Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tez trzymam kciuki a przy okazji zaproszę ;) wprawdzie nie na Rocha ale na inne bidy ...

Serdecznie zapraszam na bazarki
papierowe sklepiki
można w nich kupić
ręcznie wykonane przeze mnie
i
moje psy ;-)
- psio kocie zakładki do książek
- kartki świąteczne żeby sprawić komuś radość w świąteczne dni

[FONT=&quot][FONT=Book Antiqua]PSIO- KOCIE ZAKŁADKI DO KSIAŻEK - [/FONT][/FONT]

[FONT=Book Antiqua]ŚWIĄTECZNY SKLEPIK RUDZI [/FONT][FONT=&quot][FONT=Book Antiqua]

[/FONT]
[/FONT]

[FONT=&quot][FONT=Book Antiqua] ŚWIĄTECZNY SKLEPIK II [/FONT][/FONT]

[FONT=&quot][FONT=Book Antiqua]RĘCZNIE ROBIONE BILECIKI DO PREZENTÓW - DLA ALBINKI[/FONT] [/FONT]

Posted

Sa jakieś informacje z pierwszych chwil?

Zapraszam serdecznie i błagalnie na bazarek cegiełkowy dla tymczasowiczki mamy Jaagi kielceckiej Albinki, która już 2 lata czeka na dom
Tylko na tym bazarku można dostać niewystępujące w przyrodzie koniczynki i pomóc dzięki nim Albince- koszt tylko 2 zł.
http://www.dogomania.pl/threads/217451-Koniczynki-dla-ALBINKI.-By-wreszcie-dopisa%C5%82o-jej-szcze%C5%9Bcie.-ZAPRASZAM-po-cegie%C5%82ki?p=17965054#post17965054

Posted

W sobote jest zamowiona wizyta u veta, wtedy dowiemy sie wiecej jak tam Roch po tych paru dniach. Na razie pani nie dzwoni wiec chyba jest to dobry znak :)

Ja korzystajac z okazji chcialbym bardzo serdecznie podziekowac wszystkim, ktorzy przylozyli swoja cegielke do opieki inad Rochem zarowno fizycznie jak i wirtualnie :)
Dzieki!

Posted

Ag, wiadomo coś nt płatności za listopad? tzn w jakiej wysokości ma być? Rochowi zostało trochę pieniędzy,musimy zdecydować, na jakiego psa je przekazać - oczywiście jak już będzie pewność,ze nie wróci do hotelu.

Posted

dzisiaj Roch odwiedził schronisko, pięknie się prezentował ze lśniącą,wykąpaną czupryną oraz w czerwonych szelkach
uśmiech nie schodził mu z pyska, wszyscy zadowoleni. chwilę tylko byli i nie było widać,żeby Roch stresował się tymi odwiedzinami.
kulturalnie się pożegnał, usadził dupkę w aucie i odjechał do domciu

Posted

Pierwsza noc była ze spacerem o drugiej w nocy, wode tak pił jak na pustyni. Teraz odnalazł się w 100% , kot wogóle nie zwraca uwagi na psy, a pod Rochem przechodzi jak pod mostem. Nauczył się do jedzenia o stałej porze, tylko żołądek musi się przyzwyczaić. Dziś po odwiedzinach w schronisku zrobiliśmy spacer po lesie. Teraz śpi jak suseł. Bardzo jego interesuje co ktoś robi. W nocy jak leże w łóżku to podbija głową moje ręce żeby opadły na jego głowe- jest to samogłaskanie. Brak czułości i miłości powoli zniknie. Wczoraj wieczorem po kąpieli, najedzony jak leżał to łezki ze wzruszenia jemu poleciały.W domu jest grzeczny, a na spacerach ideał !!!:multi::multi::multi::lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

Pod blokiem wysiadamy z samochodu , Lonia potuptała a Roch nie chciał wyjść, i tak trzy razy wyciągałam jego a On spowrotem do środka. Teraz widze że lubi jeżdzić i z niczym przykrym się już nie kojarzy. Teraz śpi smacznie :sleep2::sleep2::sleep2:

Posted

karmelinka3 napisał(a):
Pierwsza noc była ze spacerem o drugiej w nocy, wode tak pił jak na pustyni. Teraz odnalazł się w 100% , kot wogóle nie zwraca uwagi na psy, a pod Rochem przechodzi jak pod mostem. Nauczył się do jedzenia o stałej porze, tylko żołądek musi się przyzwyczaić. Dziś po odwiedzinach w schronisku zrobiliśmy spacer po lesie. Teraz śpi jak suseł. Bardzo jego interesuje co ktoś robi. W nocy jak leże w łóżku to podbija głową moje ręce żeby opadły na jego głowe- jest to samogłaskanie. Brak czułości i miłości powoli zniknie. Wczoraj wieczorem po kąpieli, najedzony jak leżał to łezki ze wzruszenia jemu poleciały.W domu jest grzeczny, a na spacerach ideał !!!:multi::multi::multi::lol::loveu::loveu::loveu:

Witam serdecznie na dogo Panią Roszka :)
Super że będę wieści od niego :)
Może i nawet jakieś zdjęcia szczęśliwego pysia wyprosimy :)

Posted

Fantastyczne wiadomości:multi::multi:. Jak miło je czytać, aż się wzruszyłam:).
Karmelinka3 dziękujemy,że dałaś szansę Roszkowi,ze nie szukałaś , tak jak wszyscy, najmłodszego psa, że przywróciłaś Roszkowi uśmiech, który powoli juz gasł w schronisku , dzięki:Rose:.

Teraz, po tych wiadomościach, mogę już z czystym sumieniem przełożyc moją deklarację na Barta , innego psiaka w wielkiej potrzebie:).

Posted

R-oy napisał(a):
Fantastycznie !!! Dzieki bardzo za info i udanego wspolnego zycia... Mam nadzieje, ze uda nam sie umowic w grudniu na jakis wspolny spacer :)

Chętnie skorzystam z zaproszenia i pochwale się moim skarbem ze schronu, którego już za nic nie oddam. Z synem się kłócimy kto ma prowadzić Rocha. O Loni nie zapominamy bo według naszej zasady równo trzeba kochać co widze na spacerach. Zero zazdrości. Ale się ciesze, że Jego wziełam. Bałam się na początku , że jest duży i ciężko będzie.:happy1::bye:

Posted

Korzystajac z okazji chcialbym wszystkich zaprosic na watek Adasia, kolejnego potrzebujacego psa z koninskiego schroniska. Adas potrzebuje deklaracji aby mogl zamieszkac w hotelu z doswiadczonym szkoleniowcem/behawiorysta. Niestety jest jednym z tych psow, dla ktorych jedyna szansa na adopcje i nowe zycie to zmiana otoczenia i praca nad zachowaniem.

http://www.dogomania.pl/threads/206204-Zbieramy-deklaracje-na-hotelik-dla-Adasia.-Albo-hotel-albo-do%C5%BCywocie!-Pomo%C5%BCesz

Posted

Jeżeli ktoś ma jeszcze "wolne" deklaracje to bardzo prosiłabym o zastanowienie się nad właśnie Adasiem - pilnie potrzebuje pomocy, więc każda złotówka się przyda.
Dzięki za Rocha jeszcze raz! :)

Posted

Bardzo sympatyczny ten Adaś i straszny bidulek, ale już obiecałam deklarację Bartowi. Niestety mogę pomóc tylko jednemu pozakieleckiemu psiakowi, bo u na strasznie dużo bid i to nawet nie w schronisku, tylko na ulicy, bo jedyne w woj. schronisko nieczynne.:shake:

Posted

karmelinka, wzruszająco piszesz o Rochu :)
bardzo, bardzo się cieszę ze tego finału
jako skarbnik czuję się w obowiązku poinformować, że wpłynęło 100zł od winter7 - proponuję, żeby ich już nie doliczać do konta Rocha ale te pieniądze przeszły na Adasia - winter, co ty na to?
wieczorem zrobię rozliczenie
i pytanie - czy to zostanie mam przelać na konto Adasia czy innego psa lub podzielić miedzy Adasia i inne konińskie psy?? proszę o wypowiedzi :)

Posted

rozliczenie Rocha:

listopad 2011:

Ania102 10zł
Dominika 150zł
winter7 100zł
w sumie: 260zł

suma wszystkich wpłat: 2686.50zł

wydatki:
czerwiec: 270zł
lipiec: 270zł
sierpień: 390zł
wrzesień: 390zł
październik 397zł (390zł hotel, 7zł ogłoszenia)
listopad 75zł
w sumie: 1788zł

na koncie Rocha: 798.50zł

Jak widać dopisałam 100zł od winter7, żeby nie zaginęło ;)
ponawiam prośbę o decyzję co dalej z tymi pieniędzmi :) czy winter7 zgadza się na przekazanie swojej ostatniej wpłaty Adasiowi, czy reszta też do Adasia, czy z podziałem na kilka psów (Grom ma dług, sytuacja Maczki i Dumki nie wygląda za wesoło, sporo deklarujących się wyłamało, u Nestiego chyba też brakuje deklaracji, Bingo nie ma pełnych deklaracji... jest komu dać)