Janusz45 Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 @ Gorzała To nie znasz odpowiedzi ZK i tak wyrokujesz jak byś sam był ZKwP i wszystkie rozumy pozjadał.Smieszne rzeczy wypisujesz ja mam dzwonić do ZK a to dlaczego ty pisałeś że wiesz wszystko co jest z tą sprawą związane.:cool3: :cool3: :cool3: od swoich kolegów. Quote
aga4 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 @Gorzała, Mógłbyś wstawiś stawkę i wyniki z wystawy w Wilnie? Oczywiśćie chodzi mi o Cdb. Quote
aga4 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 @ Gorzała, Jakis taki mało rozmowny jesteś:p Ta stwka i te wyniki to jakaś tajemnica?? Próbuje na temat......:p :p Quote
tunio Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Moja gratulacje :cool1: A my z Malenstwem sie nie pokazujemy,bo sie nam niechce :cool1: A tak w ogole pozwalam sobie Gorzala zacytowac z Twojej strony fragment : CHE GUEVARA CA DE BOU ANIMUS FORTIS OCENA: DOSKONAŁA, LOKATA I, WNIOSEK: LT CAC, CACIB, BOB, BEST,N-SHOW WINNER. To jest zdaje sie rozwiniecie skrotu BIS czy jak,bo sie lekko zaczynam gubic...Wydawalo mi sie,ze BEST IN SHOW przypda zwyciezcy rasy,grupy i wyboru miedzy grupami ? Czy to jakis inny BEST IN SHOW ? :hmmmm: Quote
tunio Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 gorzała napisał(a): było kilka wilczarzy z Polski również... Jakos specjalnie mnie to nie dziwi ;) Aczkolwiek i tak nie bylo tego najladniejszego,czyli mojego :eviltong: :lol: BTW.A masz moze udokumentowane fotograficznie Wilno ? :cool1: Quote
tunio Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 gorzała napisał(a):innych ras nie robiłem wogóle A ja sie pytam o CdB nie o inne rasy :cool1: BTW.To pokaz co masz,mimo ze kiepskie.W koncu to zawsze cos :cool1: Quote
aga4 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 @ Gorzała, Interesowałyby mnie jeszcze jakieś fotki, no i nic nie piszesz o swojej suni, Jak jej poszło, w końcu to jej pierwsza wystawa chyba. Quote
aga4 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 @ Gorzała, Przecież od dłuzszego czasu klepiesz jedno i to samo na kilku forach to chyba teraz nie powinno Ci to robić żadnej różnicy:p Twoja Chimita wystawiana była w klasie młodzieży? tak? zdobyła tytuł zwyc.młodz.? Quote
aga4 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 @ Gorzała, w którym poście?? przecież napisałeś tylko że w drugim dniu poszło Wam dużo lepiej, a skąd ja mam wiedzieć co to znaczy "dużo lepiej" ... jest Młodzieżowym Zwyc.? Quote
Archiesa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Jaroslaw! Nie unos sie! Ja siedze tutaj i nie sledze na biezaco wszystkich for, bo mi sie juz nie chce za bardzo, wiec.... Moge prosic Cie o stawke i te wszystkie pozostale sprawy... nooooo:cool3: Babu Carr!:razz: Off topicowo ciut - bedziesz w Katowicach na wystawie?:cool1: Quote
Archiesa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Gorzal! Ty sie zmeczeniem nie wymiguj, tylko pamietaj, ze nastepnym razem masz relacje zaczynac od Dogo!:eviltong: Tak czekamy na Katowice... moze byc fajnie:cool3: :evil_lol: :razz: Jak to Chima cos tam rozpoczela? Quote
tunio Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Archiesa napisał(a): Babu Carr!:razz: Off topicowo ciut - bedziesz w Katowicach na wystawie?:cool1: W planach mysle sie stawic z Malcem we wszystkie trzy dni,w sobote wlasnie glownie na molosy.A Ty ? :cool1: BTW.Zreszta,idz na WoP tam jest temat o spotkaniu dogomaniakow :eviltong: Quote
effa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 gorzała napisał(a):@Carragan nie to strata czasu i energii, może dadzą mi znajomi lepsze foty... to wstawię tam gdzie zawsze je wstawiam...cierpliwości...troszkę. Myslałeś że nie zobaczę :angryy: To ja Ci przy najbliższej okazji :mad: :mad: :mad: ja się starałm a że taki gówniany aparat że ma czujniki tam gdzie ja palec trzymam to nie moja wina :roll: Quote
effa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 i tak masz przekichane :mad: niech no ja cię dorwę :diabloti: a kochana i owszem jestem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Archiesa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Carr! Ti ti Robaczku! Nie wyciagniesz ze mnie czy bede... bo wszelkie znaki na ziemi i niebie wskazuja, ze bede. A co! :evil_lol: :evil_lol: Znowu jakies skroty? znowu? :eviltong: Effa! Widzisz jak to jest? wykorzystaja, a pozniej... Zly fotograf, zly fotograf! :roll: :razz: Ci faceci!:evil_lol: Quote
effa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Bo to nie facet tylko krasnal ogrodowy :evil_lol: Quote
ferroz Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 co za spotkanko planujecie molosiaki???;) jakieś zamknięte grono???:evil_lol: Quote
effa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 wlanie! Ja tez kcem! ja tez kcem! Bo do mnie to nie chcieliście przyjechać :placz: :placz: :placz: :mad: Quote
Archiesa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ferroz! A nie powiem!:eviltong: Mozliwe (prawie na 95% pewne) ze bede w Katowicach na wystawie! Zadnych wiekszych planow spedowych nie mam!:cool3: Poki co! Chyba, ze znowu u mnie na Naramowicach! Zapraszam! ;) Effa! Jak to nie chcialam, jak to?:mad: kuzdeeeee! :eviltong:tak sie durnie zlozylo.... w koncu sylwka spedzilam nieoczekiwanie w domku! bardzo sympatycznie rozniez!:cool3: A bedziesz u Slazokow na rungu? To Cie dopadne z radoscia!:evil_lol: Quote
effa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Na ringu nie. Był plan pod ringiem ale nie wiem czy dam rade. No i kiedy to? Co do sylwka to pamietam jak mówiłaś coś o kiju i marchwce czy jakoś tak więc to by pasowało teraz :mad: :evil_lol: Quote
Archiesa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ufff! czyli jednak moja skleroza nie zadzialala i podalam te sama wersje :cool3: :cool3: :razz: :razz: Effunia! Postaraj sie byc! byloby fajowsko! Plan jest na 25 marca! Czy jakos tak ;) Quote
ferroz Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 @ARCHOESA KATOWICE W MOIM WYPADKU TO ODPADA W PRZYSZŁYM TYGODNIU ,NASZE SUCZKI MAPSICZKA I CHIŃSKI GRZYWACZ NA DNIACH JUZ URODZĄ I ZACZNIE SIE MEKSYK:angryy: NIE DAMY RADY ZA DUŻO BĘDZIE OBOWIĄZKÓW , MOŻE KTOŚ Z MAJORKIEWICZÓW BEDZIE NA POCZĄTKU KWIETNIA W NOWYM DWORZE MAZOWIECKIM NA KRAJÓWCE ???? :evil_lol: Quote
aga4 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 @ Archi, Ferroz, spotkanie będzie napewno:multi: i to na łonie natury, niech no tylko wiosna na stałe do nas zawita:lol: , Effa właściciele Dogo Canario też będą więć spoko możesz się przyłączyć:lol: ;) Quote
Archiesa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ja to popadne w jakies nalogi przez te psy... jak tak dalej pojdzie:eviltong: Mariusz! w necie drukowane literki oznaczaja krzyk! Pliszzzz nie drukuj:roll: :eviltong: Quote
Ingi Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 25 marca Przemcio ma 5 urodziny... a juz myslałam ze sie skusze:shake: Quote
Recommended Posts