Basia1968 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nusia prześliczne zdjęcia, a to zdjęcie Atoska po prostu powala!! Quote
NusiaiJa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A może ocelot podmieni te zdjęcia z pierwszej strony, te co są takie ciemne na te...wzruszające bardziej?.... Quote
ocelot Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 NusiaiJa napisał(a):A może ocelot podmieni te zdjęcia z pierwszej strony, te co są takie ciemne na te...wzruszające bardziej?.... Podmieni, ale jutro i tekst zmieni nieco... dzisiaj ocelot ma gorączkę, ból gardła i katar jak dzik. Quote
ocelot Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Zdjęcia podmienione, tekst nieco przerobiony i czekamy, aż Patija mu wystawi z nowym tekstem i pięknymi zdjęciami wyróżnione allegro:) Quote
patija Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Juz wystawiłam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=936576635 Wyróżnione za 20.50 zł:p Quote
managua Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Patrycja wyślij mi nr konta to przeleję Ci pieniążki za allegro :) Quote
ocelot Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Basia1968 napisał(a):Ocelotku zachorowałaŚ? Tak. Przeziębienie mnie takie dorwało, że brak słów. Mrozy się skończyły to i wiecznie będę podziębiona. zaraz znowu uciekam, bo krzyczą na mnie. Quote
Basia1968 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 no to do łózka i to szybko. Wyzdrowiej bo psiaczki czekają. Quote
ocelot Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Atos poza schroniskiem: )w drodze po lepsze życie..: ) a teraz proszę wszystkich o ogłoszenia:)\I deklaracje, bo wciąż brak 130 zł.... nie mówiąc o karmie. Quote
Emigrantka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Moje marne pare groszy juz polecialo do Polski, mysle ze pon/wtorek bedzie na koncie Atosa.... Trzymaj sie chlopak :) Quote
ocelot Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Atosik cały dojechał do hoteliku wczoraj. Więcej na pewno napisze Nusia, która z nim jechała. Quote
NusiaiJa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 opowie, wszystko opowie. zaraz wracam Quote
ocelot Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 NusiaiJa napisał(a):opowie, wszystko opowie. zaraz wracam Nusia.... zamorduję zaraz! Quote
ocelot Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 NusiaiJa napisał(a):no już już opowiadam jak zaraz czegoś nie napiszesz... to..... Quote
NusiaiJa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Podróż nasza zaczeła się od tego, że na dzień dobry usłyszeliśmy, że nie wydadzą nam psa!:crazyeye: po tem okazało się, że ATOS ma dwa czipy:crazyeye::crazyeye: więc już napewno nam go nie wydadzą i abyśmy przyszli za tydzień!!!!:crazyeye::crazyeye: ale nie takie góry zdobywaliśmy.... około 11.20 byliśmy po za ogrodzeniem schroniska :multi: Pierwsze kroki Atos pokierował w ustronne miejsce w celu załatwienia wczesno popołudniowej toalety:cool3: problemów ze wsiadaniem do samochodu nie było za około 20min. jazdy zrobiliśmy przerwę i od razu micha została podstawiona, wątróbka..:sabber: :facelick:, Nusia oczywiście zapomniała miseczki:splat: na wodę ale wujek "M" był przygotowany na wszystko!! oczywiście zanim wsiedliśmy w dalszą podróż, obowiązkowy spacer :painting: :painting: w czasie podróży ATOSEK był cichutki jak myszka, czasem zapominaliśmy, że z nim jedziemy:oops: ale były takie chwile, że...ech niech zdjęcia powiedzą za siebie.... było dużo postojów z uwagi na ATOSA ani razu nie nabrudził w samochodzie:klacz::klacz::klacz: raz sobie leżał na siedzeniu, raz sobie stał i tak do następnego postoju... a tam....cdn. Quote
NusiaiJa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ....a tam zdjęcia za zdjęciami ;) u jeszcze więcej zdjęć nawet byliśmy w Pacanowie ale nas nie podkuli :eviltong::lol::lol::evil_lol::evil_lol: cdn... Quote
ocelot Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Ale on jest piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Domki się będą bić:):):):):) Powstawiaj Nusia zdjęcia, a ja poproszę kogoś o ogłoszenia O:) Quote
NusiaiJa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 na miejsce dojechaliśmy około 16.... no niby Ja miałam mapkę i miałam wyznaczać drogę..... najważniejsze, że dojechaliśmy cało..... na miejscu czekała Julia_ , pokazała nam nam legowisko ATOSKA, sprawdziła czy jest groźnym wilczkiem, ten test ATOSIK zdał celująco, został spuszczony na podwórko, i trzymał się nas. dostał michę pełną buraczków gotowanych, zjadł je z apetytem, to podobny sprawdzony i najlepszy sposób na zawirowania w psich brzuchach...wiecie o czym mówię :evil_lol: "izolatka" ATOSKA jest duża, w niej Atos ma spędzić tylko tyle czasu aby przekonać się czy dogaduje się z innymi psakami. Ma tam dwa okna i widzi z nich całe podwórko. Widzieliśmy jak na obserwuje. A tak w ogóle dowiedzieliśmy się wstrząsającej rzeczy... Atos umieszczony został w boksie z groźnymi psami.... jednym słowem chyba po to, aby być przez nie zagryzionym, ale on od awantur stroni i możliwe że zabraliśmy go w ostatniej chwili. Atos jest rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POSŁUSZNY SPOKOJNY DOGADUJE SIE Z INNYMI PSAMI NIE WYKAZUJE AGRESJI PILNUJE SIĘ OPIEKUNA Quote
rafali910 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Pacanów był najlepszy szczególnie jak staneliśmy w glinie na poboczu. Quote
ocelot Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Nusia chwila!!!!!!! Jak to miał być zagryziony?!!!!!! No zaraz mnie trafi! zmieniam tytuł! Quote
Recommended Posts