Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PROMIL SZUKA DOMU!!!

Promil jest bez rodowodu. Pod stałą opieką lekarską. Odrobaczony, po wszelkich szczepieniach i jest wysterylizowany.

Jest od małego nauczony chodzić na smyczy. Mieszka na małym osiedlu i wieczorami wypuszczany jest bez smyczy i wtedy nie oddala się zbyt daleko oraz sprawdza czy jest jego właściciel. Gorzej jak zauważy innego psiaka. Wtedy ucieka, więc trzeba go pilnowac. Boi sie psów dużych ras. Lubi dzieci, ale podczas zabawy łapie zębami i trzeba go mieć na oku.

Jest inteligentny i wszystko rozumie. Siada na znak ręki i reaguje na głos. Jest jednak jeden warunek. Musi mieć w tym interes - albo zabawa, albo coś na ząb. Jest nauczony pozostawać sam w mieszkaniu.

Jego dotychczasowy właściciel pracuje od 8 do 19 i wtedy niestety siedzi sam w domu. Oczywiste zdaża się, że nie wytrzyma tyle czasu z potrzebami fizjologicznymi. W nocy cały czas śpi i wytrzymuje. Gdy był młodszy to gryzł różne przedmioty. Obecnie się już uspokoił i żadko się zdaża by coś zniszczył. Musi mieć jednak coś do gryzienia, a najbardziej lubi różnego rodzaju szmaty. Uwielbia ukraść ścierkę lub skarpetkę i wówczas trzeba to spisać na straty. Zabawa to dla niego całe życie i nie sposób go zamęczyć. Można mu rzucać różne przedmioty a on może je przynoscić non stop.

Uwielbia jak poświęca mu się czas i prosi o to. Jego właściciel niestety go nie mam...

Pomóżmy Promilowi jest kochanym psiakiem! Nie może trafić do schroniska!!!!!! :-(

Posted

O matko taki mały piesek i w kolczatce:( . Czy on jest kastrowny ?? Żeby nie trafił do pseudo . Napisze do narzeczonego siostry , on chciał beagla , ale się zastanawia nad psem . Ile on ma lat????

Posted

Słuchajcie, mogę mu zrobić allegro jeśli trzeba. Jest młody i po kastracji, szybko powinien znaleźć dom. Tylko musicie mi podać maila i numer telefonu żebym mogła wstawić jako dane kontaktowe.

Posted

Spoko , od jakiś dwu tygodni walczymy dla niego o dom , wisi na wielu stronach więc gdybyście chciały wklejać sprawdźcie u nas , by nie powielać ogłoszeń .
Ale gdy przychodzi do wypełnienia ankiety i kotroli to wiaruchna pęka , to samo tyczy się niestety pozostałych 5 bigielków

Posted

[quote name='Tomo 2']Spoko , od jakiś dwu tygodni walczymy dla niego o dom , wisi na wielu stronach więc gdybyście chciały wklejać sprawdźcie u nas , by nie powielać ogłoszeń .
Ale gdy przychodzi do wypełnienia ankiety i kotroli to wiaruchna pęka , to samo tyczy się niestety pozostałych 5 bigielków

Ja nie wiem czemu się ludzie panicznie boją wizyt... Przecież skoro się zgłaszają jako "dobre ręce", w które można oddać psa to w czym problem? :roll:

Posted

Pies przebywa w Gliwicach.
Jeżeli masz chętnych z okolic wawy to super bo w samej warszawie są ciagle do adopcji jakieś beagle.
Niech ta osoba może wypełni ankietę i mi ja podeśle byśmy mogli brać te osoby pod uwagę w celach adopcyjnycj .
Kwestionariusz jest na naszej stronce www . e - beagle. pl .
Dzięki za pomoc

• 2 weeks later...