Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu!
Wrzuc prosze po 3 zdjatkach enter, bo nam mod ocipieje! :mad: :cool3:
A ktory piesek jest ktory? ;)

Spacerek dziewczyny mamy gwarantowany! Czas znowu zrobic kolejna Monografike na polach i wodach Naramowickich! Z reszta z Gosia wstepnie sie juz umowilysmy. Aniu co Ty na to? Moze na dlugi weekend? Powinno byc cieplej. :cool3:

Gosiu!
Jeszcze raz gratulacje!:loveu:
Hektor jest zabojczo wielki - czadowy! Lep wielki jak szafa!

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ASA']no

to chyba siostra miotowa Roji ale glowy nie dam tez z Ling Tao

Dzieki Ci o Pani! :lol:
A wiesz, ze to mozliwe, bo bestia ma te same odruchy co moja malpa :evil_lol: :evil_lol: Z reszta widac, ze cos kombinuje - identico tirowkowo, jak Rojka! Podrywaczka Hektorkowa jedna:razz:
Hmm.... Jesli to Belinda Ling Tao... to raczej nie sa z tego samego miotu - w miocie Rosi byly pieski na M (Roja to Moira), chyba, ze.... eeee raczej to ten wczesniejszy miot! ;)

Dlugi weekend w sensie 15-18 (Boze Cialo), ale.... widze, ze mam tez wolna sobote wczesniej ciut - czyli 10 czerwca!

Posted

gmt napisał(a):
Ania i Janusz
Przesyłam serdeczne pozdrowienia mam nadzieje ze osuszyliście już ciuszki:cool3: dzięki za mile spędzony dzień pogaduchy i porady fachowców:loveu:
Do zobaczenia mam nadzieje że niedługo

@gmt

Nie wchodzę no to forum tylko i wyłącznie na osobę moderatora,robie to w dniu dzisiejszym tylko dla Was i osoby którą poznałem na szkoleniu @la_pegaza która zajmuje się adopcjami psów,dzięki za ciepłe słowa które padły w moim kierunku na koniec oceny stawki młodzieży tak to powinno wyglądać,nie spodziewałem się tego.Cieszy fakt iż wygrał pies który mi się zawsze podobał.Już w Łodzi Wam powiedziałem że Dymitr ma zgryz Ok,moje racje zostały potwierdzone przez sędziego w Lesznie.Zobaczymy się napewno.Moje gratulacje dla Dymitra za zdobycie Mł Ch Pl .

Posted

Archiesa napisał(a):
Janusz!
Czy @la-pegaza to Marzena?

Dziewczyny mamy kolejnego chetnego gagatka na spacerek - Bazyla, ktory z Nukim Janusza chodzil na szkolenie:razz:

Tak, to ja :evil_lol: Kiedyś też yugao, ale zapomniało mi się hasła :splat:

my chętni, tylko nie wiem jeszce w jakiej konfiguracji, bo od wczoraj przebywa u nas schroniskowy pies na tymczasie, a nie wiem czy na tyle szybki żeby nawiać w razie próby zjedzenia ;)

Posted

Ach! ta pamiec! baardzo dobra, ale kurza!;)
Ha! Czyli wylgujesz sie kobito, wylgujesz :mad:
Nie no, spokojnie! Obronimy tymczasowca w razie cus! :cool3:
Szczegoly dogramy jakos very niedlugo :razz:

Posted

la_pegaza napisał(a):
na tyle szybki żeby nawiać w razie próby zjedzenia ;)

hmmm nasze bydle juz w takim momencie nie nawiewa :D
co moze byc nie mniejszym problemem :D

Posted

a tak serio mówiąc to spokojnie nasz jest nastawiony w zasadzie pokojowo atakuje tylko wtedy gdy z drugiej strony następuje chociażby zawarkniecie jeśli druga strona spokojna to zabawa na całego ale jeśli się posatwi to lepiej nie myśleć niedawnomiałam przykład z owczarkiem niemieckim uuu co się działo :crazyeye:

Posted

Gosiu!
No taka specyfika naszych nakrecaczy!:razz: Warkot i reakcja!
Nauczucie sie z tym zyc i przeciwdzialac temu! W to akurat nie watpie, bo widzialam jaki macie kontakt z Hektorem i jak go wyczuwacie.
Najwazniejsze to nie odseparowac psa od innych, bo dzieki temu wie, ze nie tylko ma akcje, ale tez i zabawe!
Jesli bedziecie nad nim panowac, to poradzicie z kazda akcja! Byleby tylko miec szybki refleks i zapobiegac zanim rozpocznie sie cokolwiek. U mnie to dziala wysmienicie, chociaz roznie to bywalo juz....:p

A fakt! takie akcje wygladaja jak jakos koszmar! Krzyki, wrzaski, skoki na batmana w gore z rozczapierzonymi lapami, tak ze sami nie poznajemy naszego milusinskiego... Wiecej pyskowy niz efektu, jak jakas jatka meliniarzy:roll: :evil_lol:

Posted

Bazyl na kursie dostał ksywa Walentynka, nie muszę chyba nic dodawać :cool3: :lol:
Boss- 10 letni Onek po przejściach, niestety ma chłoniaka, i choć jest cieniem psa , dominacja mu wciąż w glowie, więc on raczej zostanie w domu.
Wezmę tą ciapę schroniskową, bo chłopak śliczny, tylko zastał się w schronie, łapy musi rozruszać, no i schudnąć :evil_lol:
No i zmuszę was żeby rozwiesić jakiś plakacik później :eviltong:

Mi pasują czwartki i piątki od 13.
W weekendy mamy szkolenie 13-14, więc po 15 możemy być :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

@ All,

Psy

klasa pośrednia:MAL ZEMELLA Osanna - CWC,Res.CACIB
klasa championów:BIG CARDINALITY Tołdi - CWC, CACIB,BOB, II - miejsce na grupie:multi: :laola:

Suki

klasa młodzieży:NIKE Osanna - ZWYC.Młodziezy
klasa otwarta:
AMBRA Pleszówkowe Doły - CWC, CACIB
HEXA z Łackiego Sadu - Res.CACIB
INES DE BEAUTE Osanna - bardzo dobra