Ag_konin Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ja jestem bardzo zadowolona, Pani chyba także. Mam nadzieję, że zwierzaki się dogadają i będzie wszystko ok Quote
Rudzia-Bianca Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Tez trzymam kciuki a przy okazji zaproszę ;) wprawdzie nie na Rocha ale na inne bidy ... Serdecznie zapraszam na bazarki papierowe sklepiki można w nich kupić ręcznie wykonane przeze mnie i moje psy ;-) - psio kocie zakładki do książek - kartki świąteczne żeby sprawić komuś radość w świąteczne dni [FONT="][FONT=Book Antiqua]PSIO- KOCIE ZAKŁADKI DO KSIAŻEK - [/FONT][/FONT] [FONT=Book Antiqua]ŚWIĄTECZNY SKLEPIK RUDZI [/FONT][FONT="][FONT=Book Antiqua] [/FONT][/FONT] [FONT="][FONT=Book Antiqua] ŚWIĄTECZNY SKLEPIK II [/FONT][/FONT] [FONT="][FONT=Book Antiqua]RĘCZNIE ROBIONE BILECIKI DO PREZENTÓW - DLA ALBINKI[/FONT] [/FONT] Quote
Ania102 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Sa jakieś informacje z pierwszych chwil? Zapraszam serdecznie i błagalnie na bazarek cegiełkowy dla tymczasowiczki mamy Jaagi kielceckiej Albinki, która już 2 lata czeka na dom Tylko na tym bazarku można dostać niewystępujące w przyrodzie koniczynki i pomóc dzięki nim Albince- koszt tylko 2 zł. http://www.dogomania.pl/threads/217451-Koniczynki-dla-ALBINKI.-By-wreszcie-dopisa%C5%82o-jej-szcze%C5%9Bcie.-ZAPRASZAM-po-cegie%C5%82ki?p=17965054#post17965054 Quote
R-oy Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 W sobote jest zamowiona wizyta u veta, wtedy dowiemy sie wiecej jak tam Roch po tych paru dniach. Na razie pani nie dzwoni wiec chyba jest to dobry znak :) Ja korzystajac z okazji chcialbym bardzo serdecznie podziekowac wszystkim, ktorzy przylozyli swoja cegielke do opieki inad Rochem zarowno fizycznie jak i wirtualnie :) Dzieki! Quote
Ag_konin Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Bardzo dziękujemy wszystkim! :) Trzymamy już tylko kciuki za Rocha, teraz jego kolej do działania Quote
Rudzia-Bianca Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Trzymamy kciuki nadal żeby wszystko dobrze się ułożyło :) Quote
si_bcw Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Ag, wiadomo coś nt płatności za listopad? tzn w jakiej wysokości ma być? Rochowi zostało trochę pieniędzy,musimy zdecydować, na jakiego psa je przekazać - oczywiście jak już będzie pewność,ze nie wróci do hotelu. Quote
Ag_konin Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Prosiłam Martę żeby sprawdziła i policzyła i dała znać, ale jeszcze cisza... Możesz do niej zadzwonić się przypomnieć, czy nie za bardzo? Quote
si_bcw Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 OK, jakoś to załatwię to ty jesteś w kontakcie z panią Rocha? wiadomo już coś o początkach? Quote
martka1982 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 dzisiaj Roch odwiedził schronisko, pięknie się prezentował ze lśniącą,wykąpaną czupryną oraz w czerwonych szelkach uśmiech nie schodził mu z pyska, wszyscy zadowoleni. chwilę tylko byli i nie było widać,żeby Roch stresował się tymi odwiedzinami. kulturalnie się pożegnał, usadził dupkę w aucie i odjechał do domciu Quote
karmelinka3 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Pierwsza noc była ze spacerem o drugiej w nocy, wode tak pił jak na pustyni. Teraz odnalazł się w 100% , kot wogóle nie zwraca uwagi na psy, a pod Rochem przechodzi jak pod mostem. Nauczył się do jedzenia o stałej porze, tylko żołądek musi się przyzwyczaić. Dziś po odwiedzinach w schronisku zrobiliśmy spacer po lesie. Teraz śpi jak suseł. Bardzo jego interesuje co ktoś robi. W nocy jak leże w łóżku to podbija głową moje ręce żeby opadły na jego głowe- jest to samogłaskanie. Brak czułości i miłości powoli zniknie. Wczoraj wieczorem po kąpieli, najedzony jak leżał to łezki ze wzruszenia jemu poleciały.W domu jest grzeczny, a na spacerach ideał !!!:multi::multi::multi::lol::loveu::loveu::loveu: Quote
karmelinka3 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Pod blokiem wysiadamy z samochodu , Lonia potuptała a Roch nie chciał wyjść, i tak trzy razy wyciągałam jego a On spowrotem do środka. Teraz widze że lubi jeżdzić i z niczym przykrym się już nie kojarzy. Teraz śpi smacznie :sleep2::sleep2::sleep2: Quote
R-oy Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Fantastycznie !!! Dzieki bardzo za info i udanego wspolnego zycia... Mam nadzieje, ze uda nam sie umowic w grudniu na jakis wspolny spacer :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 karmelinka3 napisał(a):Pierwsza noc była ze spacerem o drugiej w nocy, wode tak pił jak na pustyni. Teraz odnalazł się w 100% , kot wogóle nie zwraca uwagi na psy, a pod Rochem przechodzi jak pod mostem. Nauczył się do jedzenia o stałej porze, tylko żołądek musi się przyzwyczaić. Dziś po odwiedzinach w schronisku zrobiliśmy spacer po lesie. Teraz śpi jak suseł. Bardzo jego interesuje co ktoś robi. W nocy jak leże w łóżku to podbija głową moje ręce żeby opadły na jego głowe- jest to samogłaskanie. Brak czułości i miłości powoli zniknie. Wczoraj wieczorem po kąpieli, najedzony jak leżał to łezki ze wzruszenia jemu poleciały.W domu jest grzeczny, a na spacerach ideał !!!:multi::multi::multi::lol::loveu::loveu::loveu: Witam serdecznie na dogo Panią Roszka :) Super że będę wieści od niego :) Może i nawet jakieś zdjęcia szczęśliwego pysia wyprosimy :) Quote
erka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Fantastyczne wiadomości:multi::multi:. Jak miło je czytać, aż się wzruszyłam:). Karmelinka3 dziękujemy,że dałaś szansę Roszkowi,ze nie szukałaś , tak jak wszyscy, najmłodszego psa, że przywróciłaś Roszkowi uśmiech, który powoli juz gasł w schronisku , dzięki:Rose:. Teraz, po tych wiadomościach, mogę już z czystym sumieniem przełożyc moją deklarację na Barta , innego psiaka w wielkiej potrzebie:). Quote
karmelinka3 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 R-oy napisał(a):Fantastycznie !!! Dzieki bardzo za info i udanego wspolnego zycia... Mam nadzieje, ze uda nam sie umowic w grudniu na jakis wspolny spacer :) Chętnie skorzystam z zaproszenia i pochwale się moim skarbem ze schronu, którego już za nic nie oddam. Z synem się kłócimy kto ma prowadzić Rocha. O Loni nie zapominamy bo według naszej zasady równo trzeba kochać co widze na spacerach. Zero zazdrości. Ale się ciesze, że Jego wziełam. Bałam się na początku , że jest duży i ciężko będzie.:happy1::bye: Quote
R-oy Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Korzystajac z okazji chcialbym wszystkich zaprosic na watek Adasia, kolejnego potrzebujacego psa z koninskiego schroniska. Adas potrzebuje deklaracji aby mogl zamieszkac w hotelu z doswiadczonym szkoleniowcem/behawiorysta. Niestety jest jednym z tych psow, dla ktorych jedyna szansa na adopcje i nowe zycie to zmiana otoczenia i praca nad zachowaniem. http://www.dogomania.pl/threads/206204-Zbieramy-deklaracje-na-hotelik-dla-Adasia.-Albo-hotel-albo-do%C5%BCywocie!-Pomo%C5%BCesz Quote
Ag_konin Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Jeżeli ktoś ma jeszcze "wolne" deklaracje to bardzo prosiłabym o zastanowienie się nad właśnie Adasiem - pilnie potrzebuje pomocy, więc każda złotówka się przyda. Dzięki za Rocha jeszcze raz! :) Quote
erka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Bardzo sympatyczny ten Adaś i straszny bidulek, ale już obiecałam deklarację Bartowi. Niestety mogę pomóc tylko jednemu pozakieleckiemu psiakowi, bo u na strasznie dużo bid i to nawet nie w schronisku, tylko na ulicy, bo jedyne w woj. schronisko nieczynne.:shake: Quote
si_bcw Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 karmelinka, wzruszająco piszesz o Rochu :) bardzo, bardzo się cieszę ze tego finału jako skarbnik czuję się w obowiązku poinformować, że wpłynęło 100zł od winter7 - proponuję, żeby ich już nie doliczać do konta Rocha ale te pieniądze przeszły na Adasia - winter, co ty na to? wieczorem zrobię rozliczenie i pytanie - czy to zostanie mam przelać na konto Adasia czy innego psa lub podzielić miedzy Adasia i inne konińskie psy?? proszę o wypowiedzi :) Quote
si_bcw Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 rozliczenie Rocha: listopad 2011: Ania102 10zł Dominika 150zł winter7 100zł w sumie: 260zł suma wszystkich wpłat: 2686.50zł wydatki: czerwiec: 270zł lipiec: 270zł sierpień: 390zł wrzesień: 390zł październik 397zł (390zł hotel, 7zł ogłoszenia) listopad 75zł w sumie: 1788zł na koncie Rocha: 798.50zł Jak widać dopisałam 100zł od winter7, żeby nie zaginęło ;) ponawiam prośbę o decyzję co dalej z tymi pieniędzmi :) czy winter7 zgadza się na przekazanie swojej ostatniej wpłaty Adasiowi, czy reszta też do Adasia, czy z podziałem na kilka psów (Grom ma dług, sytuacja Maczki i Dumki nie wygląda za wesoło, sporo deklarujących się wyłamało, u Nestiego chyba też brakuje deklaracji, Bingo nie ma pełnych deklaracji... jest komu dać) Quote
R-oy Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Ja sie zgadzam na kazde rozwiazanie, przeznacz tyle kasy i tym psom, ktore wg Ciebie najbardziej potrzebuja :) Quote
Recommended Posts