R-oy Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Byłem dzis w hotelu w odwiedzinach u Zombiego... Roch wyjezdza w następnym tygodniu. Oczywiście w schronisku też dziś byłem i... Rosiaczek był na spacerku, namówiłem go na wejście do jeziorka :) Foty będą niebawem. Ogólnie - hotel super, ludzie prowadzący hotel fantastyczni! Miło spotkać kogoś kto oprócz tego, że ze zwierzętami pracuje to jest to jego pasją. Przegadaliśmy 2 godziny i mogę ich z całą odpowiedzialnością każdemu polecić. Na temat Rocha jeszcze, akceptuje zarówno suki jak i psy, byliśmy na psacerze ponad godzinę, nie wykazał ani razu cienia agresji mimo, że nawet dwa czy trzy razy był ostro zaczepiany przez inne psy, bardzo wyluzowany w "tłumie" psów, ignorował kompletnie ujadające psy w boksach gdy przechodziliśmy obok, nie reagował na zaczepki, był baaaardzo zafascynowany światem zewn. Roch jest psem cudownym :) Quote
annavera Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 :multi:to super, ze jest taki stonowany :) Mój też jest taki - olewa obszczekujące psy i idzie sobie z godnością. Kocham to w dużych psach :) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 I powstał kolejny bazarek , z którego część dochodu przeznaczona zostanie na Rocha zapraszam do odwiedzania , podnoszenia i reklamowania bazarku :) ZAKŁADKOWY SZAŁ cz. II http://www.dogomania.pl/threads/209402-ZAK%C5%81ADKI-na-pomoc-5-psom-do-21-.06-ZAPRASZAM-OTWARTE?p=17050405#post17050405 Quote
unixena Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 No prosze jaki ten nasz Roszek piekny jest :shiny:.A fotki rewelacyjne .:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Piękne zdjęcia pięknego psa :) A bazarek już nieaktualny - wszystko się skończyło ;) Quote
Ania102 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ale Roszek zadowolony. Poszalał troszkę w weekend:) Quote
Havanka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Witam. Zakończył sie bazarek dla Rocha z darów przekazanych przez Unixenę. Unixenko, dziękuję Ci za wielkie serce !!!! Do dnia dzisiejszego wpłynęło 229 zł. Po odjęciu kosztów przesyłek (49,50zł), na konto Rocha chcę przelać kwotę w wysokości 179,50 zł. Pozostałą kasę wpłacę, kiedy pojawi sie na moim koncie. Bardzo proszę o podanie konta do wpłaty. Ps. Sylwio, dziękuję za nr konta. Kasa wpłacona. Quote
R-oy Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Dokumentacja fotograficzna 8) Najpierw poszlismy na laczke gdzie Roch bez chwili namyslu rzucil sie w fale zieleni.... Roch usmiechniety :) Nurkujemy w trawce.. Przed schroniskiem gdzie w pewnym momencie byla spora grupka ludzi i psow. Roch okazuje Karoli swoje uczucia 8) (ktos sugerowal, ze Roch to maly psiak..) Potem poszlismy nad jeziorko, do zanurzenia w mokre fale juz taki chetny nie byl ale... jednak sie skusil :wink: Swietny pies, siedzac tyle lat za kratami przylgnela do niego latka psa nietolerujacego innych psow, ktora jest nieprawdziwa. Nie twierdze po jednym spacerku, ze po adopcji na 100% bedzie psem idealnym ale wierze, ze takim moze byc 8) Quote
Ania102 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Ja też wierzę, że tak jest. Tylko żeby ktoś dał mu szansę i kawałek serca. Quote
erka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 No nareszcie Roch szczęśliwy:), tak sie cieszę, że dostanie szansę na lepsze życie:). Quote
Aimez_moi Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Swietne zdjecia.....i Roch taki radosny.....:) Quote
unixena Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 :multi:Super wiadomosc !!! Jupi!!! Roszek jest wolny ;)...teraz tylko sciskac lapki :kciuki:,by znalazl domek na stale . Quote
erka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Super!:) To czekamy na wieści, jak tam sie miewa. A osoby sprawne w ogłaszaniu bardzo prosimy o ogłaszanie Rocha:). Quote
si_bcw Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 dwie wpłaty na konto Rocha (15.06.11.): adopcja wirtualna 45zł od A.U.C/O Z.N. od Havanki z bazarku 179.50zł dziękujemy:) Quote
Karolcia_ko5 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Melduję, że zawiozłam dziś Roszka bezpiecznie do hoteliku ;) Troszkę się niepokoił w samochodzie, ale tak wszystko w należytym porządku. Proszę sprawdzić czy na pierwszej wszystko się zgadza i czy odjąć kwotę za pierwszy miesiąc Rocha w hotelu. I jaka to kwota jeśli tak... Quote
Ania102 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 [quote name='R-oy'] Roch juz w hotelu !!! Wreszcie:) To początek lepszego życia. Powodzenia Roszek! Quote
Recommended Posts