EmiliaT Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Już wysyłam, wczoraj też wysłałam do Ciebie wiadomość bo widziałam Twój wątek na "przygarne psa" zaraz napiszę drugiego mejla i opiszę sunię jeszcze dokładniej ;) Quote
EmiliaT Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Wiadomość na mejla już wysłałam ;) Quote
EmiliaT Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Dziękuje za podnoszenie do góry ;) Suńka coraz lepiej się aklimatyzuje w Naszym domu, już nie jest płochliwa, mało tego zaczyna podkradać zabawki Naszemu psu ;) dziś chcemy ją wykąpać bo pachnie dość "oryginalnie" ;) Jeśli tylko znajdzie się jakiś domek, wysterylizujemy suńkę na Nasz koszt. Quote
Kinia1984 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Emilio bardzo prosze cie abys z panem z Błonia ktoremu wyslalam twoja sunke nie wydawala psa...Nie zauwazylam ale Pan jest na czarnych kwiatkach gdy pies zaczyna niszczyc cokolwiek lub piszczec oddaje go spowrotem. Pan dzwoni z numeru 502223... jesli z innego by dzwonil to zwroc uwage jesli powie ze jest z Blonia i ma 8-letnia corke... Quote
Kinia1984 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 kurcze a teraz kolejna opinia o tych ludziach wcale nie taka zła... "Ja kojarzę bardzo dobrze, bo byłam u nich z wizytą przedadopcyjną w sprawie naszej ostrowskiej Milki. To ją oddali. Nie wymyślili, że niszczy, bo niszczy faktycznie. W ciągu dwóch godzin zdemontowała futrynę drzwi. Ma gigantyczny lęk separacyjny, który potwierdził się także w domu tymczasowym, do którego wróciła. Niestety, nie było wyjścia - lepiej, że suka wróciła do nas niż gdyby miała wylądować bóg wie gdzie. Zresztą sama zaproponowałam oddanie. Ludzie moim zdaniem są super, bardzo ciepli i kochający zwierzęta. Ale jak większość z nas pracują po 8-9 godzin. I wtedy suczka musiałaby zostawać sama. PS Czarne kwiatki to super potrzebny wątek, ale warto umieszczać tu informacje z rozwagą." Quote
EmiliaT Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Dobrze zwrócę na to uwagę, zresztą jak uda Nam się znaleźć dla niej dom i jeśli nowym właścicielom coś w niej "nie podpasuje" to powiem, że ma wrócić do Nas a nie trafić "nie wiadomo" gdzie i będziemy próbować dalej. A co do suni to dostała robocze imię "niunia" na spacerze lata bez smyczy i się pilnuje, Nasz Nero jest trochę zazdrosny o nią, swoją drogą ona też jest niezła cwaniara bo jak przytulam Nera to ona tak dyskretnie się wpycha żeby ją też pomiziać ;) Wczoraj była kąpana- ogólnie ok, tylko później poleciała się o dywan wycierać ;) A no i wczoraj została pierwszy raz sama w domu z Naszymi zwierzakami (bo znaleźliśmy ja w piątek wieczorem a przez weekend byliśmy w domu) byli sami od 9 do 17 i nic nie było narozrabiane ;) No to z grubsza tyle. No ale nikt jej nie szuka... w necie nie ma żadnych ogłoszeń na jej temat, w okolicy też żadne nie wiszą... Quote
EmiliaT Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Roboczo mówimy na nia "Niunia" ;) zaczyna kumać, że o nią chodzi ;) Quote
EmiliaT Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Nie chcę zapeszać ale.... miałam dziś telefon w sprawie suni ;) jutro Pan ma przyjechać ją zobaczyć... Quote
AnnaA Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Trzymam bardzo mocno kciuki. Czy Pan był? Quote
Kinia1984 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 emilio sprawdz w miare mozliwosci dom tego pana albo popros kogos o wizyte przedadopcyjna i pamietaj tez o umowie... Quote
EmiliaT Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Eh śmieszą mnie tacy ludzie, facet tego dnia co dzwonił od razu chciał przyjechać w ciągu pół godziny, mnie niestety nie było w domu, no więc umówiliśmy się na wczroaj na ok 18, wziął adres itd. po czym cisza, nawet nie miał odwagi zadzwonić i powiedzieć, że go nie będzie-żałosne. Quote
Kinia1984 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 sunce przydaloby sie allegro..emilio robilas jej moze? Quote
EmiliaT Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Nie, wszędzie powstawiałam, a allegro to jedyna rzecz której nie ogarniam... Quote
Kinia1984 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 jesli bedzie tekst i zdjecia to moge wystawic allegro niestety nie wyroznione bo juz mnie nie stac ale zwykle moge zrobic:) Quote
EmiliaT Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Super! dziękuje :) daj mi proszę swojego mejla to wyślę Ci tekst i fotki ;) Quote
Recommended Posts