Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doszły zaległe deklaracje od kmurdz od lipca 2011 do lutego 2012 w wysokości 120 zł oraz od P. Moniki oraz P. Pauliny z Łowicza na grudzień 25 zł.
Bardzo dziękujemy!!!!!!

STAN KASY KORY 406 zł

Posted

Podniosę słodką Korę. Malutka, grzeczniutka Kora, która codziennie idzie tuż za moją nogą, dopóki się z nią nie przywitam (patrz: tarmoszenie za uszka, poklepywanie po boczku, drapanie po zadku). Kochana, niechciana Kora.

Posted

[SIZE="6"]Dla słodkiej Kory specjalne zamówienie z dogo poczty.

[SIZE="6"]Kochana Korusiu ,życze abyś w Nowym Roku 2012 ,znalazła najcudowniejszy domek na kuli ziemskiej.

[SIZE="5"][FONT="Arial Black"][SIZE="5"]Bakusiowa.[/FONT]

Posted

Matko, jaka Koruśka wczoraj była biedna. Od rana wiedziała co się święci i za nic do kojca wracać nie chciała. Biegła na taras i tam chowała się pod fotel, a gdy poprosiłam ją, żeby wróciła do siebie, to ładowała się do budy Laski (bo boksy miałam otwarte). I gdy przyszłam jeść jej dać, to też przy drzwiach, a nie przy misce siedziała.
Posiedziałam z nią trochę, pomiziałam, pogadałam. Zapewnienia, że nic jej nie grozi, że wszystko będzie dobrze, jakoś mało ją przekonały.
Ale, gdy we wsi odezwały się sztuczne ognie, u nas było cichutko. Wszystkie psiaki w budkach pochowane. Bidule moje.

KORA!!!! Życzę Ci pięknego domu, z fantastycznym opiekunek, który będzie Cię głaskał, rozpieszczał i kochał tak samo, jak tylko Ty potrafisz. Aha... łagodnej zimy, bo Tobie dupeczka najbardziej marznie.