ania foto Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 oo juz jest - tylko nie w całości - znaczy się ma zmniejszyć rozmiar zdjęcia ? Quote
ocelot Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Aniu zmniejszaj rozmiar koniecznie. Ja wrzucam przez galerię na Interii. Tzn. wrzucam tam apotem kopiuj i wklej po prostu.... Innych sposobów nie znam. Quote
NusiaiJa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 chyba tak - któryś program sam pomniejsza, ale Ja edytuję wcześniej zdjęcie w komputerze zanim je wgram do JmagesS..coś tam ;-) pomniejszam do 640/480 pikseli czego dowodem jest zdjęcie dwa. ale szpecem;-) nie jestem :-) a jak już wgrywasz przez imageS...coś tam ;-) to jednym klawiszem myszki kopiujesz taki kod z podpisem "FORUM" ZACZYNA SIĘ ON TAK: [URL=http://img96.imageshack.us/i/dsc8190a.jpg/][IMG]http://img..... ipd. A jak skopiujesz z tego programu kod nad którym jest napisane "miniaturka na forum" to będzie zdjęcie które wgrałam jako trzecie, to najmniejsze. a wracając do Tica.... królewicz..... Quote
ania foto Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Musze Ticusowi zrobic więcej fotek jak się bawi :-) ....a nie tylko na kanapie :-) ostatnio Monisia przyniosła mu kosteczke i pare smakołyków - zanim je zjadł to smiesznie się z nimi bawił. Uśmialiśmy sie po uszy z Kubą (moim mężem). Tico znów przytył prwie o kilogram :-) SUPER !!!! Quote
obraczus87 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!! Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju) PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!! Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!! To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ??? Podaj dalej !!!!! tyle możesz Quote
chita Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Tico jest cudny:loveu: anja bedzie pewnie dopiero robila ogloszenia tymczasem ja mam jutro czas zeby zrobic allegro ale nie mam maila i tel... Quote
ocelot Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Pilnie potrzebny domek! Tico ma kastrację dzisiaj. Jest od razu do wzięcia... nie chcemy, żeby wracał po do schroniska. Quote
managua Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Tico już w nowym domku!!! :) Wygląda na bardzo szczęśliwego. Jego nowi właściciele również :) Quote
ocelot Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Ha:) a ja mam zdjęcia:) z nową Panią:) Quote
chita Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 OOooo!!:cunao:super, tak bardzo sie ciesze, ten maluch strasznie mi zapadl w serducho:loveu: to za nowy domek:drinking::multi::bigcool: :sweetCyb:i foty dajcie :modla::mad: Quote
ocelot Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 ale mam problem... nie wiem gdzie mi się te zdjęcia zapisały w komputerze:( Quote
chita Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 to wrzucisz jak znajdziesz;) a moze domek sie zaloguje :cool3: Ocelot czy w zwiazku z tym prosic anje o te ogloszenia na rzecz tego malucha o ktorym pisalysmy? Quote
ocelot Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Wrzucę:)Postaram się w domu jeszcze. Możesz, ale zdjęć jeszcze malucha brak Quote
obraczus87 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 TICO SUPER!!!!!!!!!!!!!! dziewczyny gratuluje! Quote
Recommended Posts