Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roch się wzbogacił ;) dziękujemy za wpłaty Dominice i Ani102

wpłaty:
październik 2011:
Rudzia-Bianca 32zł
erka 20zł
Ania102 10zł
R-oy 20zł
R-oy 310zł
winter7 100zł
holly101 20zł
w sumie:512zł

listopad 2011:
Ania102 10zł
Dominika 150zł
w sumie: 160zł

suma wszystkich wpłat: 2586.50zł

wydatki:
czerwiec: 270zł
lipiec: 270zł
sierpień: 390zł
wrzesień: 390zł
październik 397zł (390zł hotel, 7zł ogłoszenia)
w sumie: 1713zł

na koncie Rocha: 873.50zł

Posted

Roch jest po kastracji, wszystko poszlo pomyslnie, trzeba jeszcze poczekac na wyniki zeskrobiny z uszoli. Cos sie kontakt urwal z pania (Agata nie mogla sie dodzwonic) ale jak tylko potwierdzi adopcje to Roch moze sie przenosic na dniach...

Posted

R-oy napisał(a):
Roch jest po kastracji, wszystko poszlo pomyslnie, trzeba jeszcze poczekac na wyniki zeskrobiny z uszoli. Cos sie kontakt urwal z pania (Agata nie mogla sie dodzwonic) ale jak tylko potwierdzi adopcje to Roch moze sie przenosic na dniach...

To super ze już po zabiegu , wymiziajcie Rochulka :)

Posted

erka napisał(a):
Troche sie martwię , czy pani się nie rozmysliła...oby nie.

Byłam dziś w schronie i obiło mi się o uszy, że pani była w schronie i wszystko w klasie, bierze Rocha....
Ale................ poczekam aż Ag potwierdzi :)

Posted

Była, była miała zepsuty telefon ;)
Przyjechała w odwiedziny z Lońką, opowiedziała jak się ma kot i przede wszystkim kiedy może zabierać swojego piecha! Miała pojechać do hotelu go poznać osobiście. Michał da znać jak tylko pan dr wyrazi zgodę na wyjazd Rocha do domu i leczenie uszoli już u nowej właścicielki.
Także Roy - spokojnie, mówiłam, że będzie dobrze! Będę informować jak coś się zmieni.

Posted

Może to zbyt wcześnie, ale może jak Roch pojedzie do domku (na co bardzo liczę i trzymam kciuki), ktoś zechciałby przekazać swoją deklarację na tego psiaka: http://www.dogomania.pl/threads/206204-Zbieramy-deklaracje-na-hotelik-dla-Adasia.-Albo-hotel-albo-do%C5%BCywocie!-Pomo%C5%BCesz

Może pisze JUŻ o tym bo bardzo mi zależy ?
Wybaczcie jeśli się pospieszyłam, ale chyba lepiej wcześniej zapowiedzieć każdy sobie przemyśli.
Było by super.

Posted

Pani poznała już Rocha i podobno się zakochała! Lonia także przełamała pierwsze lody z nowym kolegą. Jutro mija tydzień od kastracji, pojedzie w przyszłym tygodniu jak będzie spokojniej z uszami.
Cieszycie się tak jak ja? ;)