Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

@ Gorzała

To nie znasz odpowiedzi ZK i tak wyrokujesz jak byś sam był ZKwP i wszystkie rozumy pozjadał.Smieszne rzeczy wypisujesz ja mam dzwonić do ZK a to dlaczego ty pisałeś że wiesz wszystko co jest z tą sprawą związane.:cool3: :cool3: :cool3: od swoich kolegów.

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja gratulacje :cool1: A my z Malenstwem sie nie pokazujemy,bo sie nam niechce :cool1:

A tak w ogole pozwalam sobie Gorzala zacytowac z Twojej strony fragment :

CHE GUEVARA CA DE BOU ANIMUS FORTIS OCENA: DOSKONAŁA, LOKATA I, WNIOSEK: LT CAC, CACIB, BOB, BEST,N-SHOW WINNER.

To jest zdaje sie rozwiniecie skrotu BIS czy jak,bo sie lekko zaczynam gubic...Wydawalo mi sie,ze BEST IN SHOW przypda zwyciezcy rasy,grupy i wyboru miedzy grupami ? Czy to jakis inny BEST IN SHOW ? :hmmmm:

Posted

gorzała napisał(a):

było kilka wilczarzy z Polski również...

Jakos specjalnie mnie to nie dziwi ;)
Aczkolwiek i tak nie bylo tego najladniejszego,czyli mojego :eviltong: :lol:
BTW.A masz moze udokumentowane fotograficznie Wilno ? :cool1:

Posted

gorzała napisał(a):
innych ras nie robiłem wogóle

A ja sie pytam o CdB nie o inne rasy :cool1:
BTW.To pokaz co masz,mimo ze kiepskie.W koncu to zawsze cos :cool1:

Posted

@ Gorzała,

Interesowałyby mnie jeszcze jakieś fotki, no i nic nie piszesz o swojej suni, Jak jej poszło, w końcu to jej pierwsza wystawa chyba.

Posted

@ Gorzała,

Przecież od dłuzszego czasu klepiesz jedno i to samo na kilku forach to chyba teraz nie powinno Ci to robić żadnej różnicy:p

Twoja Chimita wystawiana była w klasie młodzieży? tak? zdobyła tytuł zwyc.młodz.?

Posted

@ Gorzała,

w którym poście??
przecież napisałeś tylko że w drugim dniu poszło Wam dużo lepiej, a skąd ja mam wiedzieć co to znaczy "dużo lepiej" ...

jest Młodzieżowym Zwyc.?

Posted

Jaroslaw!
Nie unos sie! Ja siedze tutaj i nie sledze na biezaco wszystkich for, bo mi sie juz nie chce za bardzo, wiec....
Moge prosic Cie o stawke i te wszystkie pozostale sprawy... nooooo:cool3:

Babu Carr!:razz:
Off topicowo ciut - bedziesz w Katowicach na wystawie?:cool1:

Posted

Gorzal!
Ty sie zmeczeniem nie wymiguj, tylko pamietaj, ze nastepnym razem masz relacje zaczynac od Dogo!:eviltong:
Tak czekamy na Katowice... moze byc fajnie:cool3: :evil_lol: :razz:

Jak to Chima cos tam rozpoczela?

Posted

Archiesa napisał(a):

Babu Carr!:razz:
Off topicowo ciut - bedziesz w Katowicach na wystawie?:cool1:

W planach mysle sie stawic z Malcem we wszystkie trzy dni,w sobote wlasnie glownie na molosy.A Ty ? :cool1:
BTW.Zreszta,idz na WoP tam jest temat o spotkaniu dogomaniakow :eviltong:

Posted

gorzała napisał(a):
@Carragan

nie to strata czasu i energii, może dadzą mi znajomi lepsze foty...
to wstawię tam gdzie zawsze je wstawiam...cierpliwości...troszkę.

Myslałeś że nie zobaczę :angryy: To ja Ci przy najbliższej okazji :mad: :mad: :mad:

ja się starałm a że taki gówniany aparat że ma czujniki tam gdzie ja palec trzymam to nie moja wina :roll:

Posted

Carr!
Ti ti Robaczku! Nie wyciagniesz ze mnie czy bede... bo wszelkie znaki na ziemi i niebie wskazuja, ze bede. A co! :evil_lol: :evil_lol:
Znowu jakies skroty? znowu? :eviltong:

Effa!
Widzisz jak to jest? wykorzystaja, a pozniej... Zly fotograf, zly fotograf! :roll: :razz: Ci faceci!:evil_lol:

Posted

Ferroz!
A nie powiem!:eviltong:
Mozliwe (prawie na 95% pewne) ze bede w Katowicach na wystawie! Zadnych wiekszych planow spedowych nie mam!:cool3: Poki co! Chyba, ze znowu u mnie na Naramowicach! Zapraszam! ;)

Effa!
Jak to nie chcialam, jak to?:mad: kuzdeeeee! :eviltong:tak sie durnie zlozylo.... w koncu sylwka spedzilam nieoczekiwanie w domku! bardzo sympatycznie rozniez!:cool3:
A bedziesz u Slazokow na rungu? To Cie dopadne z radoscia!:evil_lol:

Posted

Na ringu nie. Był plan pod ringiem ale nie wiem czy dam rade. No i kiedy to?

Co do sylwka to pamietam jak mówiłaś coś o kiju i marchwce czy jakoś tak więc to by pasowało teraz :mad: :evil_lol:

Posted

Ufff! czyli jednak moja skleroza nie zadzialala i podalam te sama wersje :cool3: :cool3: :razz: :razz:
Effunia! Postaraj sie byc! byloby fajowsko! Plan jest na 25 marca! Czy jakos tak ;)

Posted

@ARCHOESA KATOWICE W MOIM WYPADKU TO ODPADA W PRZYSZŁYM TYGODNIU ,NASZE SUCZKI MAPSICZKA I CHIŃSKI GRZYWACZ NA DNIACH JUZ URODZĄ I ZACZNIE SIE MEKSYK:angryy: NIE DAMY RADY ZA DUŻO BĘDZIE OBOWIĄZKÓW , MOŻE KTOŚ Z MAJORKIEWICZÓW BEDZIE NA POCZĄTKU KWIETNIA W NOWYM DWORZE MAZOWIECKIM NA KRAJÓWCE ???? :evil_lol:

Posted

@ Archi, Ferroz,

spotkanie będzie napewno:multi: i to na łonie natury, niech no tylko wiosna na stałe do nas zawita:lol: , Effa właściciele Dogo Canario też będą więć spoko możesz się przyłączyć:lol: ;)