Paula&Goofi Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ale wam zazdroszczę, też bym chciała ! Ale ode mnie tyle kilometrów ;P Quote
Saga200 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ja niedziela: Whippet, a jeśli się nie uda lhasa apso. Kurczę.... na obydwu psach mi bardzo zależy, chociaż jeśli nie uda się przekonać whippetki do siebie, to zostaje lhasik ^^ Quote
psiulka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Sobota: Gr. Młodsza: 1. Sara Górka z cocker spanielem ang. Gr. Starsza: 1. Katarzyna Żak z shibą + zw. dnia 2. Mateusz Legieta z basenji 3. Ewelina Mazurek z husky 4. Kinga Pietrucha z czarnym terierem ros. Gratulacje :multi: Quote
Zuza i Noddy Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 psiulka napisał(a):Sobota: Gr. Młodsza: 1. Sara Górka z cocker spanielem ang. Gr. Starsza: 1. Katarzyna Żak z shibą + zw. dnia 2. Mateusz Legieta z basenji 3. Ewelina Mazurek z husky 4. ??? Gratulacje :multi: 4. Kinga Pietrucha z CTR Quote
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 A fotki ? Ja chcę zobaczyć ilonkę z Alisiem :) Quote
psiulka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Poprawione, dzięki Zuza! Bardzo ładnie prezentowałaś, szkoda, że nie zajęłaś żadnej lokaty! Zdjęcia pewnie będą...kiedyś :evil_lol: W każdym razie ja nie mam żadnego z MP. Teraz jeszcze pozostaje mi życzyć Wam powodzenia jutro! :) Quote
Zuza i Noddy Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 psiulka napisał(a):Poprawione, dzięki Zuza! Bardzo ładnie prezentowałaś, szkoda, że nie zajęłaś żadnej lokaty! Zdjęcia pewnie będą...kiedyś :evil_lol: W każdym razie ja nie mam żadnego z MP. Teraz jeszcze pozostaje mi życzyć Wam powodzenia jutro! :) A no niestety wiem przez co, bo nawet nie zdążyłam ustawić psa, a pani sędzina juz obchodziła i pies zasłoniony. No ale niestety. Quote
IrishDevils Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Gratulacje dla wszystkich!!! Ja niestety nie dobiegłam na eliminacje :(. Trzymam kciuki za dziś ;). Quote
Kisses Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Gratulacje dla dzisiejszych finalistów i zwycięzców! :loveu: Shadow, no właśnie, jakoś Cie nie widziałam dzisiaj... Quote
dancingqueen Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Z dzisiaj mam tylko wieści z grupy młodszej. 1 miejsce-> Michaela Holodova z goldenem . 2 miejsce-> Sara Górka z cocker spanielem angielskim. W sobotę Młodym prezenterem dnia została Katarzyna Żak z Shibą. Moje zdjęcia z Rzeszowa/ sobota: W porównaniu: Strasznie ciemne są te zdjęcia ... Quote
Kisses Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 W starszej było zdaje się tak dzisiaj: I - Kinga Pietrucha z Aussie + zw dnia II - Kasia Żak z Shibą III - Mateusz Legieta z Sheltie IV - Iwona Salińska z corgi Quote
psiulka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):A no niestety wiem przez co, bo nawet nie zdążyłam ustawić psa, a pani sędzina juz obchodziła i pies zasłoniony. No ale niestety. Każdemu się zdarza, ale trzeba mieć nadzieję, że następnym razem będzie lepiej! ;) shadow9 napisał(a):Gratulacje dla wszystkich!!! Ja niestety nie dobiegłam na eliminacje :(. Trzymam kciuki za dziś ;). Szkoda, że się nie poznałyśmy. Widziałyśmy Cię tylko z dziewczynami jak byłaś w sobotę z Flashem na finałach. Mam nadzieję, że gdzie indziej będziemy miały okazję Was poznać ;) Quote
Zuza i Noddy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 psiulka napisał(a):Każdemu się zdarza, ale trzeba mieć nadzieję, że następnym razem będzie lepiej! ;) Ja tam się tym wcale nie przejmuje, bo wiem jak się Niunio pokazywał, a to jest dla mnie ważniejsze ;) Quote
Saga200 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):bo nawet nie zdążyłam ustawić psa, a pani sędzina juz obchodziła i pies zasłoniony. No ale niestety. Dokładnie, ale ja aż dwa razy... :( Quote
psiulka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Przepraszam, że tak późno. Zdjęcia z soboty: Quote
Recommended Posts