się Korą. Ona jest wspaniała. Quote
oska1983 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 śliczne zdjęcia ;) a ten mały kot jaki fajny Quote
rotek_ Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 ach, takie zakończenia dodają skrzydeł do dalszej pracy. Oby każda obróżka przynosiła takie szczęście;) Quote
Paula03 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Super wieści :multi: A Korusia jaka szczęśliwa :loveu: Wspaniale :loveu: Quote
oska1983 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Jak już napisałam Fidze, moją nadwyżke z deklaracji na Korę chciałam przekazać pozostałym Waszym psiakom Quote
Recommended Posts