gmt Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 ok nie ma sprawy za "pana" cieszę sie na spotkanie oj wyszaleją się Quote
Archiesa Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Sluchajcie! Zaraz wszystko poumawiamy, ale teraz mam sajgon! Czy ktos ma jakies znajomosci u Osamy (nie mylic z Osanna ;) )? Potrzebuje terroryste bezskrupolow... auuuuu Odezwe sie... jak wroce :D Quote
gmt Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Ja to widzę tak jutro o 11.30 podjeżdżamy pod podany na pw adres dzwonie spotykamy się i maszerujemy w siną dal:lol: Quote
gmt Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 chyba że są inne propozycje np zeby spotkac się przy jakimś punkcie nie wiem przy markecie czy kościele jak chcecie ja sie podporządkuję:lol: Quote
ASA Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 no chyba najlepszy bedzie jakis adres bo kazdy (np ja) znajde soebie na mapie :lol: Quote
Archiesa Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 To wsio juz jasne!:cool1: Zapraszam do mnie jutro o 11.30 i wspolnie pojdziemy na pola Naramowickie. Info na pw :lol: Janusz! Nastepnym razem umowimy sie na wspolna wielka Monografike.;) Quote
ASA Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 wszystko jasne.....to papatki i do jutra...:lol: Quote
Archiesa Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Szanowni Panstwo! Pierwsza Poznanska Monografika przeszla do historii :multi: Relacja jest wlasnie w trakcie tworzenia w Galerii Ca de bou! Prosze o chwile cierpliwosci;) Quote
Janusz45 Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Witam!! Psy My White Shark R.J. Osanna CWC/CAC,NPwR BOB Mal Zemella R.J. Osanna II doskonała Suki Viva les Gardiens du Clos Masure CWC/CAC,NSwR Quote
ASA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Witam tez ! Dzieki za przybycie wszystkich ogladaczy do Leszna bylo super znowu nie moglam sie nagadac.........:lol: Pozdrowionka Quote
Janusz45 Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Dzień Dobry!!! @All Wystawy to nie tylko ring i tytuły.Możliwość poznania innych ras ich właścicieli oraz okazja do spotkań,rozmowa,wymiana poglądów na temat rasy między hodowcami. Quote
SUPRA Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Greetings from Russia! :smile: :bye: Janusz60 Thanks for the reference! I ;) I congratulate Renata and its dogs on victories!:laola: </SPAN> Quote
Janusz45 Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 @All Chciałbym przedstawić wam jedną z osób,z którą pisuje na forum Rosyjskim o tematyce Ca de Bou.Nazywa się Minakowa Natalia Aleksandrowna zamieszkuje w Moskwie a z Polską łaczy ją to iz posiada dwie Majorki z Osanny. Mandarynka RJ Osanna Moonlight RJ Osanna Myślę że textu nie trzeba tłumaczyć. @SUPRA Привет Наталия я очень рад что могу тебя увидеть на Полсским форум о КА ДЕ БО ДОГОМАНЬЯ Pozdrowienia Natalia jestem bardzo zadowolony że mogę ciebie zobaczyć na Polskim forum o Ca de Bou DOGOMANIA Quote
SUPRA Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 @SUPRA Привет Наталия я очень рад что могу тебя увидеть на Полсским форум о КА ДЕ БО ДОГОМАНЬЯ Pozdrowienia Natalia jestem bardzo zadowolony że mogę ciebie zobaczyć na Polskim forum o Ca de Bou DOGOMANIA Janusz, Януш, ПРИВЕТ!:bye: Я тоже очень рада зайти на ДОГОМАНИЯ! С большим удовольствием смотрю фото Ваших собак! Читаю только очень долго. Quote
Janusz45 Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 @All Supra pisze: Януш, ПРИВЕТ!:bye: Я тоже очень рада зайти на ДОГОМАНИЯ! С большим удовольствием смотрю фото Ваших собак! Читаю только очень долго. Janusz pozdrowienia!! Ja też jestem szczęśliwa zajść na Dogomanie.Z duzym zadowoleniem oglądam fotografie waszych psów.Czytam tylko bardzo długo. Quote
aga4 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 @ Gorzała, o co Ci chodzi przecież wszystko jest tłumaczone?:p Quote
aga4 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 @ Supra, Witaj na forum mam nadzieję że nie tylko na chwilę:multi: Quote
aga4 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Gdzie? w tym temacie? Czy może w innym? Możesz bliżej? Quote
Janusz45 Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 @Gorzała cyt: nie no generalnie fajnie, muszę skoczyć po rozmówki hebrajsko - polskie...pogadamy z Hajfą, będzie fajniej :p :p :p do ludzi widzę nie trafia, że to polskie forum, bez urazy..., ale nie chce mi się męczyć z privietami etc........jak ktoś cierpi na braki to tam jeżdżą codziennie pociągi można się przeprowadzić...:p Każdemu narzucasz swój punkt widzenia wiedz my już dziećmi nie jesteśmy czy nie prościej by było przenieś się tobie na swoje forum a nie proponować komuś przeprowadzki pociągami tak tylko robią debile. Quote
Gringo Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 fajne psy na tej eurasii byly... mi sie podoba wiekszosc [na zdjeciach] Quote
Archiesa Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Witam Supra! :) Poprosze o zdjecia Twoich psow. Pozdrawiam wraz z moja Roja Quote
Archiesa Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Jarek! Wyluzuj prosze. Na 3M czestym gosciem byl kolega z Wegier, ktory mial Dogo Argentino i nie przeszkadzalo nikomu to, ze rozmawia sie z nim po angielsku bez tlumaczenia. Podobnie bylo z Kolegami z Brazylii od Filii, ktorych wypowiedzi byly rowniez bez tlumaczenia. wiecej konsekwencji zycze, bo mozna by wyciagnac wnioski o naginaniu zasad do okolicznosci. :shake: Z reszta - mysle, ze zamiast zadreczac sie kims na Dogo, moze warto byloby zajac sie propagowaniem 3M na nowo, ktore od jakiegos czasu wybitnie stracilo w rankingach - bo 20-45 postow jednozdaniowych jakos nijak maja sie do czasow, gdy jak z bicza zlatywalo 200 dlugasnych, odlotowych, czaderskich postow z kliamtem... kuzwa! musialam to napisac! Cos mnie zlosliwosc dopadla... Chyba puszczaja mi nerwy:angryy: Quote
Recommended Posts