Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

@ aga4

Nie mając potwierdzonej informacji co do Zwyciezcy Rasy nie pisałem.

W dniu dzisiejszym już jest informacja potwierdzona
Dymitr z Wierzbowej z Więckowej Rodziny I doskonała ZW.Mł Naj.Junior BOB (Zw Rasy)

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@aga4

Rozmawiałem dzisiaj z właścicielką obiecała że foty z wystawy wstawi.
Ten piesek był wystawiany na wystawie w Poznaniu jako szczenię. Jestem zainteresowany jak się rozwinął.

Posted

@aga4

[quote name='aga4']@Janusz
Po jakich on jest rodzicach?
Na tym pierwszym zdjęciu prezentuje się całkiem przyzwoicie.

O.Hunhuzi Ling Tao
M.Duma z Więckowej Rodziny

Posted

[quote name='Janusz45']II Zimowa Walentynkowa WPR Bydgoszcz 2006
Sędzia --Zbigniew Nalazek
Psy młodzież
Dymitr z Wierzbowej z Więckowej Rodziny I doskonała ZW.Mł Naj.Junior
Gratulacje dla właścicieli
wł.Małgorzata Tarczewska

Dziękuję serdecznie za gratulacje.
Za chwilke zdjecia małej bestii - jeszcze sie obrabiaja no i musze poznac wymagania tego forum.

Jednocześnie pragne podziękować Panu Bogdanowi Kowalakowi wspaniałemu hodowcy, włascicielowi według mnie najpiękniejszeggo ca de bou w Polsce Hunhuzi Ling Tao potocznie Huzara od którego wszystko sie zaczęlo bo to właśnie ten pies oczarował mnie zarówno wyglądem jak i charakterem .
Panie Bogdanie dzięki za obudzenie we mnie miłości do tej rasy za fachową pomoc doradztwo i przyjaźń.

Wszystkich miłośników tych wspaniałych i niezwykłych psów pozdrawiam i do zobaczenia w ringu. :thumbs:

Posted

Witam gmt i kolejnego cdb rodem z Ling Tao (po tatusiu)!:razz:
Zapraszam do tematu Nasze majorasy-potworasy, z prośba o prezentacje maly-duzy i ze zdjeciami rodzicow - najlepiej!:cool3:

A ja walentynek nie przesylam, bo robie to na codzien :loveu:

Posted

dzięki za miłe przyjecie oczywiście że postaram sie bywać często na forum tym bardziej że liczę w razie czego na porady i pomoc doświadczonych hodowców i miłosników rasy:lol:

Posted

@
ach to ta dyskusja kto do której klasy??

ale czytając te posty mam wrażenie że Ty też swojego psa zgłosiłes??
chyba że znowu coś nie kumam

Posted

@
ja również nie zapytałam bez powodu:lol:
też chciałabym tam wygrać!

Mam dziwne wrażenie żę próbujesz się żalić..... ale chyba zapomniałeś z kim rozmawiasz. Przecież ja jestem według Ciebie "bydlęciem" nie ...na pewno nie dorastam Ci do pięt. Wiem napewno że nie potrafię Cię pocieszyć:p

Posted

ale proszę oszczędź mnie bo ja zgłaszając swojego psa do Berlina do klasy Championów nie wiedziałam żę Asa Jedzie i Che:placz: Przysięgam:p

Posted

@
na tym forum jestem w jednej osobie chyba że zwracasz się do mnie i do Bysiorka w Awatarku:cool1: (byłoby mi niezmiernie miło i jemu też)):p

Zadziwiasz mnie:"Kazdy ma szansę wygrać" nawet pies bez zębów??
przecież tak oceniasz mojego psa:-(

Ja nie mogę Cię nie lubić ponieważ nigdy ze sobą nie rozmawialiśmy, nie znam Cię osobiście ( chyba że czegoś nie pamiętam to mnie oświeć) Pamiętam jak na 3M pisałeś że kilka razy rozmawialiśmy to mi przypomnij.
Co TY możesz wiedzieć o naszych podejściach czy metodach? tylko to czego dowiedziałeś się od Gringo czy Ferroza?
Jeżeli bazujesz tylko na opinii jednej strony to twoja bajka......