giselle4 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 1.Muza,to radosna suczka około 2 letnia,szczenna ,bardzo zabiedzona ,ale sliczna ,grzeczna i posłuszna. Na kwarantanie tj na czwarty dzien urodzila dzieciaki:) przezyl jeden szczeniaczek,reszta martwe...nie miałysmy sumienia zabierac jej ostatniej pociechy na tym padole łez. Juz wystarczająco wycierpiała,wywalona w wysokiej ciązy,głodna,przeganiana i zziębnięta i na koniec porod ktory był ciezki i straszny..... Muza to wspaniałe zwierze,pozwala brac swoje dziecko człowiekowi temu ktory ja na poniewierke skazał Ona jemu dalej wierzy ,dalej kocha i ufa. Wychodzi na spacerek ale jak tylko załatwi swoje potrzeby biegnie do kojca i sprawdza ...lize i sie układa koło tego malenstwa. Zostanie wysterylizowana i bedzie gotowa do adocji i jej dzidzius tez.... nie męczylam jej bo nie byla jeszcze gotowa... niech wraca do kojca Quote
giselle4 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 2.Jagło to pszenny psiak -dzieciak,jego zachowanie to euforia kiedy widzi człowieka.w domu Ma okolo 2-2,5 roku jest bardzo towarzyski i pogodny,łagodny az do zacałowania zaszczepiony i odrobaczony czeka na kwarantannie na swojago Pana lub na adopcje:) prawie wszystkie fotki ruszone ...bo szalał musze zrobic nowe fotki bo wariatuncio tanczył Quote
giselle4 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 3.Ten sliczny chłopak to Szarik ma około 2-3 lata,jest stateczny,spokojny nie okazuje tak swoich emocji posłuszny i dobrze ułozony.Zaszczepiony i odrobaczony czeka na swoich ludzi,bo Pan pewnie specjalnie jego zgubił:( w domu Quote
giselle4 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Pomozcie ogłaszac,bardzo prosze:) Quote
giselle4 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Dziękuje... ja tez juz sa w gazetach:) Quote
Asia76 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Może jakieś fotki szczeniaka od Muzy, spróbujemy upchnąć w komplecie :-) Quote
giselle4 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Asia76 napisał(a):Może jakieś fotki szczeniaka od Muzy, spróbujemy upchnąć w komplecie :-) nie ,on ma dopiero 2 tygodnie fotki zrobie w sobote...ok? Quote
Asia76 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Spróbujemy upchnąć razem z mamą oczywiście Quote
giselle4 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Asia dziekuje:0 trzeba robic owczarkom bo ich najwiecej w naszym schronie Quote
fiorsteinbock Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 giselle4 napisał(a):Asia dziekuje:0 trzeba robic owczarkom bo ich najwiecej w naszym schronie Zapisuje watek. Jakby Maks poszedl do domku - zostaje allegro i ogloszenie w TVsudecka :) Quote
Asia76 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Wiecie co może jestem jakaś "nieteges" na dogo działam od niedawna wytłumaczcie mi proszę o co chodzi z "na pierwszą" i "podniosę" Quote
fiorsteinbock Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Asiu, w ten sposob watek jest wyswietlany (wskakuje) na pierwszym miejscu w dziale dolnoslaskie. Jak jest cisza na watku, nikt nie pisze, watek sukcesywnie spada wypierany przez inne, a jego bohater ma mniejsze szanse na odwiedziny przypadkowych osob. Dlatego staramy sie cos klepac na klawiaturze aby caly czas byl jak najwyzej na liscie tematow. Quote
Asia76 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Acha czyli po prostu trzeba jak najwięcej pisać. Rozumiem :-) Quote
giselle4 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 i piszemy....psiaki czekaja na domki..... Quote
fiorsteinbock Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ja rowniez podnosze! Cioteczki, moge wymienic ogloszenie w TV na Kapselka? Przepraszam, ale on juz taak dlugo jest w schronie, nikt o niego nie pyta :( Quote
Asia76 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Ja rowniez podnosze! Cioteczki, moge wymienic ogloszenie w TV na Kapselka? Przepraszam, ale on juz taak dlugo jest w schronie, nikt o niego nie pyta :( To po Maksiu ? Myślę, że nawet powinnaś :lol: Quote
_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
Kamila_ Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Aż wstyd że dopiero teraz .. ;/ Owczarkowatych jednak jest najwięcej ;/ Zabierałam się właśnie za robienie ogłoszeń waszym onkowym 3 cudom ;) Quote
Recommended Posts