Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Aga widze ze bedzie tloczno w naszej klasie???:cool3:
Mi akurat to nie przeszkadza.
Aha Jarek masz zle info Renaty nie bedzie chyba ze towarzysko zgodzi sie ze mna jechac jak nie bedzie zajeta.

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@ Asa,
nawet nie wiesz jak się cieszę że chociaz Tobie to nie przeszkadza;)
zgłosiłam tam przez mojego znajomego który był tam w tamtym roku i w tym też się wybiera miedzy innymi z mojorką ale suczką:evil_lol:

Posted

To jak tem twoj znajomy tez byl zeszlym roku to musial mnie tez widziec bo tez bylam. Zawsze ktos musi wygrac ale nikt z tego powodu nie bedzie nikogo bil:mad: chociaz nie wiem.:eviltong: :p
Zglaszalam poczta ale podejzewam ze zgloszenie dojdzie dopiero tydzien lub dwa przed wystawa luz.

Posted

No to widze ze zrobimy sobie maly pikniczek w Berlinie :cool3:
Trzeba by zaopatrzyc sie w jakies napoje bogow :cool3: :cool3: :eviltong: ) bo tam tanio nie bylo maly browarek 0,3l ok 10zl:crazyeye: )

Posted

P.Januszu co pan kombinuje????
Jezeli chce pan wlepic pewne zdjecie o ktorym istnieniu ja chyba tez wiem to nie wiem czy pan Jarek bedzie zadowolony........

Posted

@ Gorzała,
Jesteś jak taka jadowita żmija która będzie kąsiła dopóki się jej języka nie obetnie:diabloti: , Twoim postem o Mabanie chcesz się dowiedzieć jaką suczkę zgłosili???? Nie musisz snuć żadnej intrygi ( chociaż Madzia naprawdę jest już dzisiaj w doskonałej kondycji:eviltong: )nie ona jedzie do Berlina!!! Oni mają jeszcze inne majorki:angryy:

Posted

@Gorzała,
Czy Ty wiesz i rozumiesz co znaczy rywalizacja??:p
Wytłumaczę Ci na czym to polega
TO NAPEWNO NIE JEST WALKA NA NOŻE........
No bo widzisz wystawa to miejsce gdzie spotykasz się ze znajomymi, miło spędzasz czas- piknik :multi: ( przynajmniej ja)- gdy wchodzisz na ring zaczyna się rywalizacja bo każdy chciałby wygrać i stara się żeby tak właśnie było....
ale po wystawie wracamy do rzeczywistości.....każdy z nas wie jakiego ma psa,
To tak jak w sporcie :p :p przegrywać też trzeba umieć i gdy sie przegra to nie jest powód aby gardzić czy gnoić ludzi, bądź psa z którym się przegrało:angryy: albo najlepiej.....że sędzia był do doopy:diabloti:

Posted

@ odnoszę dziwne wrażenie żę czujesz się w jakiś sposób zagrożony????? To nie jest walka na śmierć i życie,to tylko wystawa jakich wiele.....

czyżbyś obawiał się konkurencji??:cool3: , muszę Cię uspokoić no bo jak dwa pety mogą wygrać z multichampinem??? (przypomnę Ci że mój Bysiorek według Ciebie to pies z wielkimi brakami w uzębieniu czyli jak to powiedziałeś pies bez zębów; natomiast ASY to fajny kanapowiec ale nie wystawowy) więć wyluzuj, odpręż się....:p

Co do niemieckiego championatu to nie jest tak trudno jak w Czechach, pamiętaj oni tam mają swój typ i nasze nie zabardzo im się podobają...:shake: w czechach nie liczy się czas tam musisz zdobyć 4 x cac w dwóch różnych latach.

Posted

ASA napisał(a):
Jarek oni maja jeszcze inna suczke jak mi sie zadaje.....

Witaj ASA!
Bardzo dobrze Ci się zdaje. U nas suczek nie brakuje......
Jedziemy na wystwę do Berlina z naszymi trzema suczkami. Agara pleszówkowe Doły i dwa "anatoliany". Bardzo miło będzie Cię znowu spotkać i mam cichą nadzieję wprosić się na tego browarka, bo do tego mocniejszego trunku ..... mam alergię.

Posted

aga4 napisał(a):
@bubek,
Ty nie musisz się wpraszać , już jesteś zaproszony;)

Aga, wielkie dzięki!!! Wiesz, że w temacie Ce de Bou dla mnie zawsze będziesz autorytetem. Twoje podejście do rasy oraz doświadczenie może imponować niejednemu hodowcy. Znasz mnie na tyle, żeby wiedzieć, że ten "cukier" nie każdemu hodowcy się należy.

Posted

och... az sie wzruszylam:cool1: ... postaraj sie jeszcze bardziej.... wykorzystales raptem 15% swoich mocy przerobowych. :cool3:
A od "Sielnaki" czy sielanki sie odpimpaj, cooo:mad: Rooobaczku-wkurzaczku!:mad:

Kiedy jest wystawa Championow w Lesznie? jedzie ktos?:razz:

Posted

Witam wszystkich . Z tego co czytam na forum jesteście wszyscy świetnymi fachowcami jeśli chodzi o majorki. Ja jestem na razie zielona i stooję na początku drogi jeśli chodzi o wystawianie psa. Dlatego chciałabym się dowiedzieć jak mam dalej kierować mojego psa jeśli chodzi o wystawianie go.Wiadomo że droga jest długa trzeba to włożyć trochę czasu i zaangażowania ale dla nas przynajmniej na razie to wielka frajda oraz możliwość spotykania wielu fajnych ludzi. Skoro mamy juz pierwszy medal to czy nadal powinnam go wystawiać w młodzieży i ewentualnie do jakiego wieku czy już w klasie otwarej. Może ktoś w Was powie gdzie można o tym poczytać bo chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej. Wiem że moje pytania mogą wydawać się śmieszne takim profesjonalistom jak Wy ale przeciez każdy z Was kiedyś był początkującym wystawcą prawda.pozdrawiam