Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
To wrzuć ją na czarne kwiatki... ;)

Właśnie się nad tym zastanawiałam, ale może poczekajmy jeszcze trochę. Niebieskiej nie było na dogo od 26.06. scenariusze mogą być różne. Co Wy na to czekamy??

Posted

Na Dogo jej nie było od 26.06,ponieważ wyjechała do Warszawy (!) i dostępu do neta tutaj raczej nie ma.Z tego co mi wiadomo.
I za szybko pewnie się nie pojawi,bo w Warszawie miała zostać na dłużej.Ale w sumie to poczekajmy jeszcze,może się odezwie i wytłumaczy.Choć mojej decyzji o nie wydaniu jej psa nie zmieni.

Klaudus to na pewno Pan od Ciebie,bo powiedział,że dostał mój numer.Pan faktycznie sympatyczny.
A nie odbierałam,bo ja w tych godzinach to w pracy siedzę.Nie bardzo mam jak odbierać,Pan dzwonił akurat wtedy kiedy miałam przerwę na fajeczka;)

Posted

Megi jutro idzie do nowego domu!
Państwo okazali się suuuper!Idealny domek dla Megi vel Lucy;)
Napiszę więcej wieczorkiem,tymczasem lecę na jeden z ostatnich spacerów z Megi...

Posted

Megi już u swoich nowych Państwa;)
Będzie mieszkała jak prawdziwa księżniczka.Po prostu raj!Będzie zajadała się Eukanubą i jeździła z Państwem wszędzie gdzie się da.Nawet za granicę;D
Po prostu cud miód!
Państwo chcieli mi dać jakiś drobny grosik za adopcję,ale odmówiłam i poleciłam podarować pieniążki jakiemuś potrzebującemu psu.Może jakieś propozycje w tej sprawie?Psiak musi być naprawdę potrzebujący.Obiecałam wysłać Państwu numer konta i ogólną historię psiaka,najlepiej link do wątku,któremu chcą podarować pieniążek.
Oczywiście spisaliśmy umowę i za jakieś 2 miesiące planujemy spacer z psiakami.

Niebawem będą zdjęcia z nowego domu.Myślę,że można już zmienić tytuł wątku.

Kolejne szczęśliwe zakończenie!;)

P.S-Odezwała się do mnie Niebieska.Była w Niemczech.Nie miała jak dać mi znać.Niestety już za późno na adopcję Megi,ale uważam,że wystarczająco mi się wytłumaczyła.Myślę,że skoro i tak doszło do szczęśliwego zakończenia możemy Niebieskiej to wybaczyć.

Posted

Avilia napisał(a):
P.S-Odezwała się do mnie Niebieska.Była w Niemczech.Nie miała jak dać mi znać.Niestety już za późno na adopcję Megi,ale uważam,że wystarczająco mi się wytłumaczyła.Myślę,że skoro i tak doszło do szczęśliwego zakończenia możemy Niebieskiej to wybaczyć.

Szczerze - jaaaasne ;) Ale teraz to nie ważne, najważniejsze, że Megi ma już domek :)

Posted

Ale wtrafiła :multi: bardzo się cieszę!
Czy mam rozumieć że ona jest w Wawie? Dopiero za 2 miechy zobaczymy Megi? buuuu :placz:

[SIZE="1"]Eukanuba wcale nie jest taka dobrą karmą jakby się mogło wydawać :eviltong::evil_lol:

Posted

Tak,jest w Wawie.Można będzie ją spotkać na Polach Mokotowskich.Państwo mieszkają niedaleko;)
Co do Eukanuby to akurat w Polsce jest jedną z lepszych karm.W U.S.A na przykład jest już jedną z tych gorszych.Cóż,to tylko Polska...

Za 2 miechy dopiero ja ją zobaczę (żeby mętliku w główce nie miała,ciągła zmiana ludzi),ale zdjęcia będą na pewno wcześniej.Jestem z Państwem w kontakcie;)

Posted

2 dni temu miałam telefon od Państwa Megii.Są z małej straaasznie zadowoleni.Podobno w weekend miała jakieś problemy z brzuszkiem,więc Państwo szybciutko wybrało się do lekarza i juz wszystko jest w porządku.Pan powiedział mi,że jak wychodzą do pracy to mała trochę wyje jak zostaje sama,ale jak Pan to określił-Megi/Lucy pięknie śpiewa;) Powiedział także,że Megi wybrała jego jako swojego "Pana" z czego jest bardzo zadowolony.Na to liczył;D

Gdyby ktoś z Warszawiaków zaglądał na wątek Megi,przypomnę,że codziennie można ją spotkać na Polach Mokotowskich;)