Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bico?? Gdzie fotki co Ci przesłałam?? :mad:
No już nie trzymajmy wszystkich w takim oczekiwaniu:evil_lol: bo się :angryy:i co będzie....?

Posted

lapo napisał(a):
Bico?? Gdzie fotki co Ci przesłałam?? :mad:
No już nie trzymajmy wszystkich w takim oczekiwaniu:evil_lol: bo się :angryy:i co będzie....?

O Lapo przypomina spokojnie Bico o fotkach:eviltong::evil_lol:
Bico gdzie foty:mad::evil_lol:obiecałaś:placz:

Posted

o jakie niecierpilwe ludzie:crazyeye::evil_lol: nie było mnie na dogo przez weekend z powodu podyplomówki:roll:
lapo mi foto na maila przesłała, dziś już je wstawię - zaległe foto jeszcze z DT:cool3:

Posted

bico napisał(a):
Ufff...Wklejam wreszcie te fotki:)

Super zdjątka, super suczydło :) Mam nadzieję, że z nowego domu też się tu pojawią jakieś Mućkofotki :)

Posted

muzzy napisał(a):
Super zdjątka, super suczydło :) Mam nadzieję, że z nowego domu też się tu pojawią jakieś Mućkofotki :)

oczywiście teraz ja będę męczyć Olę i lapo:D:evil_lol:

Kropeczka jest tak słodka, że kurcze...tęsknię za nią:oops::roll::placz:
ale wiem, że to wspaniale, że ma nowy domek:multi::loveu:

Posted

bico napisał(a):
Kropeczka jest tak słodka, że kurcze...tęsknię za nią:oops::roll::placz:

Zawsze możesz w środku nocy pojechać do jej nowego domku i ją porwać - Kleks i Mały będą bardzo szczęśliwi mając Mućkę za współlokatorkę :D

Posted

muzzy napisał(a):
Zawsze możesz w środku nocy pojechać do jej nowego domku i ją porwać - Kleks i Mały będą bardzo szczęśliwi mając Mućkę za współlokatorkę :D

taaaa...a Kicia da mi popalić...:bad-word::evil_lol:a jak jej powiem, kto mi pomysł podrzucił, to zgadnij komu jeszcze da w kość?:chainsaw: hehe:evil_lol:

Posted

bico napisał(a):
taaaa...a Kicia da mi popalić...:bad-word::evil_lol:a jak jej powiem, kto mi pomysł podrzucił, to zgadnij komu jeszcze da w kość?:chainsaw: hehe:evil_lol:

Yyyy... Mnie tu nie było...:ices_bla::shocked!::scared:

Posted

Ola pytała koleżanki jak się Kropa sprawuje w nowym domu i Kropencja, tak jak i domownicy, jest szczęśliwa i zadowolona, zdążyła nawet "opanować" łóżka:loveu::evil_lol: Cieszę się, że wszystko jest dobrze:multi:

dziś niestety ukazało się spóźnione ogłoszenie o Kropcie w prasie lokalnej:roll: nie mogłam już tego odkręcić, ale może jak ktoś sensowy zadzwoni, to inne szczeniaki z tego skorzystają, mam już kilka na oku;)

Posted

[quote name='bico']Ola pytała koleżanki jak się Kropa sprawuje w nowym domu i Kropencja, tak jak i domownicy, jest szczęśliwa i zadowolona, zdążyła nawet "opanować" łóżka:loveu::evil_lol: Cieszę się, że wszystko jest dobrze:multi:

dziś niestety ukazało się spóźnione ogłoszenie o Kropcie w prasie lokalnej:roll: nie mogłam już tego odkręcić, ale może jak ktoś sensowy zadzwoni, to inne szczeniaki z tego skorzystają, mam już kilka na oku;)

Słusznie...
Powodzenia ...Kropeczka już szczęśliwa...radość mną szarpie!