magdaSt Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Aaaaaa no i jeszcze jedno!!! Ciapuś ma nie więcej niż 1,5 roku, no góra do 2 latek!! Ma jeszcze zęby (kły) mleczne :) Quote
Monia_ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Ciapuś to kochany i mądry psiak :multi::loveu::multi: Miał szczęście, że trafił na takie fantastyczne dziewczyny!!! :klacz: Quote
Edi100 Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Ciapcius na górę po dobry i Kochany domek!!!:) Quote
KropkaKropka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Ciapciusiu kochany :loveu:, jesteś taki malutki ale to nie znaczy że masz być w tyle! Jak Cię twój ukochany domek znajdzię? Wskakuj na pierwszą stronę! Quote
katarzyna kuczewska Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu: no to hop Quote
agat21 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='magdaSt'] Ja nie potrafie tego opisać, ale w Ciapku jest cos takiego, ... no nie mam słów!!! Powiem jedno jestem niesamowicie zaskoczona, taki charakter to SKARB!!! Nie wiem jak mam to opisać by was wszystkich przekonać?? To nie lej-ci-woda, to prawda!!! Ciapek- pozdrawia Zmigród i Wrocław, merd , merd ogonem Ogon zresztą ciągle jest w ruchu!!!! Kto się pozna na tym skarbie?????? No kto?? Quote
katarzyna kuczewska Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 agat21 napisał(a):Kto się pozna na tym skarbie?????? No kto?? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
magdaSt Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Musze wam powiedzieć że Ciapek bedzie tylko do oddania razem z Lońkiem vel Frotkiem. Przyjaźn niesamowita: razem śpią, ciągle razem się bawią, Ciapek Lońkowi przynosi chrupki z kuchni. To coś nieasamowitego!! Ciągle czekam na fotografa, ale dzisiaj mi obiecali ok 21 wiec moi drodzy cierpliwości ! Quote
Edi100 Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Ciapulku, ależ Ty sie umiesz odwdzięczyć, za dobro, miłość i wogle ech! Nie sądziłam że Ciapulek okaże się cudownym przyjacielem dla innego piesia:) I to jaki opiekunczy! Mądra, Kochana mordko!! Quote
katarzyna kuczewska Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 madzia czy to o :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:tych dwoch szkrabach pisałas ze może Szczecin??? było by wspaniale sa piekne ahhhhhhhh Quote
Monia_ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Kochany i mądry Ciapuś wraca na pierwszą stronę! Quote
Aga_Mazury Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ciapuś...pnij się w górę...śliczności Ty.:loveu: Quote
magdaSt Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Nawet jeżeli Ciapek bedzie na pierwszej stronie to i tak bede węszyć jakby to była ostatnia!!!. Ciapek jest do wydania ale tylko z Lońkiem!!!! One się zakumplowały i wzajemnie sobie pomagaja. Wczoraj Loniek leciał za Ciapkiem oczywiście w zabawie, jakoś się potknąl i cos go zabolało, wtedy ciapek podleciał i podnosił mu łapki noskiem. Cos niesamowitego!!! Ciapek jak spi i Loniek idzie do miseczki to troche poje a później przynosi Ciapkowi chrupka :) Ogólnie uwielbiają się, Ciapek bardzo dba o Lońka i własnie Lońkowi taki towarzysz jest bardzo potrzebny, dzień mija na zabawie i barowaniu się a jednak miesnie pracują!!! W Żmigrodzie są złote psy!!! Quote
Edi100 Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Oj ciuciu magdaST, alez ten Ciapcius miał szczęście! Prawda, te żmigrodzkie biedne psiaki potrafią się odwdzieczać. Odwdzięczaja sie po stokroć. Był ból, głód, zimno a teraz sam miód!:)Oby tak dalej!Domki kochane, a raczej domku dla Dwojga przyjaciól, halo?:) Quote
rebellia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 magdaSt napisał(a):Musze wam powiedzieć że Ciapek bedzie tylko do oddania razem z Lońkiem vel Frotkiem. Przyjaźn niesamowita: razem śpią, ciągle razem się bawią, Ciapek Lońkowi przynosi chrupki z kuchni. To coś nieasamowitego!! Ciągle czekam na fotografa, ale dzisiaj mi obiecali ok 21 wiec moi drodzy cierpliwości ! Ojejku :loveu: To musi słodko wyglądać ! Quote
Edi100 Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Pieski cudowne, do góry po domki!MagdaSt wyslij mi na pw numer swojego gg. Moje gg szlag trafił:( Quote
Monia_ Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Kochany, madry Ciapus i jego przyjaciel, czekaja na staly domek z cudownymi ludzmi!!! Quote
lewkonia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Ciapuś i Loniuś para malutkich przyjaciół czaka na domek :placz: :placz: :placz: - też może być malutki. Quote
Edi100 Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Dwaj przyjeciele szukają czułego i przyjecielskiego Domku! Quote
magdaSt Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 a to wczorajszy ciapekuś i Loniuś Ciapciowy ogonek jest ciągle w ruchu:) Quote
Edi100 Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Wow, alez On sie uśmiecha! Szczęściarz!:) Quote
lewkonia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Ciapuś - najlepszy kumpel Loniusia - szukają domku. Nie musi być duży, tylko właściciel musi mieć tak duże serce, jak Ciapuś. Quote
Recommended Posts