Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis zadzwonił Pan z Ogłoszenia z GW ( ja szukałam i nie znalazłam? ), mówił że maja w domku trzy koty ale serce wraz z rodziną mu sie kraja, więc bedzie szukał po znajomych. Powiedziałam że do Niedzieli musi mieć liokum, bo nie mamy go gdzie umieścić:( Mam nadzieję że sie uda:) Czy mogę prosić dogomaniaków z wrocławia o sprawdzenie domku, gdyby sie taki znalazł? Ja będę we wrocławiu dopiero w sobotę:(

Posted

Na Cito potrzebujemy domku, chociaz tymczasowego dla Ciapciusia oraz sześciomiesięcznej rudej suńkihttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21535&highlight=Edi100
To bardzo bardzo PIlne! Chcemy w niedziele zabrac te ostatnia czwórkę. Tylko czy damy radę???:(

Posted

Jestem w stanie dac domek tymczasowy! Tylko mam dwa psy i cztery koty, jutro też przyjeżdza do mnie psiak na rehabilitacje ze złamanym kregosłupem, prawdopodobnie ma szanse na chodzenie na trzech łapkach jednak wymaga dośc porządnej rehabilitacji- masaż. Moja przyjaciółka, która tym sie zajmuje, zadeklarowała mi pomoc. Teraz najważniejsze, dom tymczasowy jest, pod warunkiem, że nie bedzie agresji!!!

Posted

Napiszcie mi konkrety odnośnie ciapka, ja go na dom tymczasowy wezme!!! chce tylko wiedzieć, czy toleruje inne zwierzeta!!!?????????? to jedyny warunek!!!
Pomoge i damy rade!!:)