Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja prawdopodobnie bede jechac do Grodna we wrzesniu.
Mam plan dojazdu do Bialegostoku samochodem a potem pociagiem.
Podbno przy jezdzie pociagiem nie ma zadnych problemow na granicy

Posted

pociągiem? no może to i jest dobry pomysł, o ile rzeczywiście na granicy nie ma problemów, trochę mnie wszyscy straszą kilometrowymi kolejkami do granicy.ale i tak raczej będę jechać samochodem, wygodniej i jakoś przyjemniej niż w pociągu. poza tym mam sporego psiaka, który jak do tej pory tylko autem jeździł.

Posted

Efra - czy jasno sprecyzowałaś im sytuację, że dotyczy Polskich psów wjeżdżających z powrotem do Polski?
Rozmawiałam wczoraj w swoim oddziale ZK i osoby jeżdżące na wystawy stwierdziły że w ww sytuacji nie potrzeba badań.

Posted

ale i tak raczej będę jechać samochodem, wygodniej i jakoś przyjemniej niż w pociągu. poza tym mam sporego psiaka, który jak do tej pory tylko autem jeździł.[/quote]

ja niestety nie jeste m wlasicicelka samochodu, a nie mam jak od meza zorganizowac notarialnego pozwolenia.
jezeli formalnosci jest tyle co na granicy rosyjskiej to chyba wole pociagiem- z tego co pamietam to okolo 1 godziny jedzie
ale jezeli masz wolne miejsce i szuaksz towarzysta to jestem chetna:loveu:

Posted

wiesia wysłałam pw.

a czy ktoś mógłby potwierdzić bądź zaprzeczyć: dostałam info, że przy wjeździe i wyjeździe z białorusi pobierają opłatę za psa - 7 dolarów.

Posted

narisowa napisał(a):

a czy ktoś mógłby potwierdzić bądź zaprzeczyć: dostałam info, że przy wjeździe i wyjeździe z białorusi pobierają opłatę za psa - 7 dolarów.

Przy wjeżdzie na pewno , przy wyjeżdzie raczej nie , chociaż ostatnio ich wet na granicy wspominał , że tak . Radzę mieć ze sobą ksero paszportu psiego ( strony 1 i 2 ) .

• 3 weeks later...
Posted

A czy macie jakąś rozpiskę wystaw w tych Państwach na koniec tego i cały przyszły rok? Najbardziej interesuje mnie :roll: , hmmmm oj chyba nie wiem co. :oops: Wszystko jednym słowem:evil_lol:

Posted

piotrjan napisał(a):
W listopadzie . Kto ma sędziować ? A kto to wie !

To jest najlepsza odpowiedz co do sedziowania na 'Wschodzie' :lol::p

PS: trzymam za Was mocno kciuki... ale przeciez to wiesz...:p