Tola Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 :multi: Bardzo sie cieszę:lol: Szczescia malutka w nowym domku:loveu: Quote
lilith27 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 a można żądać więcej takich pięknych zdjęć? Quote
bico Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 mam jeszcze dwie fotki robione przeze mnie, nie są tak piękne jak Muzzego ale są, jutro je wstawię;) Quote
marysia55 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='bico']mam jeszcze dwie fotki robione przeze mnie, nie są tak piękne jak Muzzego ale są, jutro je wstawię;) i znowu obiecanki-cacanki, a ................ :eviltong: Quote
lapo Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Bico?? Gdzie fotki co Ci przesłałam?? :mad: No już nie trzymajmy wszystkich w takim oczekiwaniu:evil_lol: bo się :angryy:i co będzie....? Quote
Energy Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 lapo napisał(a):Bico?? Gdzie fotki co Ci przesłałam?? :mad: No już nie trzymajmy wszystkich w takim oczekiwaniu:evil_lol: bo się :angryy:i co będzie....? O Lapo przypomina spokojnie Bico o fotkach:eviltong::evil_lol: Bico gdzie foty:mad::evil_lol:obiecałaś:placz: Quote
bico Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 o jakie niecierpilwe ludzie:crazyeye::evil_lol: nie było mnie na dogo przez weekend z powodu podyplomówki:roll: lapo mi foto na maila przesłała, dziś już je wstawię - zaległe foto jeszcze z DT:cool3: Quote
bico Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Ufff...Wklejam wreszcie te fotki:) przyczajona na Nutkę:cool3: razem jemy:) słodko śpię:loveu: Quote
muzzy Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 bico napisał(a):Ufff...Wklejam wreszcie te fotki:) Super zdjątka, super suczydło :) Mam nadzieję, że z nowego domu też się tu pojawią jakieś Mućkofotki :) Quote
bico Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 muzzy napisał(a):Super zdjątka, super suczydło :) Mam nadzieję, że z nowego domu też się tu pojawią jakieś Mućkofotki :) oczywiście teraz ja będę męczyć Olę i lapo:D:evil_lol: Kropeczka jest tak słodka, że kurcze...tęsknię za nią:oops::roll::placz: ale wiem, że to wspaniale, że ma nowy domek:multi::loveu: Quote
muzzy Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 bico napisał(a):Kropeczka jest tak słodka, że kurcze...tęsknię za nią:oops::roll::placz: Zawsze możesz w środku nocy pojechać do jej nowego domku i ją porwać - Kleks i Mały będą bardzo szczęśliwi mając Mućkę za współlokatorkę :D Quote
bico Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 muzzy napisał(a):Zawsze możesz w środku nocy pojechać do jej nowego domku i ją porwać - Kleks i Mały będą bardzo szczęśliwi mając Mućkę za współlokatorkę :D taaaa...a Kicia da mi popalić...:bad-word::evil_lol:a jak jej powiem, kto mi pomysł podrzucił, to zgadnij komu jeszcze da w kość?:chainsaw: hehe:evil_lol: Quote
muzzy Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 bico napisał(a):taaaa...a Kicia da mi popalić...:bad-word::evil_lol:a jak jej powiem, kto mi pomysł podrzucił, to zgadnij komu jeszcze da w kość?:chainsaw: hehe:evil_lol: Yyyy... Mnie tu nie było...:ices_bla::shocked!::scared: Quote
bico Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 muzzy napisał(a):Yyyy... Mnie tu nie było...:ices_bla::shocked!::scared: .........tak też myślałam:evil_lol::D Quote
Energy Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 bico napisał(a):.........tak też myślałam:evil_lol::D Ale super zdjęcia:lol:słodko śpi z pupą w górze:loveu: Quote
Kaja i Aza Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 No i nie zdazylam na czas:oops:, ale zawsze dobrze sie dowiedziec, ze psiak znalazl dom. Gratuluje szybkiej i udanej akcji. Glaski dla Kropki. Quote
bico Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Ola pytała koleżanki jak się Kropa sprawuje w nowym domu i Kropencja, tak jak i domownicy, jest szczęśliwa i zadowolona, zdążyła nawet "opanować" łóżka:loveu::evil_lol: Cieszę się, że wszystko jest dobrze:multi: dziś niestety ukazało się spóźnione ogłoszenie o Kropcie w prasie lokalnej:roll: nie mogłam już tego odkręcić, ale może jak ktoś sensowy zadzwoni, to inne szczeniaki z tego skorzystają, mam już kilka na oku;) Quote
zuzlikowa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='bico']Ola pytała koleżanki jak się Kropa sprawuje w nowym domu i Kropencja, tak jak i domownicy, jest szczęśliwa i zadowolona, zdążyła nawet "opanować" łóżka:loveu::evil_lol: Cieszę się, że wszystko jest dobrze:multi: dziś niestety ukazało się spóźnione ogłoszenie o Kropcie w prasie lokalnej:roll: nie mogłam już tego odkręcić, ale może jak ktoś sensowy zadzwoni, to inne szczeniaki z tego skorzystają, mam już kilka na oku;) Słusznie... Powodzenia ...Kropeczka już szczęśliwa...radość mną szarpie! Quote
bico Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 zapytam Olę o to, ale pewnie sprawa się przeciągnie w czasie. Quote
marysia55 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kropeczka śpiąca z dupencją w górze to słodki widok :-) Quote
Recommended Posts