Ingi Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 @gorzała Ja też nie wiem kiedy ta piątka stuknęła... Rowerek już ma dawno a pistoletami i samochodami się nie bawi. Nie ma to jak las Sherwood, pretorianie lub potffory:diabloti: . Wiesz: krew, przemoc i piękne kobiety ;) itp. Jako prezent będzie miał ode mnie swój własny pokój w stylu średniowiecznym – mamusia się postara. W poniedziałek po urodzinkach zaczynam remoncik. Może Eeky i Jabba wyniosą się razem z nim:mad: ? Quote
effa Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Archiesa no mam nadzieję ze się kiedyś uda ;) A ja sama mam sklerozę i nie pamietam pierwszej wersji więc daruje tym razem ;) klatka to byla czy cus... Aga4 Pewnie sie zobaczymy kiedys ;) A jak maluszki? Wy urodzinki i u nas urodzinki bo moje maleństwo 2 lata dziś kończy ;) Quote
tunio Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Archiesa napisał(a):Carr! Ti ti Robaczku! Nie wyciagniesz ze mnie czy bede... bo wszelkie znaki na ziemi i niebie wskazuja, ze bede. A co! :evil_lol: :evil_lol: To moze daj mi na priva numer komorki,cobysmy sie nie rozminely jakims cudem ? :cool1: A do kiedy bedziesz ? Bo moze wybierzesz sie z nami do pubu w ramach integracji towarzyskiej ? :eviltong: Archiesa napisał(a): Znowu jakies skroty? znowu? :eviltong: WoP = Wszystko o Psach Quote
aga4 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 @ Effa, No to wymiziaj go za uszkiem:bday: , a u mnie urodzinek nie ma:shake: a maluszek jest tylko jeden;) ale za to smoczysko, skończyła w poniedziałek 3 tygodnie a waży 4kg:crazyeye: Quote
Archiesa Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Carr! Kusicielko jedna:mad: :evil_lol: Zadzieram kiece i lece... ale dopiero wieczorkiem sie uszczegolowie co do pubow:cool3: Quote
tunio Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Archiesa napisał(a):Carr! Kusicielko jedna:mad: :evil_lol: Mow mi Ewo,Adamie :cool3: Archiesa napisał(a): Zadzieram kiece i lece... ale dopiero wieczorkiem sie uszczegolowie co do pubow:cool3: Tak wiec czekam :cool1: Quote
effa Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 aga4 To ja o foteczkę jedną maleńką poproszę :multi: Quote
Archiesa Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Effus! Zobacz tutaj post 179 a Age prosimy o kolejne zdjatka! ;) Quote
effa Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Najpierw zobaczyłam szczeniaka-prosiaka i myślałam że nie mogę zakumać :oops: Ale to małe kanarzątko słodziuchne!!!! Jak się nazywa jedynaczka :multi: Quote
aga4 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 @ Effa, Sczeniaczka - jedynaczka jeszcze imienia nie ma - nazywamy ją robaczek;) ;) Mamuśka już nie chce z nią siedzieć bo zęby dostała i za fafle ja ciągnie powarkując przy tym bardzo zabawnie:evil_lol: Quote
aga4 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Archiesa napisał(a):Effus! Zobacz tutaj post 179 a Age prosimy o kolejne zdjatka! ;) Archi, Zdjątka będą napewno ;) mam ich całe mnóstwo ale nie chcę Cię dręczyć bo to naprawdę słodziuchne maleństwo:oops: , ma już zęby ciągnie matkę za fafle, warczy , szczeka ale najzabawniej wyglada jak merda ogonem przy czym się wywraca :evil_lol: i wstaje ale tak strsznie nieporadnie..... Quote
Archiesa Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 A co to za jakies absurdalne skrupuly, he? :mad: :evil_lol: Dawaj i sie nie ociagaj, Aga! Zwlaszcza z merdaniem!:cool1: Quote
effa Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 No nie ma lekko ;) Czekam na zdjęcia w takim wypadku :cool3: Quote
aga4 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 w końcu sie zebrałam i mam coś :evil_lol: :evil_lol: Quote
effa Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ależ ma fajny kolorek :) Zostaje u ciebie czy masz już dla niej nowy domek? Quote
tunio Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Z przykroscia musze doniesc,ze jutro nas nie bedzie...:roll: Wypadlo mi cos i niestety nie dam rady dotrzec. BTW.Archie,trzeba wiec znalezc inna okazje...Pytanie,gdzie skoro w Polsce raczej sie juz nie pokazujemy,co najwyzej w najblizszej okolicy...:roll: Quote
jolkajolka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 ellou, na jutro obiecuję fotki, a może nawet dużo fotek ;-) Wszytkim duże gratulacje, było dużo miłości :/ ze strony sędziego, same doskonałe ;-) Quote
pampero Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Witam ! my też chcieliśmy się pochwalić wczorajszym "występem" w Luksemburgu - Hoszi CAC, CACIB, BOB :Cool!: Zaraz wklepię całą stawkę i wyniki. Quote
pampero Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Dzięki, a ja się tu produkuję niepotrzebnie ;) Quote
Janusz45 Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 pampero napisał(a):Witam ! my też chcieliśmy się pochwalić wczorajszym "występem" w Luksemburgu - Hoszi CAC, CACIB, BOB :Cool!: Zaraz wklepię całą stawkę i wyniki. Gratulowałem Hosziemu osobiście w Jeleniej Górze zdobycia ChPl tym bardziej jest mi bardzo miło gratulować Wam tak wysokiego sukcesu na wystawie w Luksemburgu.Hoszi wpadł mi w oko na wystawie w Zielonej Górze 2004r .Wiedziałem że jest to piękny pies i cieszy mi fakt że się nie myliłem.Ma on taki sam przydomek hodawlany jak mój Agat Ling Tao a nawiasem mówiąc Ewa będzie się bardzo cieszyć. Quote
pampero Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Niestety, zdjęć nie mam. Po prostu skleroza - zapomniałem aparatu. Quote
pampero Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Janusz45 napisał(a):Gratulowałem Hosziemu osobiście w Jeleniej Górze zdobycia ChPl tym bardziej jest mi bardzo miło gratulować Wam tak wysokiego sukcesu na wystawie w Luksemburgu.Hoszi wpadł mi w oko na wystawie w Zielonej Górze 2004r .Wiedziałem że jest to piękny pies i cieszy mi fakt że się nie myliłem.Ma on taki sam przydomek hodawlany jak mój Agat Ling Tao a nawiasem mówiąc Ewa będzie się bardzo cieszyć. Dzięki bardzo i serdeczne pozdrowienia dla Pani Ewy !!! Quote
pampero Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Powiem szczerze, że lepsze wrażenie robi na fotkach niż na żywo. Ładnie był prowadzony i prezentowany, a poza tym był bardzo przestraszony i jakby nieobecny w ringu. Quote
Janusz45 Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 @ All Classe Ouverte Mâles Hoszimin Ling Tao: 1 Exc CAC/CACIB BOB Classe Ouverte Femelles Mia Farrow R.J. Osanna: 1 Exc CAC/CACIB Hoszemu już gratulowałem a powinienem od Damy zacząć. Moje gratulacje dla Majki . Quote
Recommended Posts