ocelot Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 andzia69 napisał(a):zaraz na ogólnym zrobię porządek i tomaszowskie bullowate będą miały sswoje miejsce - nikt mnie nie poinformował, ze macie wątek bullowatych:mad: mamy:):):)a jakże:) andziu69 bo ja już sama nie wiem do kogo z czym przy tylu psiakach...... Znasz już nasz wątek? Quote
NusiaiJa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/177930-DLA-MOLIKA-W-KSIAE-A-KOWYCH-DO-PODUCHY-I-NIE-TYLKO-do-26-sty-do-godz-21-00 zapraszam na bazarek, to wszystko na nasze psiaki...zapraszam, jeszcze mamy długie wieczory.... ;-) Quote
ocelot Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Mamy nóż na gardle, potrzebujemy pomocy dla psiaka zabranego pół roku temu z naszego schroniska. Proszę zajrzyjcie i pomóżcie http://www.dogomania.pl/threads/1779...y-o-deklaracje Quote
chita Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 kupilam na bazarku ogloszenia dla Tico u anji ale nie moge znalesc jego allegro-moze juz wygaslo? macie pomysl na krotki tekst:cool3: i do kogo namiary?? Quote
ocelot Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Mamy problem w domu tymczasowym. Trzeba było zabrać Fado, gdyż nasz Tico drugiego dnia zaczął go bardzo ustawiać. Dochodziło do gryzienia. Tico jest przesympatycznym psiakiem, ale jeszcze załatwia sie w domu, nie jest nauczony posłuszeństwa, zagląda np. na stół, skacze po szafkach... na podwórko sam nie chce wyjść to plus - trzyma sie nogi opiekuna. Za tydzień kastracja - pilnie potrzebny dom stały albo nowy tymczasowy!!!! Quote
chita Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ocelot napisał(a):Mamy problem w domu tymczasowym. Trzeba było zabrać Fado, gdyż nasz Tico drugiego dnia zaczął go bardzo ustawiać. Dochodziło do gryzienia. Tico jest przesympatycznym psiakiem, ale jeszcze załatwia sie w domu, nie jest nauczony posłuszeństwa, zagląda np. na stół, skacze po szafkach... na podwórko sam nie chce wyjść to plus - trzyma sie nogi opiekuna. Za tydzień kastracja - pilnie potrzebny dom stały albo nowy tymczasowy!!!! :shake:nie dobrze:shake: czy jest jakis termin kiedy musi opuscic dt czy moze zostac do kastracji?? ocelot udaloby ci sie w kilku zdaniach cos o nim napisac:razz: i podaj prosze kontakt,anja zrobi ogloszenia kupione przeze mnie a ja dorobie zwykle allegro na bullowatym pisalam ze szuka nowego dt, Quote
managua Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Spokojnie, Tico zostaje u Ani do kastracji. Powiedziała, że nie ma możliwości, żeby wrócił przed zabiegiem do schroniska. Fado został na kilka dni wywieziony do rodziców Ani. Mam nadzieję, że uda sie kastrację zrobić w poniedziałek i nowy właściciel będzie mógł go zabrać. Quote
ocelot Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Tzn.ja bym wolała osobiście, żeby został zabrany po kastracji. Żeby nie musiał wrócić do schroniska. chita niech Ania wykorzysta tekst z pierwszej strony tylko niech doda, ze preferowany dom bez zwierząt. w sumie namiary może podać na siebie, bo go zna:) Quote
managua Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ja też nie chcę, żeby wracał do schroniska. On sobie tam nie poradzi, tym bardziej po zabiegu :( Quote
managua Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ania przysłała zdjęcia Tico z dzisiejszego dnia. Psiak przytył od soboty 3 kg. Nie umiem wstawiać zdjęć, więc poprosiłam o pomoc ocelotka :) Quote
ocelot Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 O chorobcia:) Jaki Tico jest piękny..... I faktycznie przytył - widać:):):) Quote
ocelot Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 O a tu jak spoziera sobie na cioteczki:) A tu jakie niewiniątko... Quote
ocelot Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 O... a tu Pan na włościach:) Śpiący królewicz:) Quote
ocelot Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 andzia69 napisał(a):slicznyyyyyy:):) Śliczny ale terrorysta:):):) Quote
chita Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='ocelot'] A tu jakie niewiniątko... :loveu::loveu::loveu::loveu:patrzcie jak te pozory mylą:diabloti::evil_lol: Quote
managua Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Sunia z naszego schroniska w ogromnej potrzebie. Proszę zajrzyjcie i pomóżcie http://www.dogomania.pl/threads/1780...5#post13928925 Quote
ania foto Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Witajcie - właśnie się zarejestrowałam, żeby napisać coś od siebie o uroczym psiaku - Tico. Monisia - nasza Managua dużo Wam już mówiła , ale napisze w skrócie. Tico jest u mnie kilka dni - początki były ciężkie ( Tico i mój labradorek FADO - nie dogadali się co do tego , kto ma rządzić w domu ). Prawdopodobnie Ticuś chciał zawalczyć o to , kto w domu zastanie a kto nie. Psiaki zosatły tymczasowo rozdzielone. Tico jest BARDZO mądrym pieskiem . Już nie załatwia swoich potrzeb w domu - nauczył się i teraz piszczy pod drzwiami merdając radośnie ogonkiem. Nadal ma ogromny apetyt - jakby chciał się najeść na zapas :-) Przytył już kilka kilogramów. Wygląda na szczęśliwego - jest bardzo radosny i wiecznie uśmiechnięty (jeśli tak można określić). Figle mu w głowie , ale zauważyłam, że słucha się mojego męza i wystarczy delikatne mu zwrócić uwagę a grzecznie spuszc głowę, jaky był obrażony, że nie może popsocić. :-) Lubi się bawić na podwórku. Dobrze by było , gdyby jeog nowi Państwo mieszkali w domku. Nie lubi samotności - piszczy kiedy ja lub mąż musimy na chwilke wyjść z domu. nie zostawiamy go samego - tak na wszelki wypadek. Uwielbia się przytulać do człowieka. Aż serce pęka kiedy widzę jak kładzie łepek na kolanach mojego męza i razem oglądają TV. Szkoda, że Ticuś nie może u nas zastać na zawsze, ale wierze w to, że ktoś pokocha go tak mocna jak my - bo on odwdzięcza się takim samym uczuciem -każdego dnia. :-) :-) :-) Quote
managua Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Pięknie o nim napisałaś. Mam nadzieję, że znajdzie fantastyczny dom. Być może już w poniedziałek. Aniu bardzo Wam dziękuję za pomoc :) Quote
managua Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Pięknie o nim napisałaś. Mam nadzieję, że znajdzie fantastyczny dom. Byż może już w poniedziałek. Aniu bardzo Wam dziękuję za pomoc :) Quote
ocelot Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 aniu foto witam Cię bardzo i... dziękuję ogromnie, za Tica:) Quote
ania foto Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [IMG=http://img96.imageshack.us/img96/573/dsc8190a.jpg] Quote
ania foto Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 uczę się wgrywać zdj , ale widze , ze podglądu nie ma :-( hhhmmm cos nie tak zrobiłam .... Quote
Recommended Posts