Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ona pożarła pisklaczka... Olin myszkę. Pieski tak czasem mają niestety. Akurat jej wpadł prosto do kojca, więc nie musiała się specjalnie wysilać. Romciu, tak, taki ni to ryż ni to makaron. "Fujstwo" okropne. Znam i wiem co to jest, bo jak Frania do nas trafiła to była potwornie zarobaczona. Najważniejsze, że szybko zauważone i już jest atak na gadzinę.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UMilki napisał(a):
Ona pożarła pisklaczka... Olin myszkę. Pieski tak czasem mają niestety. Akurat jej wpadł prosto do kojca, więc nie musiała się specjalnie wysilać. Romciu, tak, taki ni to ryż ni to makaron. "Fujstwo" okropne. Znam i wiem co to jest, bo jak Frania do nas trafiła to była potwornie zarobaczona. Najważniejsze, że szybko zauważone i już jest atak na gadzinę.

No proszę,myślałam,że to bardziej podobne do Antosia;)..ale Kora tyż piesek;)...co do "fujstwa"myślisz,ze nie trzeba odrobaczyć całego towarzystwa,łącznie z Twoją Milką?Zapytaj lekarza...chyba,że już wiesz...

Posted

Kora,Romka i Pako byli w środę na spacerku...towarzystwo dogadane...był tylko mały zgrzyt jak Kora dobiegła do mnie równocześnie z Romką i był problem,kto pierwszy ma dostać głaski...reszta spacerku bardzo udana...łącznie z kąpielą w stawie i mięskiem na kolację...dziś też jadę do psiaków.

Posted

Korunia, oj Korunia... Dziś przykleiła się do fotela na tarasie i ani prośbą, ani smakołykiem, ani zabawą...NIC, chciała być niewidzialna, tak żebym nie kazała jej wracać do kojca. Ona BRADZO, BARDZO, chciałaby mieć swój dom. Przecież nie będzie mieszkać na tarasie... :(

Posted

UMilki napisał(a):
Bo Kora nie czeka na zwykły dom :) Co za "maupeczka" przekochana.

właśnie tak myślę - Kora jest wyjątkowa i wyjątkowego domku potrzebuje :)

Posted

Co za łajza jedna. Poszła w galop z Kubą, tylko ten zaraz wrócił, a ona znów jakby głucha... Poleciała pogadać z sąsiadami. A na mój widok taka się szczęśliwa zrobiła - niewiniątko... W Korze jest bardzo dużo życia, radości, chęci szaleństwa, ganiania, KOCHANIA!!! One jest fantastyczna.