Zofija Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [FONT=Times New Roman]Grafi niedawno trafił do cieszyńskiego schroniska. Ma około roczek, jest ślicznym, malutkim kundelkiem, o bardzo ciekawym ubarwieniu. Pobyt w schronisku, kompletnie mu nie służy, bardzo mocno kaszle…… Taka mała bidusia. Czy ktoś da mu domek tymczasowy lub stały?????[/FONT] [FONT=Times New Roman]Potrzebna też jest pomoc w robieniu ogłoszeń, allegro, banerka. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie Grafiego: Kasia : 785-04-04-04- lub e-mail: [/FONT][FONT=Times New Roman]dea2@op.pl[/FONT][FONT=Times New Roman] lub Zosia : 508-063-271 e-mail: [/FONT][FONT=Times New Roman]zofiakrystyna@poczta.onet.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman] A oto on:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
asl Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Śliczna mordka :) Taka "uśmiechnięta" :) Fatalnie z tym kaszlem... . Niech ta zima się już skończy... Quote
zerduszko Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ładny psiuń faktycznie, bidna bida :( Quote
choma Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Hej Zofijko a jak z charakterkiem? Wszak uroda to nie wszystko:) jak reaguje na innych przedstawicieli swojego gatunku tudzież obcego np kociego? Quote
koosiek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Śliczny jest, tylko ja na razie pomóc nie mogę, nawet ogłoszeniami - mam straszne zaległości :oops: Ale chociaż podniosę. Quote
Zofija Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 choma napisał(a):Hej Zofijko a jak z charakterkiem? Wszak uroda to nie wszystko:) jak reaguje na innych przedstawicieli swojego gatunku tudzież obcego np kociego? Już wkrótce Ci napiszę- jak pozytywnie to mogłabyś wziąść na tymczas:)? Quote
choma Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Negocjuję z Ł. Mamy teraz na tymczasie kicię, a czekamy na jeszcze 2 koty, które chwilowo są u pani Oli. mieliśmy brać max. 2 ale Ł. zgodził się i na 3:) Ciężko będzie namówić jeszcze na psa.. Quote
Zofija Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 koosiek napisał(a):Co z Grafim? Ma już dom? niestety nie:( Quote
Recommended Posts