warg2003warg Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Ja jestem chtna.Mogę dojechać w określone miejsce.wspólny busik to moim zdaniem najlepszy pomysł.Może Juta ma znajomego z busikiem? Quote
Palermo Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 NigdyNigdy napisał(a): Organizatorka tejże wystawy bardzo nas zachęcała do przyjazdu :smile: Wogóle nasza dwuosobowa, tudzież trzy-psiowa delegacja z Polski wzbudziła trochę sensacji. Dostałam wizytówkę od organizatorki wystawy w Grodnie, więc w razie czego, mogę podać namiary- bardzo otwarci i życzliwi ludzie :lol: Witam wszystkich, Nigdy Nigdy zaciekawil mnie ten temat gdyz chcilem wybrac sie na wrzesniiowa wystawe do Grodna ze swoim molosem czy jeszcze da sie cos w tej sprawie zalatwic??? Do kiedy na Biołorusi prezyjmuja zgloszenia, na jaki adres tel?? fax?? i w jakim jezyku Interesuje mnie rowniez bardzo co tzrba zrobic zeby w sposob bez stresowy sforsowac granice:cool3: Chodzi mi glownie jakie dokumenty wymagane sa dla psa Z gory dziekuje <<PaLeRmO>> Quote
zpr Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Savannah napisał(a):Kasiu a czy Int.Ch liczy się? I to samo tyczy się Championa Ukrainy!!! :shake: Quote
zpr Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Gracjana napisał(a):ktos sie wybiera w listopadzie do Minska? 18 krajowa 19 miedzynarodowa.. sama sie zastanawiam.... moze by sie jakies stadko zebralo..?? albo wlasnie busik czy cus....? A kto ma oceniac Siberian Husky? Quote
Musiałek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 tam sa podani tylko śedziowie ogólnie bez podziału na rasy z polski ma być Paweł szemraj i Jerzy Olszewski reszty nie znam Quote
zpr Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Musiałek napisał(a):tam sa podani tylko śedziowie ogólnie bez podziału na rasy z polski ma być Paweł szemraj i Jerzy Olszewski reszty nie znam A kto jest podany na V i na VI Grupę FCI? Quote
Musiałek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 no przecież piszę że nie ma podziału na rasy :cool3: i grupy Quote
Palermo Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Mam pytanie.... czy ktoś ma jakieś informacje nt. wystaw w Mińsku, które mają się odbyć w pierwszych tygodniach października? Czy dzwoniąc na nr nr telefonów wyszczególnione przy tych wystawach w tabeli wystaw na Biarousi da się rozmawiać w innym języku niż rosyjski? Czy rzeczywiście, tak jak to piszą w tym topiku forumowicze, z organizatorami poszczególnyvh wystaw można kontaktować się tylko telefonicznie? Nie istnieją u nich faxy i internert (e-mail)? Na jakie adresy wysyłać do nich zgłoszenia i niezbędne dokumenty? Bardzo proszę o pomc Pozdrawiam wszystkich - Palermo Quote
gwiezdny-wyslannik Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu dostałam dzisiaj potwierdzenie CACIBa ze Lwowa z zeszłego roku!!! :) :) :) Quote
zpr Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu dostałam dzisiaj potwierdzenie CACIBa ze Lwowa z zeszłego roku!!! :) :) :) Matko po roku czasu??? :crazyeye: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 To i tak wielkie szczęście, że wogóle dostaliśmy! :D Quote
Gracjana Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 bylam na stronie i fajnie ze cos rozumiem...:roll: mozecie mi wytlumaczyc w koncu co i jak? kto sedzuje? ile chca i czy mozna placic na wystwie? aha w koncu czy to jest tylko niedziela czy na sobote tez mozna?? (2 dni) kto chetny na busa i jak by co jakie papiery trzeba zalatwiac?? Quote
Savannah Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu dostałam dzisiaj potwierdzenie CACIBa ze Lwowa z zeszłego roku!!! :) :) :) my w kwietniu dostalismy:evil_lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 To dziwne, bo my z Agasią właśnie tak w połowie września... ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 czy ktos ma katalog z Lwowa z tego roku z Miedzynarodówki ? bardzo prosze o kontakt na dzidtka@go2.pl Quote
Juta Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A czy ktoś wie czy w tym roku są jeszcze w tych Państwach jakieś międzynarodówki???? Quote
simbik Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 A czy ktoś kiedyś był na wystawie w Kharkovie na Ukrainie? Zastanawiam się nad międzynarodówką 17-18.02.2007. Quote
simbik Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 No i rozmawiałam ze znajomymi nie psiarzami o wycieczkach na Ukrainę. Wszyscy ostrzegają przed podróżą autem w tereny za Lwowem na wschód :razz: . Czy ktoś np. był na wystawie w Kijowie lub innej w dalszych niż Lwów terenach Ukrainy? Czy rzeczywiście tak ciężko się tam poruszać autem (podobno nawet Policja potrafi wymusić od obcokrajowców characz :razz: ). Quote
Genie Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 My byliśmy w tym roku w Kijowie. Ekstremalnych przygód nie przeżyliśmy a wystawy wspominiamy bardzo miło. Quote
zpr Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 simbik napisał(a):A czy ktoś kiedyś był na wystawie w Kharkovie na Ukrainie? Zastanawiam się nad międzynarodówką 17-18.02.2007. A daleko to od granicy polskiej? :razz: Quote
simbik Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 No właśnie bardzo daleko... jeszcze kawał drogi za Kijowem na wschód. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 To nie lepiej w grudniu do Kijowa jechać? :) Quote
simbik Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):To nie lepiej w grudniu do Kijowa jechać? :) W grudniu już jesteśmy zgłoszeni na Wilno :lol: , a szukamy jakiejś wystawy na wschodzie w lutym :roll: po 13. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 To może lepiej poczekać do kwietnia na 2 x CACIB w Kijowie? :) Quote
Recommended Posts