Havanka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Sylwio, na Twoje konto wpłaciłam dziś II transzę z bazarku na Rocha - 35 zł. Kiedy się zaksiegują, proszę o potwierdzenie wpływu na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/208550-Rozliczamy-BAZAR-NIESPODZIANKA!!!na-Rocha-do-7.06-godz.-20.00 Quote
si_bcw Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 potwierdzam :) jest wpłata od Havanka (27.06.) 35 zł II transza z bazarku oraz wpłata od winter7 (27.06.) 100zł (stała) na konto TOZu przelałam 270zł za czerwiec (tzn 15.06.-14.07.) Quote
si_bcw Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='si_bcw']potwierdzam :) jest wpłata od Havanka (27.06.) 35 zł II transza z bazarku oraz wpłata od winter7 (27.06.) 100zł (stała) na konto TOZu przelałam 270zł za czerwiec (tzn 15.06.-14.07.)[/QUOTE] i kolejna wpłata (30.06.) 20zł deklaracja stała od Holly101 Quote
erka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Słuchajcie ponawiam apel o ogłaszanie Rocha, bez tego utknie w hotelu, a przecież nie o to chodzi. Może ktos by sklecił jakis tekst, bo nie jestem w tym dobra i najwyżej wykupic jakis pakiet ogłoszeniowy, jak nie ma tego kto robic. Quote
UBOCZE Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='erka']Słuchajcie ponawiam apel o ogłaszanie Rocha, bez tego utknie w hotelu, a przecież nie o to chodzi. Może ktos by sklecił jakis tekst, bo nie jestem w tym dobra i najwyżej wykupic jakis pakiet ogłoszeniowy, jak nie ma tego kto robic.[/QUOTE] Pikola, dziękuję za zaproszenie. Mógłbym spróbować napisac, ale nie wcześniej niż w niedzielę. Muszę znaleźć czas na zapoznanie się z historią psiaka. ;) Quote
annavera Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [FONT=Arial]Na FB trochę zmieniłam info w wydarzeniu - tj uaktualniłam, ze Roch już w hoteliku i będziemy dalej ogłaszać i szukać stałego domku :)[/FONT] Quote
si_bcw Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 prosiłam Michała z hotelu, żeby coś ładnego o Rochu napisał, w końcu on teraz spędza z nim najwięcej czasu. to jak UBOCZE coś ładnego wymyśli, to dodamy do tego spostrzeżenia opiekuna:) jeszcze się pewnie parę dni przeciągnie, ewatonieja, poczekasz? nie uciekniesz? ;) :) Quote
erka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 To czekamy na tekst i prosimy o dalsze wsparcie finansowe dla Rocha, bo nie sądzę, żeby ds szybko się znalazł. Quote
UBOCZE Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Roszku, pamiętam o Tobie. Niestety, dziś nie zdążyłem napisać dla Ciebie tekstu. Mea culpa. Ale przyrzekam Ci, piękny psiaku, że jutro się poprawię... Quote
UBOCZE Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 W razie potrzeby przeredagujcie... DOSTOJNY I RADOSNY ROCH NA PRZEKÓR ZŁEMU LOSOWI WCIĄŻ WIERZY I CZEKA... Roch to imię świętego, patrona zwierząt domowych, również psów. Ale Roch to także pies z pewnego schroniska. Pies, który przez lata żył tak, jakby nie miał swego patrona i cały świat o nim zapomniał. Niejeden psiak już załamałby się i popadł w mrok, depresję. Roch na przekór swemu dramatowi długo zachowywał pogodę, radość, optymizm. "To najbardziej uśmiechnięty psiak w całym schronisku" - pomyślał zapewne niejeden człowiek, który go zobaczył za kratami i szedł dalej, dochodząc pewnie do wniosku, że taki psiak nawet w najgorszych okolicznościach sobie poradzi. Mijały kolejne wiosny i zimy, po inne psiaki zgłaszali się nowi opiekunowie, a Roch pozostał- wciąż w swoim boksie, nawet bez współtowarzysza, sam jak palec. Powoli błysk radości w oczach Rocha zmieniał się w zwątpienie, optymizm ustępował rezygnacji. Widząc dramat Rocha, uczesnicy portalu dogomania złożyli się na hotel dla psiaka. Dopiero w hoteliku Roch odradza się i młodnieje. Dostrzega się już w jego wzroku tę dawną iskierkę radości i wiarę. Ale hotelik to jeszcze nie szczęście. To dopiero nadzieja. Prawdziwym szczęściem dla Rocha będzie ciepły dom i kochający Pan. Czy to marzenie mgliste? Roch wciąż wierzy i czeka... Quote
pikola Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Pieknie napisane.Jak zwykle zreszta.:lol::klacz::Rose: Quote
erka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Tekst świetny:), teraz tylko potrzebni chętni do ogłaszania. Dzisiaj przelałam swoją deklarację na lipiec. Quote
si_bcw Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 jeszcze się nie zaksięgowała, ale są już wpłaty: R-oy 20zł (stała, 5.07.11) i Monika 20zł (stała, 5.07.11) tekst jest super :) ewatonieja oferowała zrobienie ogłoszeń - Ewo, gdzie jesteś? ;) nie pamiętam, kto wystawiał aukcję na allegro - czy istnieje możliwość odnowienia? jeśli nie, mogę dołączyć Rocha do swoich aukcji Quote
ewatonieja Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 ja mam zaleglosci w bazarku ogloszeniowym jak podgonie to i Rocha wystawie mozliwe ze jeszcze w tym tygodniu, wkleje linki :) Quote
si_bcw Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 super! dzięki:) i aktualizacja wpłat: erka 20zł - stała za lipiec (6.07.11.) Anna P. 30zł - stała za 3 miesiące (6.07.11.) Quote
Ania102 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Anna P to ja, sorki nie podałam nicka. Jak się Roszek miewa? Quote
ewatonieja Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 potrzebuję telefonu mejla osoby do kontaktu w sprawie adopcji, nie wiem też gdzie dokładnie przebywa Roch :( Quote
Recommended Posts