Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marysia55 napisał(a):
jakby zuzlikowa chciała cie dopaść, to wiesz własną piersią będę bronić ( a mała nie jest) a poza tym możemy poszczuć Kropką, przecież widać i słychać, że po miniaturka psa bojowego :-)

Marysiu, wobec Twojej deklaracji:loveu: a już nie wspomnę o Twej piersi:evil_lol: to mi nawet i Bin Laden już nie straszny:multi:

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico napisał(a):
Marysiu, wobec Twojej deklaracji:loveu: a już nie wspomnę o Twej piersi:evil_lol: to mi nawet i Bin Laden już nie straszny:multi:
.... i tak trzymaj :diabloti:

komu miniaturka psa bojowego (dwojga imion) ??? oddamy w dobre ręce i kochające serce :loveu:

Posted

dziękuję za banerek:multi: dziękuję za odwiedziny:multi: dziękuję za wsparcie:multi: od dogo ciotek:loveu: i wujaszka Muzzego:loveu::evil_lol:

Posted

Hej cioteczki jaki tu tłok:lol: , aż najbardziej zainteresowany nie może się przebić;) !

Dziękujemy wszystkim za tak wielkie zainteresowanie, Kropka również dziękuje merdając wesoło ogonkiem:lol:, jak na razie domu nie demoluje, ale kto wie jak długo?? dziś została sama z wujkiem Opalem i o dziwo oprócz siusiu nic nie było zbrojone:lol:, naprawdę słodziak z niej i mam nadzieję że trafi się ktoś o cudownym serduszku i da jej domek:lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
jakby zuzlikowa chciała cie dopaść, to wiesz własną piersią będę bronić ( a mała nie jest) a poza tym możemy poszczuć Kropką, przecież widać i słychać, że po miniaturka psa bojowego :-)

I cała zabawa polega na tym,że zuzlikowa dopaść by chciała,ale bico odpuści,tylko za marysię się zabierze!:cool3:..tym razem jednak,juz pomysł tekstu podrzuciła mi lapo opisując eliminatorkę wcześniej...takim to cudem i marysi sie upiecze!:shake::evil_lol:

Ale co tam...huknę sobie- MAM WAS!!!...i do serducha tulę,nawet przy wrzaskliwych oporach!...hihihi.a Kropka,z charakterku jakoś zuzlkowata jest,a i wygląd nieco przekorny- ni to biała,ale nie tak do końca...swój swojemu krzywdy nie zrobi-bedzie tulić ze mną!:evil_lol:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
I cała zabawa polega na tym,że zuzlikowa dopaść by chciała,ale bico odpuści,tylko za marysię się zabierze!:cool3:..tym razem jednak,juz pomysł tekstu podrzuciła mi lapo opisując eliminatorkę wcześniej...takim to cudem i marysi sie upiecze!:shake::evil_lol:

Ale co tam...huknę sobie- MAM WAS!!!...i do serducha tulę,nawet przy wrzaskliwych oporach!...hihihi.a Kropka,z charakterku jakoś zuzlkowata jest,a i wygląd nieco przekorny- ni to biała,ale nie tak do końca...swój swojemu krzywdy nie zrobi-bedzie tulić ze mną!:evil_lol:

???? tekst? lapo?:roll:
Zuzlikowa dzięki za odwiedziny wątku :lol:, Kropa taka dokładnie jest jak piszesz:razz:
Ale słodziak z niej i aż żałuję że ten charakterek nie może zostać:cool3: lubię takie diabliki:evil_lol:

Posted

ick napisał(a):
A oto banerek :loveu:Kropki ślicznotki w mojej sygnaturce...:lol:
problemy z dogo...banerek znika...

Dzięki ick za banerek, superowy!!!!!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
o dzięki Panie Boże, o dzięki wielkie:modla::modla::modla: bo jakby mnie zuzlikowa dopadła to znowu noc nie byłaby moja :evil_lol: a ja tak kocham spać na ranem :diabloti:

Posted

Przepiękna to fakt!!!
Ale oprócz tego jest bardzo przymilaśna i inteligentna:lol:, w domu sygnalizuje siusiu, szybko załapała że siada się jak coś się chce, co prawda nie da sobie napluć do miski:crazyeye:,smyczki jeszcze nie zna , ale dziś dostała od bico obróżkę i trochę napadły ją swędziawki w okolicy szyi:razz: ale szybko sobie z tym poradziła:lol:!!!

Posted

lapo napisał(a):
Przepiękna to fakt!!!
Ale oprócz tego jest bardzo przymilaśna i inteligentna:lol:, w domu sygnalizuje siusiu, szybko załapała że siada się jak coś się chce, co prawda nie da sobie napluć do miski:crazyeye:,smyczki jeszcze nie zna , ale dziś dostała od bico obróżkę i trochę napadły ją swędziawki w okolicy szyi:razz: ale szybko sobie z tym poradziła:lol:!!!
a może by jakieś fotki z tą swędziawką:diabloti:

Posted

lapo napisał(a):
???? tekst? lapo?:roll:
Zuzlikowa dzięki za odwiedziny wątku :lol:, Kropa taka dokładnie jest jak piszesz:razz:
Ale słodziak z niej i aż żałuję że ten charakterek nie może zostać:cool3: lubię takie diabliki:evil_lol:

Tak obrazowo malucha opisałaś,że nie muszę już marysieńki o tekścik męczyć...zostawię sobie to na inną okazje...

...i ja lubie diabliki...

Dobrej nocki...spokojnych snów!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Tak obrazowo malucha opisałaś,że nie muszę już marysieńki o tekścik męczyć...zostawię sobie to na inną okazje......i ja lubie diabliki...
Dobrej nocki...spokojnych snów!

no wiedziałam, wiedziała że mi zuzlikowa nie odpuści:placz::placz:

Posted

Cudowności - wszystkie 2 i pół. A Połóweczka wręcz rozkoszna.

bico, dziękuję za zaproszenie - straszna ze mnie snobka - lubię się obracać w dobrym towarzystwie.
Tylko jak ja mogę pomóc?