Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba tak - któryś program sam pomniejsza, ale Ja edytuję wcześniej zdjęcie w komputerze zanim je wgram do JmagesS..coś tam ;-) pomniejszam do 640/480 pikseli czego dowodem jest zdjęcie dwa. ale szpecem;-) nie jestem :-)

a jak już wgrywasz przez imageS...coś tam ;-) to jednym klawiszem myszki kopiujesz taki kod z podpisem "FORUM"
ZACZYNA SIĘ ON TAK:
[URL=http://img96.imageshack.us/i/dsc8190a.jpg/][IMG]http://img..... ipd.

A jak skopiujesz z tego programu kod nad którym jest napisane "miniaturka na forum" to będzie zdjęcie które wgrałam jako trzecie, to najmniejsze.

a wracając do Tica.... królewicz.....

Posted

Musze Ticusowi zrobic więcej fotek jak się bawi :-) ....a nie tylko na kanapie :-) ostatnio Monisia przyniosła mu kosteczke i pare smakołyków - zanim je zjadł to smiesznie się z nimi bawił. Uśmialiśmy sie po uszy z Kubą (moim mężem). Tico znów przytył prwie o kilogram :-) SUPER !!!!

Posted

W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA
ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!
Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju)
PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!

To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ???
Podaj dalej !!!!! tyle możesz

Posted

OOooo!!:cunao:super, tak bardzo sie ciesze, ten maluch strasznie mi zapadl w serducho:loveu:
to za nowy domek:drinking::multi::bigcool: :sweetCyb:i foty dajcie :modla::mad:

Posted

to wrzucisz jak znajdziesz;) a moze domek sie zaloguje :cool3:

Ocelot czy w zwiazku z tym prosic anje o te ogloszenia na rzecz tego malucha o ktorym pisalysmy?