Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkie psiaki dostępne są pod nr 698 024 294 Iza. W razie pytań proszę pisać. Wszystkie pieski są zaszczepione i odrobaczone.

To jest maleńka sunia, strasznie bojaźliwa, musiała być skrzywdzona przez ludzi, ma ok 2 lata. Wierzę, że znajdzie się dla niej odpowiedzialny i dobry właściciel. Obok jest szczeniak, jej dzieciaczek, z oklapniętymi uszkami:) i białymi skarpetkami, również do adopcji.

Pies w typie owczarka niemieckiego.Młody,w przytulisku się marnuje. Przyjazny, może być do ogrodu.

Bardzo energiczny, duży, czarny pies. Bardzo wesoły i przyjacielski. Około 2-3 lata.

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vega - zdjęcia koniecznie wstawiaj w poście;) zeby ludzie nie musieli 100 razy klikac na linki i je otwierać:) No i zdjęcia muszą być pomniejszone do rozmiaru 640 x 480 - takie max zdjęcia można wstawiać na dogo;)

Jak będą jakieś psiaki w typie rasy - trzeba o tym powiadomić organizacje pomagające tym psom. Zrób jak będziesz mogła więcej zdjęć wyżełka i rottka - podeślę je wtedy komu trzeba:) Zdjęcia koniecznie wyraźne, ładne, portretowe - ludzie są wzrokowcami i najpierw zakochują się w zdjęciu...jak zdjecia są marne to ciężko wyadoptować psiaka...

Posted

Vega - do jednego postu wklejaj po 5 zdjęć psiaków z ich opisami. Konieczne są takie informacje jak wiek, jaki do innych ludzi, psów, kotów (jeśli wiesz). Czy umie chodzic na smyczy, no i czy są kastrowane/sterylizowane. To takie podstawowe informacje do ogłoszeń....

Wyżeł:

są inne zdjęcia?

Posted

Rotek jest bardzo ładny - założyłam mu wątek na forum rottków:

dowiedz się jak najwięcej o nim - dobrze? jaki do ludzi i innych psów...

gdyby ktos chciał o tym przytulisku poczytać:

http://www.radio.kielce.pl/page,,Bra...1b2fe7168.html
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0101/608059227
http://gim1busko.edupage.org/text9/?

tu można zobaczyc cześc psiaków z tego przytuliska:
http://krakow.gumtree.pl/c-PostersOt...serIdZ46102831

Posted

Rottek jest bardzo łagodny, przytulaśny , w przytulisku jest od niedawna, daje się głaskać, nie jest agresywny, nie wiem jaki jest do kotów bo kotów nie mamy:) lubi pieszczoty .

Posted

cos pomożemy Vega - jak chcesz Vega to przesyłaj mi zdjęcia i opisy psiaków na emaila - poprosimy moda, ja przejmę wątek jako prowadząca, zrobię porządek, będę wstawiać zdjęcia i opisy - co Ty na to? jak się wdrożysz będziemy sie zamieniać. wysyłaj info na adres animalstbg@interia.pl

Posted

dzięki dzwoniłam do niego ale na razie nie chce, poczeka do wiosny, bo teraz jest zimno. mowilam mu o naszym schronisku moze zadzwoni jescze a psa chcial dla zony, tzn zona chciala:)

Posted

a ja poprosze zdjecia wyżłów i coś o ich płci, wieku, charakterze.
- czy możecie dziewczyny podwieźć psy do W-wy, albo w kierunku W-wy?
- czy suczki są sterylizowane?

Posted

tanitka napisał(a):
a ja poprosze zdjecia wyżłów i coś o ich płci, wieku, charakterze.
- czy możecie dziewczyny podwieźć psy do W-wy, albo w kierunku W-wy?
- czy suczki są sterylizowane?

hej z ta sterylizacja nie wiem jak jest dzis bede w schronisku po rottka to spytam, a z tym zawiezieniem do w-wa ciężko bedzie, ja nie jezdzaca jestem, a moj facet troche kreci nosem(za darmoche nie chce jezdzic bo kasy nie ma) ale jak cos to sie dogadamy

Posted

vega17 napisał(a):
hej dzis rottka zawozimy do jędrzejowa a stamtąd jedzie do fundacji do DT za Warszawe

uff - no to wspaniałe wieści!:) on jest taki piękny, ze mam nadzieję, że ktoś się szybko w nim zakocha:)

Posted

niestety nie mielismy czasu na rozpoznanie ale w tym tygodniu jescze bedziemy to sie wszysktiego dowiem, i doszedl nowy pies pomieszanie doga z wyzlem, tak przynajmniej to wyglada