vega17 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 czarny pilnie potrzebuje domu jest tak wychudzony że szok, nie chce jesc, nie wiem dlaczego Quote
andzia69 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Vega - czy ty uaktualniasz 1 stronę? czy ten wątek jest zapomniany jak widzę... Quote
vega17 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 eee moja wina chyba wątek zapomniany:( zajmę się tym później, dzięki za przypomnienie, a są dwie strony buskie i trochę się miesza, trzeba tamtą strone calkiem pozmieniac bo zostały tylko dwa psy z tamtej stronki Quote
al'akir Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Vega czy Frędzelka dalej jest w schronisku ? Mam namiary na domek , chciałam Ci wysłać ale masz zapełnioną skrzynkę Quote
vega17 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 ojej zaraz ją wyczyszczę:( Frędzelka dalej jest w schronie Quote
Zuzka2 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Ja bym każdemu radziła odwiedzić przytulisko w Busku.To jest zupełnie inny świat niż w kieleckich Dyminach.Warunki o niebo lepsze,psy zdrowe,wesołe.Kierowniczka każdego kocha i zna jak swojego.Jestem pod wrażeniem.Psy za darmo,a zaszczepione na wszytko co się da,odrobaczone,z książeczkami zdrowia,suki po sterylizacji.Po prostu życie,a w Dyminach umieralnia.Oby więcej takich przytulisk i takich kierowniczek schronisk!!!:-) Quote
andzia69 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 potrzeba nam transportu dla beni z Czarnkowa k. Pińczowa do W-wy...gdybyście mogły pomóc - to bardzo proszę... Quote
vega17 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 andzia poszukaj na dogo mapie, jak ludzie oddają za paliwo może warto kogoś z Wawy poszukać? przyjadą i wrócą , na jedno wychodzi Quote
Zuzka2 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Macie może jakąś szczeniaczkę suczkę malutką,która będzie właśnie malutkim psem jak dorośnie?Znajoma szuka takiej do bloku.Tydzień temu u Was byłam i były jakieś szczeniaczki 6tygodniowe,ale nie dopytałam,bo wzięłam sunię dorosłą Quote
vega17 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 no pewnie że śa mikruski, dałm Ci już link do ogłoszeń może jakiegoś wybierze psiurka Quote
Zuzka2 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Potrzebuję aktualne psiaki do ogłaszania.Kilka z linku wstawiłam na allegro,ale one już dawno w nowych domkach:-)A na pewno macie w Busku sporo psiaków w potrzebie:-) Quote
Sankja Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 mikropsiaki poprosimy na wątek ogólny (w moim podpisie) Quote
Recommended Posts