Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdaSt']
Ja nie potrafie tego opisać, ale w Ciapku jest cos takiego, ... no nie mam słów!!!
Powiem jedno jestem niesamowicie zaskoczona, taki charakter to SKARB!!! Nie wiem jak mam to opisać by was wszystkich przekonać?? To nie lej-ci-woda, to prawda!!!
Ciapek- pozdrawia Zmigród i Wrocław, merd , merd ogonem
Ogon zresztą ciągle jest w ruchu!!!!

Kto się pozna na tym skarbie?????? No kto??

Posted

Musze wam powiedzieć że Ciapek bedzie tylko do oddania razem z Lońkiem vel Frotkiem. Przyjaźn niesamowita: razem śpią, ciągle razem się bawią, Ciapek Lońkowi przynosi chrupki z kuchni. To coś nieasamowitego!!
Ciągle czekam na fotografa, ale dzisiaj mi obiecali ok 21 wiec moi drodzy cierpliwości !

Posted

Ciapulku, ależ Ty sie umiesz odwdzięczyć, za dobro, miłość i wogle ech! Nie sądziłam że Ciapulek okaże się cudownym przyjacielem dla innego piesia:) I to jaki opiekunczy! Mądra, Kochana mordko!!

Posted

Nawet jeżeli Ciapek bedzie na pierwszej stronie to i tak bede węszyć jakby to była ostatnia!!!. Ciapek jest do wydania ale tylko z Lońkiem!!!! One się zakumplowały i wzajemnie sobie pomagaja. Wczoraj Loniek leciał za Ciapkiem oczywiście w zabawie, jakoś się potknąl i cos go zabolało, wtedy ciapek podleciał i podnosił mu łapki noskiem. Cos niesamowitego!!!
Ciapek jak spi i Loniek idzie do miseczki to troche poje a później przynosi Ciapkowi chrupka :)
Ogólnie uwielbiają się, Ciapek bardzo dba o Lońka i własnie Lońkowi taki towarzysz jest bardzo potrzebny, dzień mija na zabawie i barowaniu się a jednak miesnie pracują!!!

W Żmigrodzie są złote psy!!!

Posted

Oj ciuciu magdaST, alez ten Ciapcius miał szczęście! Prawda, te żmigrodzkie biedne psiaki potrafią się odwdzieczać. Odwdzięczaja sie po stokroć. Był ból, głód, zimno a teraz sam miód!:)Oby tak dalej!Domki kochane, a raczej domku dla Dwojga przyjaciól, halo?:)

Posted

magdaSt napisał(a):
Musze wam powiedzieć że Ciapek bedzie tylko do oddania razem z Lońkiem vel Frotkiem. Przyjaźn niesamowita: razem śpią, ciągle razem się bawią, Ciapek Lońkowi przynosi chrupki z kuchni. To coś nieasamowitego!!
Ciągle czekam na fotografa, ale dzisiaj mi obiecali ok 21 wiec moi drodzy cierpliwości !

Ojejku :loveu: To musi słodko wyglądać !