pampero Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 My staliśmy jakiś metr może mniej od siebie i zero agresji, tylko błędny wzrok. I tak jak piszesz, pies cały czas w klatce tylko przed oceną był może 2 może 3 razy w ringu - trzy kółeczka i z powrotem do klatki... Quote
aga4 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 @ Pampero, Wielkie gratulacje!!!;) :multi: To znaczy żę otrzymując Cacib otrzymałeś automatycznie "Crufts" a to teżjest coś o czym warto wspomnieć:multi: Quote
aga4 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 @ Janusz, a co ze zdjęciami z Katowic??:mad: :mad: Quote
jolkajolka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 ellou, Pare zdjęć z Katowic Najpierw prywata - moja panna :lol: :lol::lol::lol: Quote
Sławek Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 O mój boże ! :crazyeye: Pomijając widoczną powyżej kwestię - to ten zwycięzca świata in spe jest raczej mało typowy . Quote
asia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 a ja powiem tylko tyle że K2 widziałam i nie wykazywał on żadnej agresjii ani do ludzi ani do psów był bardzo ładnie prezentowany a jeśli chodzi o wygląd- rzecz gustu mamy tak urozmaicone majorki że każdy ma wczym wybierać :cool3: Quote
asia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 mhm, no a ja nie widziałam na żywo Cannota -więc się nie wypowiadam Quote
asia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 no tacy temperamentni chłopcy też bywają :p (chodzi mi o Cannota, nie o Fabiena) Quote
bubek Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 gorzała napisał(a):@All staweczka @All staweczka: psy młodzież Nobel - NB (okulał) Nuclear Rainbow - nie wiem co dostał, ale dał niezły pokaz...dobry był... ;) psy klasa championów Che - II lokata ocena doskonała i nic więcej... Ares - nie wiem III lokata w każdym bądź razie Big - CAC, CACIB, BOB - jego dzień bez wątpienia... suki klasa młodzieży Chima de Brisan - NB suki klasa otwarta Agara - CAC , CACIB - chyba...nie wiem Tak Jarek, nie mylisz się. Agara: lokata 1, ocena doskonała, CAC, CACIB, SIEGER BERLIN. Quote
ASA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ares III lokata ocena diskonała...... Pozdrowionka dla wszystkich przybylych :eviltong: ...... Quote
ASA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Aha Che na tego samego psa co Nuki sie posadzil wiec nie wiem po co tu jakies zamieszanie i podteksty rzucac......a po drugie tez to byla jedna z jego pierwszych wystaw hala i male ringi i stres..i tak jest stokroc lepiej niz bylo oby tak dalej a z ringiem sie jeszcze obcyka wszystko przed nim .Powodzonka:lol: Quote
bubek Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Jarek. Generalnie jechaliśmy do Berlina z myślą o anatolkach. Była to ich pierwsza wystawa. Obydwie pokazały się z jak najlepszej strony. Sprawiły nam dużo dużo radości. A Agara dopełniła szczęścia. Myślę, że jest co świętować. Quote
Draczyn Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='gorzała']@All staweczka @All staweczka: psy młodzież Nobel - NB (okulał) Nuclear Rainbow - nie wiem co dostał, ale dał niezły pokaz...dobry był... ;) psy klasa championów Che - II lokata ocena doskonała Ares -III lokata ocena doskonała Big - CAC, CACIB, BOB - jego dzień bez wątpienia... suki klasa młodzieży Chima de Brisan - NB suki klasa otwarta Agara - CAC , CACIB - chyba...nie wiemA Ferbi nie pojechala????????? Quote
jo-jo Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 a co się stało że dostała dzisiaj taki leniwy dzień ?? ;-)) Gratuluje 2 miejsca przynajmniej z Che ;-) Quote
jo-jo Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 no i prawidłowo ja tego nie robiłam po Katowicachc :lol: pojechałam po CAC a wróciłam z Resem więc jakoś tak ;-)) Quote
Draczyn Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 gorzała napisał(a):@jo jo nic się nie stało znąjc stawkę i ekipę jaka tam przyjechała zwyczajnie jej nie wziąłem. bez powodu ..., a szkoda bo wygląda dużo lepiej niż w Wilnie - mogła by zrobić jakiś postęp na ringu... dzięki za gratulacje, ale 2 miejsce to niestety porażka dla mnie. pojechałem po CAC i nie dostałem go...więc to klęska , ale spokojnie nie wieszam się z tego powodu....:p :p :p@gie miejsce w Berlinie i jeszcze w dobrej stawce to bomba. ja z tego wszystkiego zapomnialam pogratulowac, ale sie poprawiam i serdecznie gratuluję. całusy dla Agnieszki i Ferbi Quote
Archiesa Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Gratuluje wszystkim wystawcom Wystawy!:mad: :razz: Czyli slawetny Berlin mamy juz za soba? Czy oprocz wynikow moge prosic o jakies ploteczki? O Nukim i Che juz wiemy, ze chlopaki nie placza:evil_lol: Ale jak wygladaly Wasze slawetne relacje, kochani wystawcy? Nie bylo wydlubywania sobie oczu?:mad: A szkoda!!!:diabloti: Quote
aga4 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 gorzała napisał(a):@Archiesa ps. interesujący był wpis w katalogu przy Bigu, czy on jest już championem niemiec czy to taka pomyłka. myślę, że Aga w wolnej chwili odpisze jak już odpoczną sobie. Bysior nie jest Championem Niemiec:shake: to pomyłka w druku jak sądzę Była to jego pierwsza wystawa w Niemczech w dodatku bardzo udana:multi: Quote
aga4 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 @ All, Witam wszystkich. Opiszę moje wrażenia z wystawy.... Pomijając tą luźną i wspaniałą atmosferę której brakowało jeszcze jakiś czas temu wrśód właścicieli majorek( było super) wystawa ta należała do mojego Bysiorka - ale nie był to przypadek....... Zacznę od Nuckiego - jestem pod wielkim wrażeniem ogromnej pracy i serca jaką właściciele włożyli w jego wychowanie (pomijają oczywiście jego doskonały wygląd i budowę)Jeszcze dwa miesiące temu ten pies był niedostepny , każdego psa traktował jako zagrożenie. Wczoraj na wystawie Nucki był przyjaźnie nastawiony do całego świata. Ani razu nie wykazał bezpośredniej agresjii do innego psa ( pomijając incydent kiedy został zaatakowany z jednej strony ringu przez Cane Corso z drugiej przez dwa Owczarki Kaukazkie, które leżały tuż przy ringu). Janusz - Wasza pracę widać gołym okiem - GRATULACJE!!! ARES- tak jak pisze Archi o swojej Rosce Aresik to lizak pospolity. Każdy napotkany samiec to jego kumpel, z każdym trzeba się przywitać. Jednym słowem MAJORKA - PLUSZAK!!! A poza tym pięknie rusza się w ringu! CHE - to pies poprawny w typie, sprawiał wrażenie trochę zapasionego ale ogólnie podoba mi się. CHIMA- niestety nieobecna, mam tylko nadzieję że nic jej się nie stało. Nie przywożąc jej na wystawę właściciel dał do zrozumienia żę ma coś do ukrycia.Moim zdaniem ukrywa się albo prawdziwy skarb albo coś czego się wstydzimy. W każdym razie żałuję że jej nie widziałam na żywca. Miałabym porównanie jak wypada na tle innych mojorek-wzrost, waga, budowa itp. No cóż co się odwlecze to nie uciecze..... AGARA- o niej to chyba pisać nie muszę, pomijając jej zwariowany charakterek - wszedzie jej pełno i robi dużo zamieszania wokół siebie, na ringu zachowała się doskonale, pokazała się z najlepszej strony - Gratuluję CACIBU! Mój Byś - wczoraj otrzymał kilka tytułów z których jestem ogromie dumna: CAC CACIB BOB SIEGER BERLIN 2006 TYM SAMYM ZAKOŃCZYLIŚMY INTERCHAMPIONAT I ROZPOCZĘLIŚMY CHAMPIONAT NIEMIEC!!! Ale na tym nie koniec...... Quote
aga4 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 @ Gorzała, Nic przy zgłoszeniu nie zaznaczałam bo nie korzystałam ze zgłoszenia internetowego. Zgłoszenie na Berlin wysyłałam faxem na szczecińskim druku Quote
Recommended Posts