misiaczek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Śliczna Kassi, w ślicznej sukieneczce :loveu:. Quote
SwEet_LiLi Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='nikusia']Foteczki Kassi przecudne... :D Słodki misiaczek!! :loveu: A co do Kasandry, to ciekawe imię dla pieska... :) A czemu nie sunia Samanta a córcia Kasandra? :cool3: Jestem specem od zadawania głupich pytań :lol: HMmM bo Sunie musze jakoś wołać "na szybko" Czyli Kassi ... A od Samanty ?? Nie ma takiego Raczej " normalenego" skrótu ... Quote
Figusia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):OoO tak ... Przez te 3 tygodnie ...zminiła się Ogromniaście ... Buziaki przekazane w śpiącego pycholka .. A może jakaś galeryjka Figusi ??/ Nooo, rosna szybciutko:p Buziaki przekazane hehe Myślałam o galerii Figi, ale chyba niedługo nie będę miała aparatu, więc nie ma sensu zakładac galerii. Nie wiem jak sobie bez aparatu dam radę...:shake: No, ale jak kupię nowy aparat to założę galerię Figuliny;) Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Dzien dobry!! Co tam slychac u naszej maleg Kassi?:cool3: Quote
Basia&Safi Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 hmmmm a fotki gdzie ???????????????? :D lili co do gryzakow to zobacz w karusku http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=3784&action=prod tu jest gdzies adres i te gryzaki co sa na linku Safi tez bardzoooo lubi :) Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 basiulka22tychy napisał(a):hmmmm a fotki gdzie ???????????????? :D Beda, ale narazie nadrabiam zaleglosci w innych galeriach;) Quote
SwEet_LiLi Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Witam ... No więc najpier napisze co słychać ... Więc przed chwilą wróciłam z Apteki ...byłam po Świetlik do przemywania oczek ...:cool3: Odwiedziłam także weta ... aby zapytać o szczepienie ... Jutro się wybieramy ... I Obczaiłam że ma on wage elektroniczną (dokładną) W poczekalni :evil_lol: I można sobie byle kiedy przychodzić i ważyć psiaka :loveu: No i jeszcze zaliczyłam Pasmanterie ... kupiłam włóczke na nowy sweterk dla Kasandry ( Jutro przyjeżdrza Ciocia to bendzie dziargac) :evil_lol: :evil_lol: A tak pozatym Jutro i w niedziele Narobie BaRdzOoOoOO duzo fotek bo Ciocia przywozi ten superaśny aparacik :cool3: A przyjeżdrza po .... piesa ... Po którego jade jutro o 6 rano :angryy: :angryy: :angryy: Bernardyna ... :razz: Kasandra bendzie mieć Kolege przez weekend :cool1: Ok to tyle ... więc na fotki zapraszam Jutro ... YyyyYy momento ... Zaraz wstawie Foteczki z Wczoraj ..:oops: Quote
SwEet_LiLi Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Fotki z wczoraj ( 23 Luty) Z Kociakiem ... Gotowa do drogi ... Wróbelki ... EeEeEe .... jęzorek :evil_lol: Z panciem .. I z panią ... Dobranoc ... Quote
Figusia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 hehe, no zdjecie z kotkiem jest super. Para dobrana genialnie i jak się kochają:loveu: Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='SwEet_LiLi'] co za slodziaki cudne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dobranoc :bye: Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Hihihi.....tak teraz czytam i widze, ze palnelam gafe:evil_lol::evil_lol: Pomylily mi sie galerie i wyzej napisalam o sobie..... No to ja czekam na jutrzejsze fotaski:loveu: Quote
SwEet_LiLi Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hihihi.....tak teraz czytam i widze, ze palnelam gafe:evil_lol::evil_lol: Pomylily mi sie galerie i wyzej napisalam o sobie..... No to ja czekam na jutrzejsze fotaski:loveu: Ano widziałam ..;) Ale niechiałam nic pisac ... :mad: Quote
SwEet_LiLi Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Najpierw troszke przerobione ... Quote
SwEet_LiLi Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Na spacerq ... I już w domku.. Pyza .. Poźniej reszta :evil_lol: Quote
marlena924 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 O jejcia ale super fotasy! Kassi ma super ta sukieneczke :) A ta Pyza...Prawdziwa słodka Pyza :) Dwie kuleczki.... Zapraszamy do nas zaraz powinny być nowe fotki wiec wypatruj :evil_lol: Quote
SwEet_LiLi Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 A imie to ja ją tak nazwłąm ... a ciocia to zaakceptowała ..:mad: Quote
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Ale słodziachny :cool3: Taki mały 007:cool1: ZApraszam do galerii Quote
marlena924 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Dwie kuleczki...A imie naprawdę pasuje :) Pasowałoby też "Misia" albo "Śnieżynka" :evil_lol: :cool3: Quote
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 albo pysiuchny , tez ładnie:multi: Sexi spódniczka:cool3: Quote
nikusia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Sabinko, zazdroszcze Ci :oops: Też bym chciała sceniorka do zabawy z Ramzesem/... :) Quote
Basia&Safi Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 jeeee jeeeee jakie miski kochane :) a kasii tez wiedze umi zabki pokazac a tak wogule z Safi jest modelka ale z kasi dopiero heheh Quote
SwEet_LiLi Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 :loveu: :loveu: Dziękujemy :loveu: Quote
anetta Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Lo rany, w pierwszej sekundzie myslalam ze Pyza to mastotka :grin: przesliczna kuleczka :loveu: Quote
Recommended Posts