mikoada Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 zerduszko napisał(a):To wrzuć ją na czarne kwiatki... ;) Właśnie się nad tym zastanawiałam, ale może poczekajmy jeszcze trochę. Niebieskiej nie było na dogo od 26.06. scenariusze mogą być różne. Co Wy na to czekamy?? Quote
Avilia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Na Dogo jej nie było od 26.06,ponieważ wyjechała do Warszawy (!) i dostępu do neta tutaj raczej nie ma.Z tego co mi wiadomo. I za szybko pewnie się nie pojawi,bo w Warszawie miała zostać na dłużej.Ale w sumie to poczekajmy jeszcze,może się odezwie i wytłumaczy.Choć mojej decyzji o nie wydaniu jej psa nie zmieni. Klaudus to na pewno Pan od Ciebie,bo powiedział,że dostał mój numer.Pan faktycznie sympatyczny. A nie odbierałam,bo ja w tych godzinach to w pracy siedzę.Nie bardzo mam jak odbierać,Pan dzwonił akurat wtedy kiedy miałam przerwę na fajeczka;) Quote
Avilia Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Megi jutro idzie do nowego domu! Państwo okazali się suuuper!Idealny domek dla Megi vel Lucy;) Napiszę więcej wieczorkiem,tymczasem lecę na jeden z ostatnich spacerów z Megi... Quote
Klaudus__ Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 A więc pożegnania nadszedł czas... Pewnie ciężko Ci będzie... I Jej też... Bardzo się cieszę,bo Pan był przez telefon bardzo miły. Trzymałam kciuki! Quote
Avilia Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Megi już u swoich nowych Państwa;) Będzie mieszkała jak prawdziwa księżniczka.Po prostu raj!Będzie zajadała się Eukanubą i jeździła z Państwem wszędzie gdzie się da.Nawet za granicę;D Po prostu cud miód! Państwo chcieli mi dać jakiś drobny grosik za adopcję,ale odmówiłam i poleciłam podarować pieniążki jakiemuś potrzebującemu psu.Może jakieś propozycje w tej sprawie?Psiak musi być naprawdę potrzebujący.Obiecałam wysłać Państwu numer konta i ogólną historię psiaka,najlepiej link do wątku,któremu chcą podarować pieniążek. Oczywiście spisaliśmy umowę i za jakieś 2 miesiące planujemy spacer z psiakami. Niebawem będą zdjęcia z nowego domu.Myślę,że można już zmienić tytuł wątku. Kolejne szczęśliwe zakończenie!;) P.S-Odezwała się do mnie Niebieska.Była w Niemczech.Nie miała jak dać mi znać.Niestety już za późno na adopcję Megi,ale uważam,że wystarczająco mi się wytłumaczyła.Myślę,że skoro i tak doszło do szczęśliwego zakończenia możemy Niebieskiej to wybaczyć. Quote
Klaudus__ Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Wspaniałe wieści! Avilia bardzo dziękuję Ci za opiekę nad Nią i za serce które Jej okazałaś... A Ty maleńka - bądź szczęśliwa! Quote
zerduszko Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Avilia napisał(a):P.S-Odezwała się do mnie Niebieska.Była w Niemczech.Nie miała jak dać mi znać.Niestety już za późno na adopcję Megi,ale uważam,że wystarczająco mi się wytłumaczyła.Myślę,że skoro i tak doszło do szczęśliwego zakończenia możemy Niebieskiej to wybaczyć. Szczerze - jaaaasne ;) Ale teraz to nie ważne, najważniejsze, że Megi ma już domek :) Quote
Klaudus__ Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Ta adopcja zakończona z wspaniałym skutkiem. Może teraz zwolennicy Czaruchów i jemu pomogą...? http://www.dogomania.pl/threads/188219-Młody-żywiołowy-Czarnuszek-kłapouszek-prosi-o-pomoc-w-szukaniu-domu!-Pszczyna Quote
dara9 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Świetnie, że następny psiak znalazł dobry dom!:multi: Quote
anetta Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Ale wtrafiła :multi: bardzo się cieszę! Czy mam rozumieć że ona jest w Wawie? Dopiero za 2 miechy zobaczymy Megi? buuuu :placz: [SIZE="1"]Eukanuba wcale nie jest taka dobrą karmą jakby się mogło wydawać :eviltong::evil_lol: Quote
Avilia Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Tak,jest w Wawie.Można będzie ją spotkać na Polach Mokotowskich.Państwo mieszkają niedaleko;) Co do Eukanuby to akurat w Polsce jest jedną z lepszych karm.W U.S.A na przykład jest już jedną z tych gorszych.Cóż,to tylko Polska... Za 2 miechy dopiero ja ją zobaczę (żeby mętliku w główce nie miała,ciągła zmiana ludzi),ale zdjęcia będą na pewno wcześniej.Jestem z Państwem w kontakcie;) Quote
Jasza Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Strasznie się cieszę! Avilia - kawał dobrej roboty! Quote
Wet-siostra Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Czas na zmianę tytułu wątku... Super!!! :-) Quote
Avilia Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Uwielbiam szczęśliwe zakończenia;) U Megi wszystko ok.Państwo są zadowoleni.Chwalą ją jaka to ona grzeczna i kochana;D Quote
mikoada Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Zapraszam na bazarek z biżu z którego ewentualny dochód zostanie przekazany na pomoc psiakom z Pszczyny http://www.dogomania.pl/threads/189504-Zestaw-kolczyk%C3%B3w-NA-PSZCZY%C5%83SK%C4%84-SKARPET%C4%98-(-do-27.07-do-23-00) Quote
Avilia Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 2 dni temu miałam telefon od Państwa Megii.Są z małej straaasznie zadowoleni.Podobno w weekend miała jakieś problemy z brzuszkiem,więc Państwo szybciutko wybrało się do lekarza i juz wszystko jest w porządku.Pan powiedział mi,że jak wychodzą do pracy to mała trochę wyje jak zostaje sama,ale jak Pan to określił-Megi/Lucy pięknie śpiewa;) Powiedział także,że Megi wybrała jego jako swojego "Pana" z czego jest bardzo zadowolony.Na to liczył;D Gdyby ktoś z Warszawiaków zaglądał na wątek Megi,przypomnę,że codziennie można ją spotkać na Polach Mokotowskich;) Quote
Klaudus__ Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Tak strasznie się cieszę,że mała tak dobrze trafiła... Quote
zerduszko Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Nie macie jakiś chętnych w spadku po Megi na podobną sunie? Quote
Recommended Posts