Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nawet nie potrafię powiedzieć jak się cieszę z powodu powstania tego wątku. Mieszkam w Pieskowie (spostrzegawczy na pewno wiedzą jak się moje Pieskowo nazywa). Od 18 kwietnia 2009 w moim domku zamieszkał Emirek.
Poniżej link do jego wątku
http://www.dogomania.pl/threads/133649-Zmasakrowane-A-apy-Emira-woA-aja-o-RATUNEK-EMIR-JUZ-WE-WA-ASNYM-DOMKU?highlight=Emira

Sercem i nie tylko wspieram każde działanie Emira i mam nadzieję że przydam się na tym wątku.
Jestem z Wami

Posted

Założenie tego wątku uważam za świetny pomysł. Łatwiej będzie teraz znaleźć interesującego nas psa bez konieczności subskrybowania pojedynczych wątków.
Szczeniaki oczywiście prześliczne - jak wszystkie maluchy :-)

Posted

W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIA ORAZ
W CIĄGU LUTEGO - WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O
NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW
PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!

Słoma, wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia
(najlepiej z dodatkiem oleju)

PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZADBALI O SWOJE PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT, DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!

• 3 weeks later...
Posted

Kropeczka pojechała dzisiaj do nowego domku..Podbiła serca swoich opiekunek i mimo,ze troche jest zdezorientowana i tęskni za psami i Panią Alą,to wierże,ze szczęście juz jej nigdy nie opuści.Wkrótce fotki..

Posted

Wspólnie z moja przyjaciółka ,szefową Koła Słupsk,która przyjechała do mnie w odwiedziny przeprowadziłyśmy niesamowita akcje.Udało nam sie złapać wyrzucona z auta na trasie Sosnowiec-Jaworzno przecudnej urody ON-ke.Młodziutka,około roczna sunia,potwornie wychudzona z poszarpanym uchem jest juz po wizycie u weta ,nakarmiona i w DT oczekuje na adopcje..Tylko dzięki naszej kilkugodzinnej determinacji udało sie złapać wystraszona i nieufna sunie.Zdjecia Jutro.

Posted

BajkaB napisał(a):
Wspólnie z moja przyjaciółka ,szefową Koła Słupsk,która przyjechała do mnie w odwiedziny przeprowadziłyśmy niesamowita akcje.Udało nam sie złapać wyrzucona z auta na trasie Sosnowiec-Jaworzno przecudnej urody ON-ke.Młodziutka,około roczna sunia,potwornie wychudzona z poszarpanym uchem jest juz po wizycie u weta ,nakarmiona i w DT oczekuje na adopcje..Tylko dzięki naszej kilkugodzinnej determinacji udało sie złapać wystraszona i nieufna sunie.Zdjecia Jutro.

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Frajda równie znalazła dom :)

Adoptował ją małżeństwo weterynarzy. To była miłość od pierwszego wejrzenia ;) Zamieszkał razem ze starsza sunią ON-ka , która bierze udział w zawodach IPO oraz małym kundelkiem.

Zdjęcia jeszcze z kliniki .

Posted

PILNE

============================================

Niestety na chwilę obecną z powodu konieczności opłacenia kosztów leczenia, wyżywienia i opieki nad byłymi i obecnymi podopiecznymi oddziału w Sosnowcu, możemy mieć duże trudności w związku z przyjmowaniem nowych podopiecznych. Dlatego też będziemy bardzo wdzięczni za każdą pomoc np. w postaci karmy, pieniędzy, organizacji bazarków czy w robieniu ogłoszeń.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...