Magda Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Moja kochana kruszynka!!:loveu::loveu: I diabelek w jednym:evil_lol: Biedna Pyza nie wie o co Kassi chodzi:lol: Quote
SwEet_LiLi Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Na tym zdięciu tak groźnie wygląda moja mordeczka ... :evil_lol: Tak naprawde to grzecznie się bawiły :loveu: ... Ps: Pyza pojechała juz w Podkarpackie ... I Aparcik ( ten lepszy od mojego) Też :-( Pozdrawiamy ... i Miłej Nocy ... Quote
Magda Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 SwEet_LiLi napisał(a): Ps: Pyza pojechała juz w Podkarpackie ... I Aparcik ( ten lepszy od mojego) Też :-( Pozdrawiamy ... i Miłej Nocy ... A to szkoda:placz::placz::placz: Pyza taka slodziutka:loveu: Quote
Moniś Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Obie Pyzeczki prześliczne :loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Czesc dziewczynki :) Swietnie wygladaja razem takie 2 szczeniolki. Az sie nie miesci w glowie, za niedlugo on bedzie od Kassi jakies 100 razy wiekszy ;) Quote
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 oba słodkie Kasandra taka mała czarodziejka na tych zdjatkach:cool3: :loveu: Quote
SwEet_LiLi Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Ooo tak pewnie jak na Wielkanoc Tam pojedziemy .... To jak pyza pokaże ząbeczki to Kassi widac nie bendzie :evil_lol: Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A co Ty Sabinko tak wcześnie :eviltong: Pewnie byłaś z Kassunią na dworku :cool3: Miłego dzionka! :multi: Quote
Magda Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Czesc Sabinko i mala Kassi:multi::multi: Quote
SwEet_LiLi Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Witamy ... My po imprezce :cool3: Podwójne urodzinki braci mojego Ł. :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):Witamy ... My po imprezce :cool3: Podwójne urodzinki braci mojego Ł. :evil_lol: wszyscy balowali w ostatni weekend karnawalu, tylko ja w domu siedze :placz: Quote
Happy Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Trafiłam dzisiaj na twoją galeryjkę. Kassi jest słodziutka:lilangel: maleńki aniołek. A jakie boskie ma ubranka. Jestem pełna podziwu. Wycałuj maleńką. Moje łobuzy Dustinek, Ofrusia i Romisia machają do niej ogonkami:lol: :bye: Quote
Moniś Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Teklunia napisał(a):wszyscy balowali w ostatni weekend karnawalu, tylko ja w domu siedze :placz: nie TYLKO Ty :lol: bo i ja!! :evil_lol: Cześć Sabinko! ;) Nie spiłaś się za dużo ? :diabloti: Quote
SwEet_LiLi Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 czesc dziewczyny ... Ja zaglądne dopiero w środe albo Jutro .. :(( Szkoła się zaczyna ... Matura da mi wkość w tym roku ..:diabloti: Quote
Teklunia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):czesc dziewczyny ... Ja zaglądne dopiero w środe albo Jutro .. :(( Szkoła się zaczyna ... Matura da mi wkość w tym roku ..:diabloti: czesc dziewczynki :) widze ze mamy w tym roku na Doga wysyp maturzystow...:cool3: Quote
Moniś Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Teklunia napisał(a):czesc dziewczynki :) widze ze mamy w tym roku na Doga wysyp maturzystow...:cool3: Nie wspominaj Kasiu o tej maturze :placz: Quote
Teklunia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Moniś napisał(a):Nie wspominaj Kasiu o tej maturze :placz: spoko Monis, taka maturka to pestka ;) tylko cala ta atmosfera wokol niej powoduje ze ludzie sie boja i ze jest taka nerwowka... bedzie dobrze, przeciez cala Dogomania bedzie za Was trzymac kciuki :) Quote
SwEet_LiLi Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Witam Rankiem ... Niestety dopadło mnie chorubsko :angryy: Nie dość że jeszcze tylko 16 dni w sql mam przed wystawieniem ocen ... To jeszcze Mnie rozłożyło ... Papatki .. Quote
Magda Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Jej to lez grzecznie w lozku i sie kuruj:mad::mad: Trzymam kciuki za maturke i koncowe ocenki:multi: Quote
SwEet_LiLi Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Oto Jak Śpi Mój Aniołek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='SwEet_LiLi']Oto Jak Śpi Mój Aniołek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahahha.....jaka znajoma poza:evil_lol::evil_lol: Gdzie wy sie podziewacie? Quote
Recommended Posts