Janusz45 Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 @ aga4 Nie mając potwierdzonej informacji co do Zwyciezcy Rasy nie pisałem. W dniu dzisiejszym już jest informacja potwierdzona Dymitr z Wierzbowej z Więckowej Rodziny I doskonała ZW.Mł Naj.Junior BOB (Zw Rasy) Quote
aga4 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 @janusz a zdjęć pewnie nie masz?:shake: ;) Quote
Janusz45 Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 @aga4 Rozmawiałem dzisiaj z właścicielką obiecała że foty z wystawy wstawi. Ten piesek był wystawiany na wystawie w Poznaniu jako szczenię. Jestem zainteresowany jak się rozwinął. Quote
aga4 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 @Janusz, ja nie widziałam jeszcze żadnego psa z tej hodowli, też jestem ciekawa jaki typ prezentują,;) gdzie znajduje się ta hodowla?;) Quote
Janusz45 Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 @ aga4 Wkleje zdjęcia Dymitra z wystawy Poznań 2005 Drugie zdjęcie jest robione z odległości około 40 m słaba jakość foty Wybór Najlepszego Szczeniaka Quote
aga4 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 @Janusz Po jakich on jest rodzicach? Na tym pierwszym zdjęciu prezentuje się całkiem przyzwoicie. Quote
Janusz45 Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 @aga4 [quote name='aga4']@Janusz Po jakich on jest rodzicach? Na tym pierwszym zdjęciu prezentuje się całkiem przyzwoicie. O.Hunhuzi Ling Tao M.Duma z Więckowej Rodziny Quote
gmt Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='Janusz45']II Zimowa Walentynkowa WPR Bydgoszcz 2006 Sędzia --Zbigniew Nalazek Psy młodzież Dymitr z Wierzbowej z Więckowej Rodziny I doskonała ZW.Mł Naj.Junior Gratulacje dla właścicieli wł.Małgorzata Tarczewska Dziękuję serdecznie za gratulacje. Za chwilke zdjecia małej bestii - jeszcze sie obrabiaja no i musze poznac wymagania tego forum. Jednocześnie pragne podziękować Panu Bogdanowi Kowalakowi wspaniałemu hodowcy, włascicielowi według mnie najpiękniejszeggo ca de bou w Polsce Hunhuzi Ling Tao potocznie Huzara od którego wszystko sie zaczęlo bo to właśnie ten pies oczarował mnie zarówno wyglądem jak i charakterem . Panie Bogdanie dzięki za obudzenie we mnie miłości do tej rasy za fachową pomoc doradztwo i przyjaźń. Wszystkich miłośników tych wspaniałych i niezwykłych psów pozdrawiam i do zobaczenia w ringu. :thumbs: Quote
Janusz45 Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 @gmt Witam!! Tak jak myślałem Dymitr zmężniał ,wpadł mi w oko w Poznaniu -zanosi się na to że jeszcze nie raz o nim usłyszymy. Quote
Archiesa Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Witam gmt i kolejnego cdb rodem z Ling Tao (po tatusiu)!:razz: Zapraszam do tematu Nasze majorasy-potworasy, z prośba o prezentacje maly-duzy i ze zdjeciami rodzicow - najlepiej!:cool3: A ja walentynek nie przesylam, bo robie to na codzien :loveu: Quote
gmt Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 bardzo mi miło że psiak sie podoba nie tylko mnie pozdrawiam:multi: Quote
aga4 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 @gtm, witam pręguska i jego właścicieli, mamy nadzieje na częstsze odwiedziny na forum:lol: , do zobaczenie na wystawach Quote
gmt Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 dzięki za miłe przyjecie oczywiście że postaram sie bywać często na forum tym bardziej że liczę w razie czego na porady i pomoc doświadczonych hodowców i miłosników rasy:lol: Quote
aga4 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 @ ach to ta dyskusja kto do której klasy?? ale czytając te posty mam wrażenie że Ty też swojego psa zgłosiłes?? chyba że znowu coś nie kumam Quote
aga4 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 @ ja również nie zapytałam bez powodu:lol: też chciałabym tam wygrać! Mam dziwne wrażenie żę próbujesz się żalić..... ale chyba zapomniałeś z kim rozmawiasz. Przecież ja jestem według Ciebie "bydlęciem" nie ...na pewno nie dorastam Ci do pięt. Wiem napewno że nie potrafię Cię pocieszyć:p Quote
aga4 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 ale proszę oszczędź mnie bo ja zgłaszając swojego psa do Berlina do klasy Championów nie wiedziałam żę Asa Jedzie i Che:placz: Przysięgam:p Quote
aga4 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 @ na tym forum jestem w jednej osobie chyba że zwracasz się do mnie i do Bysiorka w Awatarku:cool1: (byłoby mi niezmiernie miło i jemu też)):p Zadziwiasz mnie:"Kazdy ma szansę wygrać" nawet pies bez zębów?? przecież tak oceniasz mojego psa:-( Ja nie mogę Cię nie lubić ponieważ nigdy ze sobą nie rozmawialiśmy, nie znam Cię osobiście ( chyba że czegoś nie pamiętam to mnie oświeć) Pamiętam jak na 3M pisałeś że kilka razy rozmawialiśmy to mi przypomnij. Co TY możesz wiedzieć o naszych podejściach czy metodach? tylko to czego dowiedziałeś się od Gringo czy Ferroza? Jeżeli bazujesz tylko na opinii jednej strony to twoja bajka...... Quote
Recommended Posts