Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Wszystkich!!

Chciałbym by wszystkie wystawy rasy Ca de Bou w danym roku były ujęte w jednym miejscu.Ułatwi to nam szukanie w razie potrzeby .

Zapraszam wszystkich do uczestnictwa w tym zamierzeniu

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Głogów 2006

Ocena stawki

Psy
Junior Class,

Nuclear Rainbow R.J. Osanna,I excellent Junior Winner Best Junior
Caliu II place,note excellent,

Intermed. Class

Missile RJ Osanna nie przyjechał
My Black Dragon R.J. Osanna I excellent, CWC / CAC

Open Class,

My White Shark R.J. Osanna I excellent, CWC / CAC

Ch Class

Big Cardinality Tołdi 1 excellent, CWC/CAC, BOB

Suki

Junior Class

Corida Mea Praetoria Ceasereum II place, note very good
Nuta R.J. Osanna I excellent Junior Winner

Intermed. Class

Margarita Mix R.J. Osanna I excellent , CWC / CAC

Open Class,

Ambra Pleszówkowe Doły II place, note very good
Madame Butterfly R.J. Osanna I excellent

Posted

Nie będę robił wykładni o dwóch punktach,:diabloti: :diabloti: bo nie jest to i poprzednie posty ściśle żwiązane z tematem i prowadzą do kłótni co jest niezgodne z regulaminem tego forum,więc proszę :evil_lol: to przemyslec.
Nie wiem czy jekieś forum padło że jest tu ktoś tak czestym gościem????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Zgadzam sie z @Januszem nigdy nie ma czegos takiego jak pewna wygrana nawet wtedy jak jest sie samemu...zawody to zawody
Do Katowic jeszcze troche czasu wiec to jak Nuki pokaze sie na ringu mozna jeszcze pocwiczyc...zreszta niedlugo idzie to szkoly wiec zobaczymy, ja wierze i trzymam kciuki.(wiadomo drugi Aresik to nie bedzie ale durzo zalezy od cwiczen i nieustannej pracy z psem)

Posted

Asa witam Cie na forum:multi: ,mysle ze bedzie to forun niezalezne od jednej i tylko jednej słusznej mysli bo wtedy zatraca to sens.
To co napisałaś w swoim poście to nic dodać nic ujac:lol:
Jak tam Aresik brachol mego Agata???:lol:
Do Katowic mam zgłoszoną Margii i tylko z nią jadę:-(

Posted

To cos mi sie pomylilo myslalam ze ten wielki piechol pasiony drozdzami tez jedzie :lol: :lol: do Katowic, ja moze bede ale towarzysko
Aresik super jak zwykle slodziasty szykuje sie do wystepu chociaz to jeszcze troche czasu...bedzie co bedzie jak zawsze.
Ja tez myslalam do tej pory ze inicjatywa forum polega na tym by wymieniac sie pogladami i dyskutowac o nich i szanowac zdanie innych...jednak nie wszedzie widac tak jest...wystarczy zglosic psa tam gdzie konkurencja......

Posted

Witam Wszystkich!!!
Stawka z Rzeszowa:
1. Młodzież
psy: młodzież Caliu doskonała I lokata Zw. Młodzieży
suki: młodzież Corrida Mea Praetoria Caesareum doskonała I lokata
2. Pośrednia
suki: pośrednia Duna Mea Praetoria Caesareum doskonała, I lokata CWC, Zw. Rasy

Bylo super. Gratulacje Janusz !!!!:lol:

Posted

Witam kajtekzr
Szczere gratulacje:multi: :multi: , na jednej wystawie jest tak na innej zupełnie inaczej ale nie wolno rezygnować;)

Kto oceniał??

Jak masz zdjęcia to wklejaj.

Posted

Witaj Kajtek!
Gratulacje, gratulacje! :multi:
Mam nadzieje, ze swietnie sie bawiliscie na miejscu!

Przesylam czochry dla wszystkich wystawianych mapiszonow!:cool3: (cos sie nie moge przyzywczaic do tych ikonek;) )

Posted

@Jarek
Winni sie zawsze tlumacza...umawiac sie nigdy z toba nie umawialam i umawiac nie bede
A tak wogole to wyslalam juz zgloszenie tak jak ci wtedy napisalam a jezeli juz wtedy sprawdzales to nie mialo go prawa jeszcze byc na miejscu...ja co powiedzialam ze jak masz cos to sam przenies psa bo mnie nie przeszkadza konkurencja, mialam zamiar zglosic w tej wlasnie klasie i to zrobilam. Wszystko na temat. Ja jade na wystawe by milo spedzic czas zwlaszacza ze ma niedaleko.

Posted

@gorzala Ty oczywiscie wiesz lepiej...ale akurat na twojej aprobacie to mo nie zalezy.
@aga4
Oczywiscie ze mi przekazal z pewnym poslizgiem ale przekazal
Zaluje ze nie moglam byc ale niestety mialam wtedy egzamin no i muialam byc w szkole :roll:

Posted

Witajcie Wszystcy!!!!
Jestem po 20 h samej jazdy i zmęczony, bardzo się cieszę z oceny Duny o czym napisze jutro i wszystkim dziękuję za gratulacje ale najbardziej mnie ucieszył fakt że jesteście tutaj!,- na tym forum! --bo forum dyskusyjne to jesteście Wy!- a nie jedna osoba dopuki ta osoba tego nie zrozunie to nie warto z nią dyskutować..

Posted

@ Janusz
Fajnie że już jesteś;) , 20h jazdy to szmat czasu - więc udaj sie teraz w ramiona morfeusza a jutro czekamy na relacje. No i oczywiście GRATULACJE:laola:

Posted

[quote name='kajtekzr']Dzięki. To w końcu nasz pierwszy tytuł w Polsce:)

Gratulacje Kasiu!!! te twoje Yessss!!!!! do tej pory dzwięczy mi w uszach.
I oto chodzi w tym wszystkim, by taka radość była:lol:

Z podobnym wybuchem radości jak u ciebie dzisiaj spotkałem się na wystawie w Zielonej Górze 2005.Młoda dziewczyna gdy wygrała jej sunia z Duną zrobiła podobny gest--do dzisiaj wymieniamy poglądy na temat naszych milusińskich,jest bardzo ambitna i zakochana w swoich pieskach.
Proponowałem jej by wypowiadała się w szerszym gronie, na tym forum.Odpowiedziała że nie chce być ponownie obrażana i ośmieszana publicznie, bo już kiedyś to miało miejsce na tym forum.
Mam prośbe: może macie pomysł by ją ponownie przekonać do nas???

Posted

Powiedz jej zeby sie nie przejmowala a takie sprawy jak obrazanie itp. zglaszala moderatorom i zeby bronila sie zaciekle sama a jesli bedzie miala chocby po czesci racje to ktos sie za nia tez wstawi tu duzo osob pisze ale... niech tez pamieta ze wyrazajac swoje zdanie naraza sie na krytyke tych pogladow, ktos niezgadzajacy sie z nia moze to robic otwarcie bo niby czemu nie? byle grzecznie w miare bylo.

Ogolnie im wiecej osob tym podforum ciekawsze, moze by Twoja corka (z tego co gdzies tam wyczytalem jak pomylka to przepraszam z gory) Liliana sie tu zalogowala i czasem cos napisala od siebie? nawet jesli macie podone zdanie w temacie CdB to zawsze inny styl pisania a i w pewnuch szczegolach chodzby napewno sie roznicie.

No i czekam na relacje z wystawy Pozdro

Posted

[quote name='gorzała']@janusz45

Mój tata zawsze powtarzał - Charakter, Honor (bez cienia wazeliny), Hipokryzji i fałszywej rerotyki to podstawa sukcesu, a więc Walcz trzymam kciuki

Myślę tak jak i my masz wspaniałego tate.

Pomyśl czy nie mówił tobie o poszanowaniu drugiego człowieka