Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sluchajcie! Zaraz wszystko poumawiamy, ale teraz mam sajgon!
Czy ktos ma jakies znajomosci u Osamy (nie mylic z Osanna ;) )? Potrzebuje terroryste bezskrupolow... auuuuu
Odezwe sie... jak wroce :D

Posted

chyba że są inne propozycje np zeby spotkac się przy jakimś punkcie nie wiem przy markecie czy kościele jak chcecie ja sie podporządkuję:lol:

Posted

To wsio juz jasne!:cool1:
Zapraszam do mnie jutro o 11.30 i wspolnie pojdziemy na pola Naramowickie.
Info na pw :lol:

Janusz! Nastepnym razem umowimy sie na wspolna wielka Monografike.;)

Posted

Dzień Dobry!!!

@All

Wystawy to nie tylko ring i tytuły.Możliwość poznania innych ras ich właścicieli oraz okazja do spotkań,rozmowa,wymiana poglądów na temat rasy między hodowcami.

Posted

@All
Chciałbym przedstawić wam jedną z osób,z którą pisuje na forum Rosyjskim o tematyce Ca de Bou.Nazywa się Minakowa Natalia Aleksandrowna zamieszkuje w Moskwie a z Polską łaczy ją to iz posiada dwie Majorki z Osanny.
Mandarynka RJ Osanna
Moonlight RJ Osanna
Myślę że textu nie trzeba tłumaczyć.

@SUPRA

Привет Наталия я очень рад что могу тебя увидеть на Полсским форум о КА ДЕ БО ДОГОМАНЬЯ

Pozdrowienia Natalia jestem bardzo zadowolony że mogę ciebie zobaczyć na Polskim forum o Ca de Bou DOGOMANIA

Posted

@SUPRA

Привет Наталия я очень рад что могу тебя увидеть на Полсским форум о КА ДЕ БО ДОГОМАНЬЯ

Pozdrowienia Natalia jestem bardzo zadowolony że mogę ciebie zobaczyć na Polskim forum o Ca de Bou DOGOMANIA

Janusz,

Януш, ПРИВЕТ!:bye:
Я тоже очень рада зайти на ДОГОМАНИЯ! С большим удовольствием смотрю фото Ваших собак! Читаю только очень долго.

Posted

@All

Supra pisze:

Януш, ПРИВЕТ!:bye:
Я тоже очень рада зайти на ДОГОМАНИЯ! С большим удовольствием смотрю фото Ваших собак! Читаю только очень долго.
Janusz pozdrowienia!!
Ja też jestem szczęśliwa zajść na Dogomanie.Z duzym zadowoleniem oglądam fotografie waszych psów.Czytam tylko bardzo długo.

Posted

@Gorzała

cyt:
nie no generalnie fajnie, muszę skoczyć po rozmówki hebrajsko - polskie...pogadamy z Hajfą, będzie fajniej :p :p :p do ludzi widzę nie trafia, że to polskie forum, bez urazy..., ale nie chce mi się męczyć z privietami etc........jak ktoś cierpi na braki to tam jeżdżą codziennie pociągi można się przeprowadzić...:p

Każdemu narzucasz swój punkt widzenia wiedz my już dziećmi nie jesteśmy czy nie prościej by było przenieś się tobie na swoje forum a nie proponować komuś przeprowadzki pociągami tak tylko robią debile.

Posted

Jarek! Wyluzuj prosze. Na 3M czestym gosciem byl kolega z Wegier, ktory mial Dogo Argentino i nie przeszkadzalo nikomu to, ze rozmawia sie z nim po angielsku bez tlumaczenia. Podobnie bylo z Kolegami z Brazylii od Filii, ktorych wypowiedzi byly rowniez bez tlumaczenia. wiecej konsekwencji zycze, bo mozna by wyciagnac wnioski o naginaniu zasad do okolicznosci. :shake:

Z reszta - mysle, ze zamiast zadreczac sie kims na Dogo, moze warto byloby zajac sie propagowaniem 3M na nowo, ktore od jakiegos czasu wybitnie stracilo w rankingach - bo 20-45 postow jednozdaniowych jakos nijak maja sie do czasow, gdy jak z bicza zlatywalo 200 dlugasnych, odlotowych, czaderskich postow z kliamtem... kuzwa! musialam to napisac! Cos mnie zlosliwosc dopadla... Chyba puszczaja mi nerwy:angryy: