SwEet_LiLi Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Basiu wczoraj w zOoOlogiq znalazłam te pałeczki nadziewane ... Kupiłam szynkową i Jogurtową :loveu: Były jeszcze mleczne , czekoladowe i łososiowe :evil_lol: A tak apropos.... Przepraszam za zaległości ... Ale ale .. Kassi siedziała tydzień w domq po ostatnim szczepiniu ... ja chora .... a teraz nadrabianie w sql ... i praca ... I na dodatek tak na "+" To już prawie tydzień mam 24/h Mojego Ł. w domq :loveu: Musicie zrozumieć ... środe wolne to pocykam foteczki i nadrobie zaległości ... Quote
Basia&Safi Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 no dobra niech strace poczekam hehe :) a jak tam kassi smakuja palecki :) Quote
SwEet_LiLi Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Witam Zapraszam do Oglądnięcia Foteczek z Dnia Kobietek :loveu: Fotki robione przezemnie :cool3: W roli głównej PIĘKNA Róża od Mojego Ł. :loveu: Quote
Megula Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Pytałam na innym temacie czy róża z okazji Dnia Kobiet i już wiem że tak :lol: Ładne te zdjecia :) "Basiu wczoraj w zOoOlogiq znalazłam te pałeczki nadziewane ... " Jakie pałeczki? Ja kupiłam Megi pałeczki i wymiotywała po nich. :roll: Nie wiem może całkiem o czymś innym mowa ale wiem, że też wybierałam smak. O, Kasandra ma dziś równe 3 miesiące! :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 a kassi co dostała na Dzień Kobiet :evil_lol: Quote
SwEet_LiLi Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Spacerek : Ta czarna Jamniczka to Jesica :roll: Sunia sąsiadów:p Quote
Magda Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):Dzisiejsza Kasandra : Jaka sliczna mordeczka:loveu::loveu: A ten jezyczek......cudo poprostu!!:multi: A roza jest naprawde sliczna. Myslalam, ze to moze zdjecia z internetu....:lol::lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Sabinko, Kassi jest urocza :loveu: i jakie gustowne kreacje ma :lol: :lol: Quote
SwEet_LiLi Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Wybaczcie ... Nadrobie to Wszystko w weekend !!! Szkoła się kończy i mam Urwanie głowy .... Quote
Basia&Safi Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 no dobra niech strace poczekam ;P :):):):) Quote
SwEet_LiLi Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Dzisiejsza Kasandra : Kassi to ta małą kropka na skarpie ...a tam w tle widac psa którego wypatrzyła :evil_lol: Jak widac u nas powoli Wiosna idzie ... Sniegu coraz mniej ...w niektórych miejscach juz wogóle nie ma :multi: Jutro , sobote i niedziele Nadrobie Foteczki ... i wrzóce jak obiecałam ... Ps: Jeszcze tylko 7 dni szkoły mi zostało ..:multi: :multi: Quote
Basia&Safi Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 :o wowww ale urosla :) Sliczne przerobki :):) Quote
Moniś Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 No prosze jaka już duża pannica :multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 SwEet_LiLi napisał(a): czesc :) ale piekne te przerobeczki!!!:loveu: Quote
SwEet_LiLi Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 O Jej ... Jak miło że jeszcze o Nas pamiętacie ... :cool3: Quote
SwEet_LiLi Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Do 8 Kwietnia mam wystwienie ocen ... Czyli jeszcze 7 razy do sql ( łącznie z dziś ... chodze 3 razy w tygodniu) :loveu: I bende miec Dużo czasu na Dogo ...Kassi ... Fotki i wogóle na WSZYTKo !! Musicie przeczekac te męczarnie ze mną :mad: Quote
SwEet_LiLi Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Złe wieści ... Popsół mi się Aparat ... :-( Musze go zanieść do naprawy ale nie wiem czy obejmuje to gwarancja ...? Zdięcia wychodzą za mgłą ... Prawie nic nie widac ...:mad: Quote
SwEet_LiLi Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Witamy .... Aparat mamy Sprawny :multi: Więc Fotki z dziś : Tańczyć Każdy może ... Lizu Lizu ... I z tej strony.... Hi Hi :evil_lol: Na spacerku ... Coś tam było ...? A KuKu ... Z profilu ... Taka Pannica już ze Mnie :mad: Oo kolezanke wypatrzyłam .. :loveu: Pa Pa ...:roll: Quote
Basia&Safi Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 ale kasi sie slicznie zaczyna przebarwiac :):):): slicznoktka rosnie :):):) Quote
Recommended Posts