Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Informacja z dnia 27.01.2010
Tico około dwóch tyg. temu trafił do domku tymczasowego. Co prawda nie zgodził się z Fado - psim mieszkańcem rzeczonego, ale domek nie zrezygnował z pomocy. Tico przytył, odżył i w poniedziałek pojechał na kastrację. Wczoraj przeszedł najważniejszy test w swoim życiu, mianowicie sprawdzany był jak się zachowa w stosunku do 3 letniej Róży. Od tego zależało wszytsko....
Test zdał na 6!!! Brawo Tico kochany!!!!
Od dzisiaj ma domek.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przyznam się szczerze, że nie mam pomysłu na tekst początkowy.
Zazwyczaj mi to idzie całkiem sprawnie, ale... No co tu pisać.

Tico jest młody, piękny, w typie rasy, na dodatek zdrowy i niezmaltretowany.
Toczymy zażarte debaty czy jest w typie asta czy boksera... Pomożecie rozstrzygnąć?
Dlaczego, więc wątek?
Ano dlatego, że Tico ma pecha.
Pecha, bo jest bezdomny, bo został wyrzucony w środku zimy (idealna pora wręcz), bo ma króciutką sierść i bo zupełnie przestał sobie radzić w schronisku.
Marznie..., bardzo marznie i chudnie...

Tico nie ma jeszcze roku. Taki psi dzieciak. Psoty i figle mu w głowie. Hulanki i swawole. tylko... nie ma gdzie... i z kim...
Jest bardzo przyjacielsko nastawiony do ludzi i innych psów.

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aga_1234 napisał(a):
oglaszam go jako asta na allegro

Można by dorzucić nasze asty na Waszą stronę?
Nie wiem jak dorzucać je na błękitne forum....
a w chorobę.

Posted

oczywiscie ze mozna tylko prosze p priwa z numerami kontaktowymi oraz linki do astow, potrzebny jest rowniez wiek psiaka i podstawowe info, tico i krzywolapek sa juz na naszej stronie. sos-amstaff.pl

Posted

aga_1234 napisał(a):
tak poprosze czyli fota pies opis ogloszenie

ja coś dzisiaj jestem niekumata...
Ale każdy ma mieć osobny wątek na dogo czy wystarczy ten jeden zbiorczy bulowatych nasz?

Posted

Był telefon w sprawie Tica.Pani jest z Łodzi, ma już jednego psa, a właściwie suczkę, też ze schroniska. Jest gotowa poczekać, aż Tico zostanie wykastrowany, czyli do 25 stycznia. Zgadza się na wizytę przedadopcyjną.