a.piurek Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Nawet nie potrafię powiedzieć jak się cieszę z powodu powstania tego wątku. Mieszkam w Pieskowie (spostrzegawczy na pewno wiedzą jak się moje Pieskowo nazywa). Od 18 kwietnia 2009 w moim domku zamieszkał Emirek. Poniżej link do jego wątku http://www.dogomania.pl/threads/133649-Zmasakrowane-A-apy-Emira-woA-aja-o-RATUNEK-EMIR-JUZ-WE-WA-ASNYM-DOMKU?highlight=Emira Sercem i nie tylko wspieram każde działanie Emira i mam nadzieję że przydam się na tym wątku. Jestem z Wami
Lidan Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Założenie tego wątku uważam za świetny pomysł. Łatwiej będzie teraz znaleźć interesującego nas psa bez konieczności subskrybowania pojedynczych wątków. Szczeniaki oczywiście prześliczne - jak wszystkie maluchy :-)
BajkaB Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIA ORAZ W CIĄGU LUTEGO - WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!! Słoma, wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia (najlepiej z dodatkiem oleju) PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZADBALI O SWOJE PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT, DNI!! Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!
BajkaB Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Kropeczka pojechała dzisiaj do nowego domku..Podbiła serca swoich opiekunek i mimo,ze troche jest zdezorientowana i tęskni za psami i Panią Alą,to wierże,ze szczęście juz jej nigdy nie opuści.Wkrótce fotki..
ANETTTA Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 nie zdejmuje jej allegro może ktos zadzwoni i inna bida trafi do swojego domku mamy jeszcze 2 szczeniorki a jak nie to wokól jest mase !!!
J_ulia Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Kropka już w nowym domu. Tutaj na pożegnanie parę zdjęć Kropeczki jeszcze u pani Ali i z nową Pańcią.
J_ulia Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 U Kropki wszytko w porządku :) Dom znalazły szczeniaki Kajko i Kokosz- zdjęcia wkrótce. Do dom pojechał wczoraj Bari :)
BajkaB Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Wspólnie z moja przyjaciółka ,szefową Koła Słupsk,która przyjechała do mnie w odwiedziny przeprowadziłyśmy niesamowita akcje.Udało nam sie złapać wyrzucona z auta na trasie Sosnowiec-Jaworzno przecudnej urody ON-ke.Młodziutka,około roczna sunia,potwornie wychudzona z poszarpanym uchem jest juz po wizycie u weta ,nakarmiona i w DT oczekuje na adopcje..Tylko dzięki naszej kilkugodzinnej determinacji udało sie złapać wystraszona i nieufna sunie.Zdjecia Jutro.
a.piurek Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 BajkaB napisał(a):Wspólnie z moja przyjaciółka ,szefową Koła Słupsk,która przyjechała do mnie w odwiedziny przeprowadziłyśmy niesamowita akcje.Udało nam sie złapać wyrzucona z auta na trasie Sosnowiec-Jaworzno przecudnej urody ON-ke.Młodziutka,około roczna sunia,potwornie wychudzona z poszarpanym uchem jest juz po wizycie u weta ,nakarmiona i w DT oczekuje na adopcje..Tylko dzięki naszej kilkugodzinnej determinacji udało sie złapać wystraszona i nieufna sunie.Zdjecia Jutro. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
ANETTTA Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 onka to psie dziecko słodka ............................
ANETTTA Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 zapraszam serdecznie 3 strony bazarków potrzebuje waszej pomocy !!!!! http://www.dogomania.pl/threads/181453-3-strony-bazaku-rA-A-noA-ci-na-Pomoc-w-ratowaniu-koniec-20-marca?p=14260565#post14260565 pomocy
halbina Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/181446-Sosnowiec-A-lAE-sk-zagineA-a-sunia-SPRINGER-SPANIEL-pomocy?p=14260167#post14260167
J_ulia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Frajda równie znalazła dom :) Adoptował ją małżeństwo weterynarzy. To była miłość od pierwszego wejrzenia ;) Zamieszkał razem ze starsza sunią ON-ka , która bierze udział w zawodach IPO oraz małym kundelkiem. Zdjęcia jeszcze z kliniki .
J_ulia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 A tu już w nowym domu i nowymi psimi kumplami :)
J_ulia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 PILNE ============================================ Niestety na chwilę obecną z powodu konieczności opłacenia kosztów leczenia, wyżywienia i opieki nad byłymi i obecnymi podopiecznymi oddziału w Sosnowcu, możemy mieć duże trudności w związku z przyjmowaniem nowych podopiecznych. Dlatego też będziemy bardzo wdzięczni za każdą pomoc np. w postaci karmy, pieniędzy, organizacji bazarków czy w robieniu ogłoszeń.
Recommended Posts