madziasto4 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 dzień dobry ;) bardzo, ale to bardzo ładne zdjęcia, a kassi wygląda ślicznie :loveu: Quote
SwEet_LiLi Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Dziękujemy ... To prawda Kasandra rośnie szybciutko ... Ale rośnie w sensie wiekowym ... No i włoski rosną ...Bo ona sama stoi siakoś w miejscu .. na wysokość już nie rośnie :cool3: Quote
SwEet_LiLi Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 AlKil napisał(a):Całuski dla Kassi od Killerka :loveu: Dziękujemy i wzajemnie :loveu: Quote
anetta Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Sliczna panienka sie z niej robi :loveu: Karuzele swietne, ale wygladaja jak narzedzia tortur :lol: hahahahah http://img450.imageshack.us/img450/5739/img001598zz.jpg Quote
marlena924 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Super foteczki :) Do nas bardzo często jak jest cieplutko to różne karuzele przyjeżdżają i zawsze wtedy są fajne festyny to idę z pieskiem. Zwykle trwają 3-5 dni :) Quote
SwEet_LiLi Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Brzydka pogoda na polku ... Aż nie chce się wycgodzić z domu ... Jutro bendą nowe Foteczki ... Pozdrawiam Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):Brzydka pogoda na polku ... Aż nie chce się wycgodzić z domu ... Jutro bendą nowe Foteczki ... U nas też błotno i deszczowo :razz: Quote
edi,feti,gusia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Sabinko w Twoich zdjeciach juz tyle wiosny.Sliczne portrety Kassi porobiłas.Mała jest naprawde słodka,wiesz?bardzo podobna jest do Liluszki.Przy Tobie jest taka malenka Kruszynka.Fajnie ez wszedzie chodzicie razem i tyle czasu jej poswiecasz :-) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Cześc Sabinko, buziaczek dla Kassuni w ta sliczna, malutką mordunie ode mnie i Oskarcia :loveu: Co do karuzel - to lubisz takie przy których adrenalina siega zenitu :cool3: :cool3: Ja ostatni raz byłam w takim Heide Parku w Niemczech i wyjeździłam się na tych różnych roller coaster'ach do dzisiaj wspominam tą "jazdę" Mam takie jedno zdjęcie ... nad tym O to ja :lol: :lol: to było cos okropnego, jak na to wśiadłam o własnych siłach to myslalam, ze juz z tego nie zejde. To sie kręcioło we wsyztskie strony, najgorszy był moment jak sie wisiało do gpry nogami metr nad ziemia :evil_lol: :evil_lol: Juz powiedziałam, ze na to nie wsiade :evil_lol: Quote
SwEet_LiLi Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Dziekujemy :loveu: Za odwiedziny i Wszytkie milutkie Komentarze .. Daguś broń boże ja nie lubie "już" takich ... Kidyś to wsiadałam na wszytko pamiętam w Chorzowie :loveu: Bardzo Fajnie było ... Na wesołym miasteczq tam ... ( w wakacje sie wybieram) No ale pewnego pięknego dnia ... We Francji w Paryżu , gdy byłam w Disneyland'zie . To z kolezankami poszłyśmy na "bardzo fajną" karuzele ... Wszytko było ok dopuki nie zaczeli nas przypinac , zabespieczac itp ... My zdziwione po co ? A tu prosze ruszyłysmy na takim "czymś" że poprostu Koszmar to było straszne jeździłyśmy w kólko dogóry nogami coś typu kolejka górska tylko taka olbrzymia i większość drogi jest się głową w dół ...:mad: Było to tak zrobione ( nie na polu) że nie wiedziałyśmy do czego wsiadamy ... :evil_lol: No a jak wysiadłyśmy to można było zoabczec swoja miny rozdziabione w TV. ( każdy wagonik miał swoje zdięcie ) Oj. ale się rozpisałam ..:oops: Quote
marlena924 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 A gdzie obiecane fotki :mad: ? Ja tez w tamtym roku byłam w Chorzowie w wesołym miasteczku (tydzień później również była wycieczka do zoo) No i poszłam z moją mamą na takie "coś" zaraz przy wejsciu... To coś się tak w kółko kręciło i tak rwało a moja mama się na cały lunapark darła :evil_lol: :evil_lol: Quote
SwEet_LiLi Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Witamy ... Foteczki są nowe :loveu: Ale musimy sobie jakiś program skombinować bo za duży rozmiar mają . No a jesteśmy na wsi w podkarpackiem ...mamy super aparat cioci i i 2 psy do zabawy :)) \ Pozdrawiamy Quote
SwEet_LiLi Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Ok ...ciągam jakąś wersje 30 dniową PSP :evil_lol: ... To zdięcia bendą ok południa :cool3: Zaraz się ubieram do święcenia :) Kassandra wyszalała się z Pyzą ( 3 miesięczna bernardynka) teraz śpi :) Quote
Magda Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Czesc Sabinka!! Ale macie fajnie tak na wsi....... az ci zazdroszczam:cool3: JAk tam Kassi, dogaduje sie z Pyza? Quote
SwEet_LiLi Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 :loveu: Dziękujemy szykuje nowe Foteczki :)) Quote
SwEet_LiLi Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Najpier przedstawiam wam koleżankowe-kuzynki Kasandry : SONIA- 5 letania suczka (Owczarek Szkocki-Coli) PYZA - 3 miesięczna suczka ( Bernardyn) ZOCHA - roczna samiczka ( Papużka Falista) Kura - Jedna z wielu :evil_lol: Królica - Jedna z wielu :cool3: Quote
marlena924 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 SUPER FOTKI ! Wszystkie zwierzaczki przesłodkie :loveu: Papużka, jakie oryginalne imię :lol: Pozdrawiam WESOŁYCH ŚWIĄT! Quote
SwEet_LiLi Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Foteczki z Dziś .. Kasandra & Pyza Kassunia Sem Ja :cool3: Kasandra ziewająca .. Turlamy sie .. Cała trójka .. Zbliżenie .. Jęzorek mam ... Pełna swoboda :loveu: To Fotka Najj... mi się podoba ... Na koniec Trójeczka cała ... Quote
SwEet_LiLi Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Teraz kilka fotek z cmentarza ... Od mojej kochanej Babci ... Święcony baranek specjalnie dla Niej :) Ja ... Ja & Kuzyn ... Znicz .. Quote
SwEet_LiLi Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 A teraz kilka Fotek Kasandry w biegu ..:loveu: Quote
SwEet_LiLi Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Ale was zawalam tymi fotami :oops: No ale wiecie ... dobry aparat ... aż gupio nie cykać fotek ...:evil_lol: Ledwo wydalamy z ładowaniem akumulatorków ( jedziemy na 2 ładowarkach:cool3: ) No a pozatym to Kasandra szaleje tu za wsie czasy ... Nie dość że ma 2 psy chętne do zabawy ... ( Pyza nawet jak ona nie chce to ją zaczepia) To jeszcze z pancią biega :roll: Ćwiczymy sobie tak ... orjętacje i skupinie psa na właścicielu ... :loveu: No a jak poszalejmy na polu ...wracamy do domu ... chwilke odpoczynek ...a potem uczymy się komend .. Bo Kassunia jeszcze nic nie umie :oops: Ale musze przyznac że idzie nam całkiem nieźle :multi: 10 minut nauki ....a potem sen ... obudzi się i znów na pole :p Ok ...bo rozpisałam sie ... DOBREJ NOCY Życzymy :lol: Quote
Recommended Posts