Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

@gorzała

Ja też nie wiem kiedy ta piątka stuknęła... Rowerek już ma dawno a pistoletami i samochodami się nie bawi. Nie ma to jak las Sherwood, pretorianie lub potffory:diabloti: . Wiesz: krew, przemoc i piękne kobiety ;) itp.
Jako prezent będzie miał ode mnie swój własny pokój w stylu średniowiecznym – mamusia się postara. W poniedziałek po urodzinkach zaczynam remoncik. Może Eeky i Jabba wyniosą się razem z nim:mad: ?

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Archiesa
no mam nadzieję ze się kiedyś uda ;) A ja sama mam sklerozę i nie pamietam pierwszej wersji więc daruje tym razem ;) klatka to byla czy cus...

Aga4
Pewnie sie zobaczymy kiedys ;) A jak maluszki? Wy urodzinki i u nas urodzinki bo moje maleństwo 2 lata dziś kończy ;)

Posted

Archiesa napisał(a):
Carr!
Ti ti Robaczku! Nie wyciagniesz ze mnie czy bede... bo wszelkie znaki na ziemi i niebie wskazuja, ze bede. A co! :evil_lol: :evil_lol:

To moze daj mi na priva numer komorki,cobysmy sie nie rozminely jakims cudem ? :cool1: A do kiedy bedziesz ? Bo moze wybierzesz sie z nami do pubu w ramach integracji towarzyskiej ? :eviltong:
Archiesa napisał(a):

Znowu jakies skroty? znowu? :eviltong:

WoP = Wszystko o Psach

Posted

@ Effa,

No to wymiziaj go za uszkiem:bday: , a u mnie urodzinek nie ma:shake: a maluszek jest tylko jeden;) ale za to smoczysko, skończyła w poniedziałek 3 tygodnie a waży 4kg:crazyeye:

Posted

Archiesa napisał(a):
Carr!
Kusicielko jedna:mad: :evil_lol:

Mow mi Ewo,Adamie :cool3:
Archiesa napisał(a):

Zadzieram kiece i lece... ale dopiero wieczorkiem sie uszczegolowie co do pubow:cool3:

Tak wiec czekam :cool1:

Posted

Najpierw zobaczyłam szczeniaka-prosiaka i myślałam że nie mogę zakumać :oops:

Ale to małe kanarzątko słodziuchne!!!!

Jak się nazywa jedynaczka :multi:

Posted

@ Effa,

Sczeniaczka - jedynaczka jeszcze imienia nie ma - nazywamy ją robaczek;) ;)
Mamuśka już nie chce z nią siedzieć bo zęby dostała i za fafle ja ciągnie powarkując przy tym bardzo zabawnie:evil_lol:

Posted

Archiesa napisał(a):
Effus!
Zobacz tutaj post 179 a Age prosimy o kolejne zdjatka! ;)

Archi,

Zdjątka będą napewno ;) mam ich całe mnóstwo ale nie chcę Cię dręczyć bo to naprawdę słodziuchne maleństwo:oops: , ma już zęby ciągnie matkę za fafle, warczy , szczeka ale najzabawniej wyglada jak merda ogonem przy czym się wywraca :evil_lol: i wstaje ale tak strsznie nieporadnie.....

Posted

Z przykroscia musze doniesc,ze jutro nas nie bedzie...:roll: Wypadlo mi cos i niestety nie dam rady dotrzec.
BTW.Archie,trzeba wiec znalezc inna okazje...Pytanie,gdzie skoro w Polsce raczej sie juz nie pokazujemy,co najwyzej w najblizszej okolicy...:roll:

Posted

pampero napisał(a):
Witam !
my też chcieliśmy się pochwalić wczorajszym "występem" w Luksemburgu - Hoszi CAC, CACIB, BOB :Cool!:
Zaraz wklepię całą stawkę i wyniki.

Gratulowałem Hosziemu osobiście w Jeleniej Górze zdobycia ChPl tym bardziej jest mi bardzo miło gratulować Wam tak wysokiego sukcesu na wystawie w Luksemburgu.Hoszi wpadł mi w oko na wystawie w Zielonej Górze 2004r .Wiedziałem że jest to piękny pies i cieszy mi fakt że się nie myliłem.Ma on taki sam przydomek hodawlany jak mój Agat Ling Tao a nawiasem mówiąc Ewa będzie się bardzo cieszyć.

Posted

Janusz45 napisał(a):
Gratulowałem Hosziemu osobiście w Jeleniej Górze zdobycia ChPl tym bardziej jest mi bardzo miło gratulować Wam tak wysokiego sukcesu na wystawie w Luksemburgu.Hoszi wpadł mi w oko na wystawie w Zielonej Górze 2004r .Wiedziałem że jest to piękny pies i cieszy mi fakt że się nie myliłem.Ma on taki sam przydomek hodawlany jak mój Agat Ling Tao a nawiasem mówiąc Ewa będzie się bardzo cieszyć.

Dzięki bardzo i serdeczne pozdrowienia dla Pani Ewy !!!

Posted

Powiem szczerze, że lepsze wrażenie robi na fotkach niż na żywo. Ładnie był prowadzony i prezentowany, a poza tym był bardzo przestraszony i jakby nieobecny w ringu.

Posted

@ All

Classe Ouverte Mâles
Hoszimin Ling Tao: 1 Exc CAC/CACIB BOB

Classe Ouverte Femelles
Mia Farrow R.J. Osanna: 1 Exc CAC/CACIB

Hoszemu już gratulowałem a powinienem od Damy zacząć.
Moje gratulacje dla Majki .