Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NusiaiJa napisał(a):
A może ocelot podmieni te zdjęcia z pierwszej strony, te co są takie ciemne na te...wzruszające bardziej?....

Podmieni, ale jutro i tekst zmieni nieco... dzisiaj ocelot ma gorączkę, ból gardła i katar jak dzik.

Posted

Basia1968 napisał(a):
Ocelotku zachorowałaŚ?

Tak. Przeziębienie mnie takie dorwało, że brak słów.
Mrozy się skończyły to i wiecznie będę podziębiona.
zaraz znowu uciekam, bo krzyczą na mnie.

Posted

Atos poza schroniskiem: )w drodze po lepsze życie..: )
a teraz proszę wszystkich o ogłoszenia:)\I deklaracje, bo wciąż brak 130 zł.... nie mówiąc o karmie.

Posted

Podróż nasza zaczeła się od tego, że na dzień dobry usłyszeliśmy, że nie wydadzą nam psa!:crazyeye:
po tem okazało się, że ATOS ma dwa czipy:crazyeye::crazyeye:
więc już napewno nam go nie wydadzą i abyśmy przyszli za tydzień!!!!:crazyeye::crazyeye:
ale nie takie góry zdobywaliśmy....
około 11.20 byliśmy po za ogrodzeniem schroniska :multi:
Pierwsze kroki Atos pokierował w ustronne miejsce w celu załatwienia wczesno popołudniowej toalety:cool3:

problemów ze wsiadaniem do samochodu nie było

za około 20min. jazdy zrobiliśmy przerwę i od razu micha została podstawiona, wątróbka..:sabber:

:facelick:, Nusia oczywiście zapomniała miseczki:splat: na wodę ale wujek "M" był przygotowany na wszystko!!

oczywiście zanim wsiedliśmy w dalszą podróż, obowiązkowy spacer :painting:
:painting:

w czasie podróży ATOSEK był cichutki jak myszka, czasem zapominaliśmy, że z nim jedziemy:oops:
ale były takie chwile, że...ech niech zdjęcia powiedzą za siebie....

było dużo postojów z uwagi na ATOSA
ani razu nie nabrudził w samochodzie:klacz::klacz::klacz:
raz sobie leżał na siedzeniu, raz sobie stał i tak do następnego postoju... a tam....cdn.

Posted

na miejsce dojechaliśmy około 16....
no niby Ja miałam mapkę i miałam wyznaczać drogę..... najważniejsze, że dojechaliśmy cało.....

na miejscu czekała Julia_ , pokazała nam nam legowisko ATOSKA, sprawdziła czy jest groźnym wilczkiem, ten test ATOSIK zdał celująco, został spuszczony na podwórko, i trzymał się nas.
dostał michę pełną buraczków gotowanych, zjadł je z apetytem, to podobny sprawdzony i najlepszy sposób na zawirowania w psich brzuchach...wiecie o czym mówię :evil_lol:

"izolatka" ATOSKA jest duża, w niej Atos ma spędzić tylko tyle czasu aby przekonać się czy dogaduje się z innymi psakami. Ma tam dwa okna i widzi z nich całe podwórko. Widzieliśmy jak na obserwuje.

A tak w ogóle dowiedzieliśmy się wstrząsającej rzeczy... Atos umieszczony został w boksie z groźnymi psami.... jednym słowem chyba po to, aby być przez nie zagryzionym, ale on od awantur stroni i możliwe że zabraliśmy go w ostatniej chwili.

Atos jest rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POSŁUSZNY
SPOKOJNY
DOGADUJE SIE Z INNYMI PSAMI
NIE WYKAZUJE AGRESJI
PILNUJE SIĘ OPIEKUNA