ewatonieja Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 wsrod wielu właściwości musisz wybrac tylko KOPIUJ nie kopiuj adres obrazka itp :) Tak się to "koduje" w tym okienku do edycji sygantury. A...i jeszcze zasada dogo nie pisz postu pod postem :) Quote
annavera Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 i jeszcze raz ... jasne, ze robiłam kopiuj adres obrazka ... potem kopiuj obrazek ... teraz samo kopiuj ;) Quote
fochu Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 annavera napisał(a):i jeszcze raz ... jasne, ze robiłam kopiuj adres obrazka ... potem kopiuj obrazek ... teraz samo kopiuj ;) i masz widoczny baner :) Quote
fochu Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 annavera napisał(a):a nawet dwa hehe; dzięki za pomoc :) zdolna bestia ;) Quote
erka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Dzięki temu szkoleniu Roch w górze:), cały czas prosi o deklaracje. Wiem,ze jest tyle psów potrzebujących pomocy, ale Roch juz ma niewiele czasu. Kilka lat spędzonych w schronisku spowodowało ,że zniknął juz uśmiech z wczesniej rozradowanego pyska, zrezygnowany, pewnie już nawet nie liczy na zmianę losu. Bardzo prosimy o nawet kilkuzłotowe deklaracje, niech chociaż końcówkę życia Roch przeżyje godnie. Quote
annavera Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Robię puszkę na psie przysmaczki z podobizną Rocha. Poproszę tylko jakieś namiar na priv komu mogę podesłać zdjęcie jak będzie gotowa, żeby wystawić ją na jakimś bazarku czy allegro. Pieniążki pójdą oczywiście na Rocha, a ktoś kto kupi będzie miał przy okazji i przydatną, oryginalną puszkę i pamiątkę jakiemu pieskowi pomógł :) Quote
Ania102 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Podnoszę Rocha! Może jeszcze ktoś tu zajrzy z deklaracja:) Prosimy bardzo w imieniu tego cudownego psiaka. Quote
si_bcw Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 annavera napisał(a):Robię puszkę na psie przysmaczki z podobizną Rocha. Poproszę tylko jakieś namiar na priv komu mogę podesłać zdjęcie jak będzie gotowa, żeby wystawić ją na jakimś bazarku czy allegro. Pieniążki pójdą oczywiście na Rocha, a ktoś kto kupi będzie miał przy okazji i przydatną, oryginalną puszkę i pamiątkę jakiemu pieskowi pomógł :) jeśli nikt się jeszcze nie zgłosił, wysyłaj do mnie :) dotarła wpłata dla Rocha od Moniki - 20zł (zakładam, że to deklaracja stała) - dziękuję:loveu: podsumowanie stanu konta Rocha: wpłaty jednorazowe: 125zł deklaracje stałe: 30zł Quote
bico Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 mogę podrzucić 50 zł, ale jednorazowo niestety...:( poproszę o nr konta na pw. Quote
si_bcw Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 bico napisał(a):mogę podrzucić 50 zł, ale jednorazowo niestety...:( poproszę o nr konta na pw. wysyłam pw, dzięki :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Przypominam że na bazarku dla Rocha czeka jeszcze psi album :) http://www.dogomania.pl/threads/207451-Pom%C3%B3%C5%BCmy-uwolni%C4%87-Rocha-zza-krat-PAPIEROWY-SKLEPIK-do-18-maja-JU%C5%BB-OTWARTY Quote
erka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Zapraszamy na bazarek dla Rocha, piękny album czeka:). Może tytuł tego watku zmienić na jakis bardziej dramatyczny,żeby więcej osób tu zajrzało, bo jakoś niewiele osób chce pomóc Rochowi :(. Quote
holly101 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Jestem - mogę zadeklarować 10zł*stałych deklaracki, więcej niestety na razie nie dam rady. Quote
annavera Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 poproszę o adres email na który mogę przesłać fotki - puszka już prawie skończona; jeszcze tylko lakierowanie Quote
erka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 A jeszcze ketunia deklarowała wpłatę 500 zł za bazarku na Rocha, może zapomniała. Umieście proszę w pierwszym poście również wpłaty jednorazowe, musi tam być rozliczenie. O ile sie nie mylę, to do tej pory były takie wpłaty jednorazowe: Alimez_moi - 20 zł Ania102 - 60 zł agataa8 - 15 zł Gonia13 - 30 zł Razem: 125 zł Z deklarowanych wpłat jednorazowych nie wpłynęły jeszcze od ketuni i danavas. Deklaracje stałe: R-oy - 20 zł erka -20 zł Ania102 - 10 zł /wpłacone/ Monika -20 zł /wpłacone/ wiolabiszop - 20 zł holly101 - 10 zł Razem: 100 zł Ja wpłacę, jak dostanę nr konta:). Quote
si_bcw Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 gdzieś się musiały zapodziać pw do ketuni i Ciebie - do ketuni powtórzyłam wczoraj, do Ciebie zaraz wyślę (możliwe, ze nie zadziałało wpisanie kilku nicków w adresatach, nie wiem) powtórzę też w takim razie do danavas annavera, chyba nie ma nic na fb mój email: dominiaksylwia@gmail.com Quote
annavera Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 A czemu jeszcze nic nie ma na FB :mad: ? Na pewno byłoby więcej kasy. Mogłabym mu zrobić coś ewentualnie, choć nie robiłam jeszcze wydarzeń "pieskowych". Może jest tu ktoś bardziej wprawiony ? No i pewnie byłoby potrzebne jakieś konto żeby ludzie mogli wpłacać, bo konto wysyłane tylko na priv raczej słabo dziala w takich wydarzeniach. Często ludzie wolą się nie ujawniać z tym, ze wpłacają i lubią jak jest konto podane i po prostu można po cichu wpłacić ;) Quote
Recommended Posts