pampero Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 ASA napisał(a):Witam i ja Hosziego i jego pana!:lol: Pozdrawiamy serdecznie ;) Quote
bubek Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Archiesa']Bubek! A skad pomysl na taka mieszanke ras podwyzszonego ryzyka? Rotek, anatolki, cadebusie? To ile tych zwierzakow masz na stanie?:cool1: Przyznam szczerze, ze najwieksze wrazenie z Twojej bandy zrobila na mnie... nie, nie majorka, nie... ale ta anatolijka z ciemna kufa! Ma cos w sobie niesamowitego:loveu: Jeśli chodzi o rasy podwyższonego ryzyka, to dlatego, że mam nieznośnych sąsiadów.- to oczywiście był żart. Kocham psy z charakterem, a nie przepadam za kanapowcami:lol: :lol: :lol: Quote
Archiesa Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Aaaa! to wszystko wyjasnia, bubek:lol: Ja tez lubie psy z charakterem, a nie jakies pieseczki na raczki:evil_lol: Quote
aga4 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 @ Pampero, Fajnie że Jesteś Co ja słysze??:roll: Czyżby trzeci dzieciak tak wspaniałych i zrównoważonych rodziców nakręcony był na nogawki, buty niewazne jakiego rozmiaru, firanki, dywany i w ogóle na wszystko co sie porusza lub nie:evil_lol: Tylko nie nie to bo mój pies zostanie oskarżone o przekazywanie złych genów;) Przyślij mi jakieś fotki, możesz na priv. Baaardzo chcę ją zobaczyć.:lol: Quote
ASA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Wlasnie ciagne tu temat dalej bo to chyba odpowiedniejsze miejsce........Monografika dobiegla konca relacja foto w galerii....dziekujemy za przybycie:lol: Quote
ASA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Dobra poprawiam sie Polowa Majorkografika.......OK Quote
ASA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Ja wczesniej tylko powtozylam slowa Archiesy... Quote
Archiesa Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 A ja nadal bede uwazac, ze to Monografika i mam lekko w pompie, ze ktos moze byc urazony!:eviltong: :mad: Na Naramkach nie bylo jeszcze takiego spedu mono rasy, wiec dla mnie zawsze bedzie to Pierwsza Poznanska Monografikaaaaaaaa. Przeca tytuly zostaly przyznane, wieeeeec - wiecej luuuuzuuuuu, wiecej czaduuuuuu!:eviltong: :evil_lol: Tak, wiem, ze Ola spotkala Uziego z Matto i Kajserem! wieeeem. Jestesmy w kontakcie! Dzieki Olu za... a wiesz za co:cool3: Quote
Archiesa Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 No nareszcie! troszke beki na majorkach nigdy nie zaszkodzi :eviltong: :lol: Wiecie co? ja myslalam, ze moja malpa padnie zywym trupem po spacerze, a to malpiszonisko bylo tak spałerowane, ze az ja energia roznosila i probowala unicestwic swoja pileczke przy akompaniamencie miaukow Pirko Gdzie ona jest? - mysl czolo skalala Az w koncu zywy trup padl pod stol Quote
bubek Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Anulka i Asima w plenerze. - anatolka, ale ty "krowa" wielka jesteś, ale ja też kiedyś urosnę...:lol: Quote
bubek Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Aga zobacz, jak ten mały "szkodnik" rośnie. Quote
ASA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 piekna maluda....chcialabym miec takiego potworka w domku :lol: Quote
aga4 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 @Archi, obiecane fotki takie niewiniątka też lubisz:multi: @Asa, Anulka Darka to bardzo mocna suńka a tutaj coś słabiutkiego ale tylko narazie;) Quote
ASA Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 czy to czsami nie ten kanarek o ktorym mowilas ze nie chce wylezc z mamy???? Uwielbiam takie male swinki morskie!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Archiesa Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Aga! Dreeeczycielkaaaaaaa!:eviltong: Czyli byl jeden wielki, zmarchowy klusek? Ja za kanarkami co prawda nie przepadam, ale za szczeniorami tak, jak najbardziej! One sa wszystkie takie podobne do siebie! Mniamusny!:loveu: :loveu: Quote
ferroz Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 witam wszystkich mam pytanie czy są organizowane jakies spotkania mojorkiewiczów jesli nie to moze warto o tym pomyslec co o tym sądzicie majorasy???????? Quote
Janusz45 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 @ferroz Jest taka inicjatywa, zaznaczam że nie moja ale popieram ją z całych sił deklaruję pomoc w jej realizacji:thumbs: Quote
ASA Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Tak tak dokladnie padla taka propozycja ..... wszyscy pewnie beda za i mam nadzieje ze wszyscy tak samo rzuca sie do pomocy...... ja do pomocy napewno sie przylacze jak bedzie trzeba. Quote
bubek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Witam serdecznie. Propozycja spotkania miłośników majorek padła z moich ust. O takim spotkaniu razem z Agą i Pampero myśleliśmy już dawno i uważam, ze już czas aby to zrealizować. Imprezę tą chciałbym zorganizować u mnie, gdzie naprawdę są do tego warunki (kilka hektarów wybiegu dla psiaków, blisko rzeczka, las itd...). Myślę, ze znajdzie się weekend w miesiącu sierpniu, kiedy nie będzie wystaw i będzie okazja na spotkanie, kiedy wreszcie będzie można spokojnie w przyjacielskiej atmosferze porozmawiać, wypić browara, po prostu mile spędzić czas przy ognisku. Może nie będzie to Woodstock, ale z pewnoscią udany pierwszy zlot właścicieli majorek. W niedzielę, na wystawie w Lesznie, ten temat został poruszony i zarówno Pani Renata, Asa czy Janusz, wyrazili chęć uczestniczenia w tym spotkaniu. mam nadzieję, że chętnych nie zabraknie. Temat ten na pewno będzie poruszany na forum jeszcze nie raz. Wspólnie ustalimy szczegóły. Quote
aga4 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 @ Witaj Bubek, Kopę lat!:razz: Gdzie się podzieałeś? @ Cześć Ferroz Chyba jesteś jasnowidzem??? Takie spotkanie jak przeczytałeś napewno będzie i to już za parę miesięcy!!!;) Quote
ferroz Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 PAZDRAWIAM AGA I BUBEK!!!!! MOZE MUSZE POMYSLEC O TYM JOSNWIDZENIU:multi: MAM NADZIEJE ZE POINFORMUJECIE MNIE I TEQUILE O TYM ZLOCIE A POZATYM BEDE OBSERWOWAŁ TEMAT NA DOGOMANI PAZDRAWIAM MAJORASY!!!!!:p Quote
Archiesa Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Jak bawia sie Wasze Majorki z innymi psami?:cool1: Czy uwazacie, ze sposob zabawy naszych psow z innymi psami jest inny niz w innych rasach? Czy jakies zachowania sa charakterystyczne tylko dla cdb, a moze niczym nie roznia sie od innych ras typu "bojowe" (drazni mnie to okreslenie :roll: , bo zajezdza mi troche kompleksami - jak basball u dresiarza - ale to taki moj osobisty wtret:mad: )? Quote
Archiesa Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Ha! a ja mam zgola odmienne zdanie.:cool1: Roja (tak jak i inne majorki, ktore widzialam w akcji) robi cos co mnie zawsze zadziwia - potrafi rozpedzic sie w jednym ulamku sekundy i zachamowac w drugim ulamku. Podskakuje w dziwnych podrygach w miejscu, kreci tylkiem, otwiera szeroko paszcze, wydaje z siebie dziwne dzwieki, ktorych nie slyszalam u innych psow (a tych mam multum na moim polu - wczoraj np. az 8 psow szalalo razem w naszym psim przedszkolu:cool3: ). Jak juz sie napedzi to trzeba uwazac, zeby nie zapedzila sie zbytnio, bo zapomina o bozym swiecie. No i generalnie przewraca kumpla, pogryza go, ciagnie za skore na szyi, ciagnie za przednie lapy i robi to w taki sposob, ze inne psy to uwielbiaja, ale musza zdobyc sobie jej zaufanie kumplowskie, zeby sie tak bawila (z tym, ze ten sposob zabawy ma tez nasz red nosek i astek). Nooo i tradycyjne skoki na klate, ale robi to tylko z bokserka. Aaaaa! i to co zawsze robi, a czego nie robia inne psy - zawsze, ale to zawszeeeeee robi opozniacza z podchodzeniem do swojego ukochanego kumpla, na zasadzie: Pierwszy raz Cie widze! Ktos Ty? Robi przy tym przyczaja na stojaco, powolnymi ruchami zbliza sie do delikwenta, baaardzo powoli, baaardzo powolutku i w pewnym momencie robi.... podskok i huziaaaaaaa ped w uszach! Zaden ze znanych mi psow czegos takiego nie robi:evil_lol: Quote
Ingi Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 @Archiesa i inni Z zabawą jest tak: Czasami nie jest ważne, ze pańcia jeszcze tu siedzi: Jest i tak, ze gdzie dwie się biją tam krabik ucieka: [SIZE=3]a i się wk.... potrafię* *)Proszę nie patrzeć na uzębienie mojego psa, ponieważ zostało ono osłonięte dolną wargą. Inna interpretacja była krzywdząca dla mojego psa, gdyż posiada on kompletne uzębienie (Olcia może zaświadczyć) a przodozgryz mieści się w normach wyznaczonych we wzorcu. Pyzatym mój pies jest agresywny do innych psów i nie ukrywam tego, wiec zdjęcie nie musi być wykorzystywane w celu oczerniania mnie i mojego psa na forum. Quote
Archiesa Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Ingi Moja droga! Juz przepadlas! Masz szczerbatego morderce w domu! i tyle!:eviltong: :eviltong: Trzecie zdjecie z ta mina wkurczonego Yody jest powalajace!:mad: :loveu: A wlasnie! Czy widzisz jakies roznice w zabawie miedzy cdb i ddb? Poza tym, ze Jabba wpatrzona jest w Eeky jak w obrazek i ja nasladuje? :cool1: No i jak Eeky? Wiadomo co to bylo? Quote
Recommended Posts