Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pies jest na naszej stronie sos-amstaff.pl bardzo prosze, abyście sie z nami kontaktowaly w sprawie adopcji , gdyż mamy listę osób niepożadanych w Łodzi. Telefony na naszej stronie w dziale kontakt- Ania ( administrator strony) i Agnieszka

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu Muszkieterowi ja założę wątek. Jestem chyba mu to winna.
Ostatecznie znam go najdłużej, jak mi pozwolą chodzę z nim na spacery i nie ukrywajmy jest moją miłością schroniskową.
http://www.dogomania.pl/threads/177631-Muszkieter-ast-czy-juA-do-koA-ca-A-ycia-bAE-dzie-rezydentem-schroniska?p=13884979#post13884979

Wracając do Tica, dzisiaj dziewczyny z Łodzi przeprowadziły wizytę w potencjalnym domku. Nie do końca są nim zachwycone.

Posted

Tico dzisiaj został zabrany do domu tymczasowego:)
Managua dziękuję:):):):)Podziękuj też Ani i pisz jak sie maluch sprawuje.

Tico bardzo schudł i dziewczyny dzisiaj go zabrały, będzie dowieziony na kastrację. Jednak domku szukamy dalej...

Posted

A to koleżanka naszej managuły przyjechała psiaki sfotografować i w dwóch się zakochała... a nie mogła Tica zostawić i... pojechał do niej do domu do kolegi.

Posted

ocelot napisał(a):
A to koleżanka naszej managuły przyjechała psiaki sfotografować i w dwóch się zakochała... a nie mogła Tica zostawić i... pojechał do niej do domu do kolegi.

jeju super!!1 Wiecej takich ludzi nam potrzeba.......

Posted

obraczus87 napisał(a):
jeju super!!1 Wiecej takich ludzi nam potrzeba.......

Oj tak:)
nam tu świetny wolontariat się zrobił:)
pamiętam początki... nie ma co porównywać:)

a banerkiem Milki to sobie nie poradzę....

Posted

Tico to wesoły psiak, bardzo spragniony towarzystwa człowieka.Uwielbia jeździć samochodem, wystarczy otworzyć drzwi albo bagażnik, a on natychmiast jest w środku. Podczas jazdy siedzi grzecznie i nie ma z nim problemów.Sypia tylko na kanapie, podłoga absolutnie nie dla niego ;) Apetyt ma ogromny, dostaje często małe porcje. Tico jeszcze nie wie gdzie się załatwia potrzeby i robi to regularnie w domu :) Labrador Ani - Fado jest o niego bardzo zazdrosny i troszeczkę się denerwuje.Mam nadzieję,że mu przejdzie i się zaprzyjaźnią.

Posted

oj poradź Ocelot poradź sobie z tym banerkiem Milusi naszej kochanej..... :-( (jestem dziś rozbita emocjonalnie.....przepraszam)

a to już teraz wiem kto to "Managua", zastanawiałam się nad tym troszeczkę.
fantastyczna wiadomość, kurcze to nasz pierwszy domek tymczasowy w Tomaszowie :-)

Posted

Nie no pierwszy to Ania:) Zresztą to też Ania:)

Nusia nie umiem z banerkiem:(
Nie masz za co przepraszać... każdy ma gorsze dni o.

Ja czekam twardo na depresję:)

Posted

piekny psiak:loveu::loveu::loveu:zakochalam sie :shake::loveu: wydaje sie ze jest mixem asta i jest taki podobny do mojej Arinki:lol:

ciotki potrzebujecie czegos?psiak szczepiony,odrobaczony??