Juta Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ja się wybieram i jak narazie jadę "na pusto".:roll: Quote
narisowa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 wybiera się ktoś do grodna na 23 września? Quote
Wiesia756 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ja prawdopodobnie bede jechac do Grodna we wrzesniu. Mam plan dojazdu do Bialegostoku samochodem a potem pociagiem. Podbno przy jezdzie pociagiem nie ma zadnych problemow na granicy Quote
narisowa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 pociągiem? no może to i jest dobry pomysł, o ile rzeczywiście na granicy nie ma problemów, trochę mnie wszyscy straszą kilometrowymi kolejkami do granicy.ale i tak raczej będę jechać samochodem, wygodniej i jakoś przyjemniej niż w pociągu. poza tym mam sporego psiaka, który jak do tej pory tylko autem jeździł. Quote
Matakia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Efra - czy jasno sprecyzowałaś im sytuację, że dotyczy Polskich psów wjeżdżających z powrotem do Polski? Rozmawiałam wczoraj w swoim oddziale ZK i osoby jeżdżące na wystawy stwierdziły że w ww sytuacji nie potrzeba badań. Quote
Wiesia756 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ale i tak raczej będę jechać samochodem, wygodniej i jakoś przyjemniej niż w pociągu. poza tym mam sporego psiaka, który jak do tej pory tylko autem jeździł.[/quote] ja niestety nie jeste m wlasicicelka samochodu, a nie mam jak od meza zorganizowac notarialnego pozwolenia. jezeli formalnosci jest tyle co na granicy rosyjskiej to chyba wole pociagiem- z tego co pamietam to okolo 1 godziny jedzie ale jezeli masz wolne miejsce i szuaksz towarzysta to jestem chetna:loveu: Quote
narisowa Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 wiesia wysłałam pw. a czy ktoś mógłby potwierdzić bądź zaprzeczyć: dostałam info, że przy wjeździe i wyjeździe z białorusi pobierają opłatę za psa - 7 dolarów. Quote
piotrjan Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 narisowa napisał(a): a czy ktoś mógłby potwierdzić bądź zaprzeczyć: dostałam info, że przy wjeździe i wyjeździe z białorusi pobierają opłatę za psa - 7 dolarów. Przy wjeżdzie na pewno , przy wyjeżdzie raczej nie , chociaż ostatnio ich wet na granicy wspominał , że tak . Radzę mieć ze sobą ksero paszportu psiego ( strony 1 i 2 ) . Quote
narisowa Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 oprócz paszportu jeszcze jego ksero? a po co im to? zabierają na pamiątkę? Quote
narisowa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 mała i szybka zmiana planów - zamiast grodna - brześć. jedzie ktoś 8 września na wystawę? Quote
Elitesse Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 szukam transportu na grudniowy Kijow dla sredniej suczki i wlasvciciela z Lublina Quote
Wiesia756 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Noooo Ja jade:cool3: Chyba ze mnie nie zabierzecie:diabloti: Quote
Dog Handler Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Elitesse-czyżbyście sie także wybierali na Kijów ??:D Quote
Elitesse Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Dog Handler napisał(a):Elitesse-czyżbyście sie także wybierali na Kijów ??:D Abi ma 2 x CAC z wystaw we Lwowie a do Ch Ua trza CACe z Kijowa wlasnie :roll: Quote
Juta Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 A czy macie jakąś rozpiskę wystaw w tych Państwach na koniec tego i cały przyszły rok? Najbardziej interesuje mnie :roll: , hmmmm oj chyba nie wiem co. :oops: Wszystko jednym słowem:evil_lol: Quote
Wiesia756 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Juta specjalnie dla Ciebie Ukraina http://www.ksu.com.ua/index.php?menu_id=2317&sub3_1=&menu3=& Bialorus: http://www.bcu-upo.org/rus/grafik07.htm no niestety tylko no ten rok Quote
Juta Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Wiesia, nie mam słów... Chyba "Cię" ucałuję w tą ryżą koronkę na "Twoim" psim karku:loveu: Quote
nordic blue Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Witam. czy ktoś z was wybiera sie do Mińska w tym roku?? Quote
piotrjan Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 nordic blue napisał(a):Witam. czy ktoś z was wybiera sie do Mińska w tym roku?? Oczywiście my . Psiaki także . Quote
nordic blue Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ja planuje jechać z Bingo w championach, to sie spotkamy;) Quote
zpr Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 piotrjan napisał(a):Oczywiście my . Psiaki także . Piotrusiu kiedy jest ta wystawa i kto ma sędziować Husky? :lol: Quote
piotrjan Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 zpr napisał(a):Piotrusiu kiedy jest ta wystawa i kto ma sędziować Husky? :lol: W listopadzie . Kto ma sędziować ? A kto to wie ! Quote
Savannah Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 piotrjan napisał(a):W listopadzie . Kto ma sędziować ? A kto to wie ! To jest najlepsza odpowiedz co do sedziowania na 'Wschodzie' :lol::p PS: trzymam za Was mocno kciuki... ale przeciez to wiesz...:p Quote
narisowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 no to my się pochwalimy - wróciliśmy z brześcia - naris cac, bob, bog II i mamy championat białorusi. nie taki wilk straszny jak go malują - mówię o białorusi Quote
Wiesia756 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 A my bylismy Narisowa i "wygralismy";) BOB i BOG. Dziekuje za mile towarzystwo:loveu: i polecam wystawy na Bialorusi Quote
Recommended Posts